Apple kabels gevonden op Koopjesstraat.nl

U heeft gezocht naar Apple kabels. Wij hebben 1238 resultaten gevonden bij de verschillende webshops. Gebruik de navigatie om te bladeren door de 17 pagina's.

Laad en Data kabel Apple Macbook pro 15 inch retina kopen? 123BestDeal aangeboden door 123 Bestdeal op Koopjesstraat.nl

Laad en Data kabel Apple Macbook pro 15 inch ..

Micro USB 3.0 kabel voor uw Apple Macbook pro 15 inch retinaDe Micro USB Data kabel met een lengte van 1 meter voor uw Apple Macbook pro 15 inch retina, is een zeer handig en praktisch accessoire voor het overzetten van data. Verbinden van uw Apple M ..

€ 8,50
Beanie muts met koptelefoon voor Apple Iphone 5 | 123BestDeal aangeboden door 123 Bestdeal op Koopjesstraat.nl

Beanie muts met koptelefoon voor Apple Iphone ..

Beanie Muts met ingebouwde Bluetooth koptelefoon voor Apple Iphone 5. Dit is hét Apple Iphone 5 accessoire voor de muziekliefhebber tijdens de koude wintermaanden. De Beanie muts ziet er uit als een gewone modieuze muts, maar is voorzien van een dr ..

€ 24,50
Beanie muts met koptelefoon voor Apple Iphone 4 | 123BestDeal aangeboden door 123 Bestdeal op Koopjesstraat.nl

Beanie muts met koptelefoon voor Apple Iphone ..

Beanie Muts met ingebouwde Bluetooth koptelefoon voor Apple Iphone 4. Dit is hét Apple Iphone 4 accessoire voor de muziekliefhebber tijdens de koude wintermaanden. De Beanie muts ziet er uit als een gewone modieuze muts, maar is voorzien van een dr ..

€ 24,50
Beanie muts met koptelefoon voor Apple Iphone 3gs | 123BestDeal aangeboden door 123 Bestdeal op Koopjesstraat.nl

Beanie muts met koptelefoon voor Apple Iphone ..

Beanie Muts met ingebouwde Bluetooth koptelefoon voor Apple Iphone 3gs. Dit is hét Apple Iphone 3gs accessoire voor de muziekliefhebber tijdens de koude wintermaanden. De Beanie muts ziet er uit als een gewone modieuze muts, maar is voorzien van ee ..

€ 24,50
Beanie muts met koptelefoon voor Apple Ipod touch 3g | 123BestDeal aangeboden door 123 Bestdeal op Koopjesstraat.nl

Beanie muts met koptelefoon voor Apple Ipod t ..

Beanie Muts met ingebouwde Bluetooth koptelefoon voor Apple Ipod touch 3g. Dit is hét Apple Ipod touch 3g accessoire voor de muziekliefhebber tijdens de koude wintermaanden. De Beanie muts ziet er uit als een gewone modieuze muts, maar is voorzien ..

€ 24,50
Beanie muts met koptelefoon voor Apple Ipod touch 5 | 123BestDeal aangeboden door 123 Bestdeal op Koopjesstraat.nl

Beanie muts met koptelefoon voor Apple Ipod t ..

Beanie Muts met ingebouwde Bluetooth koptelefoon voor Apple Ipod touch 5. Dit is hét Apple Ipod touch 5 accessoire voor de muziekliefhebber tijdens de koude wintermaanden. De Beanie muts ziet er uit als een gewone modieuze muts, maar is voorzien va ..

€ 24,50
Beanie muts met koptelefoon voor Apple Iphone 5s | 123BestDeal aangeboden door 123 Bestdeal op Koopjesstraat.nl

Beanie muts met koptelefoon voor Apple Iphone ..

Beanie Muts met ingebouwde Bluetooth koptelefoon voor Apple Iphone 5s. Dit is hét Apple Iphone 5s accessoire voor de muziekliefhebber tijdens de koude wintermaanden. De Beanie muts ziet er uit als een gewone modieuze muts, maar is voorzien van een ..

€ 24,50
Beanie muts met koptelefoon voor Apple Iphone 5c | 123BestDeal aangeboden door 123 Bestdeal op Koopjesstraat.nl

Beanie muts met koptelefoon voor Apple Iphone ..

Beanie Muts met ingebouwde Bluetooth koptelefoon voor Apple Iphone 5c. Dit is hét Apple Iphone 5c accessoire voor de muziekliefhebber tijdens de koude wintermaanden. De Beanie muts ziet er uit als een gewone modieuze muts, maar is voorzien van een ..

€ 24,50
Beanie muts met koptelefoon voor Apple Iphone 4s | 123BestDeal aangeboden door 123 Bestdeal op Koopjesstraat.nl

Beanie muts met koptelefoon voor Apple Iphone ..

Beanie Muts met ingebouwde Bluetooth koptelefoon voor Apple Iphone 4s. Dit is hét Apple Iphone 4s accessoire voor de muziekliefhebber tijdens de koude wintermaanden. De Beanie muts ziet er uit als een gewone modieuze muts, maar is voorzien van een ..

€ 24,50
Beanie muts met koptelefoon voor Apple Iphone 6 | 123BestDeal aangeboden door 123 Bestdeal op Koopjesstraat.nl

Beanie muts met koptelefoon voor Apple Iphone ..

Beanie Muts met ingebouwde Bluetooth koptelefoon voor Apple Iphone 6. Dit is hét Apple Iphone 6 accessoire voor de muziekliefhebber tijdens de koude wintermaanden. De Beanie muts ziet er uit als een gewone modieuze muts, maar is voorzien van een dr ..

€ 24,50
Beanie muts met koptelefoon voor Apple Iphone 6 plus | 123BestDeal aangeboden door 123 Bestdeal op Koopjesstraat.nl

Beanie muts met koptelefoon voor Apple Iphone ..

Beanie Muts met ingebouwde Bluetooth koptelefoon voor Apple Iphone 6 plus. Dit is hét Apple Iphone 6 plus accessoire voor de muziekliefhebber tijdens de koude wintermaanden. De Beanie muts ziet er uit als een gewone modieuze muts, maar is voorzien ..

€ 24,50
Lightning-naar-30-pens-adapter Apple aangeboden door Bruneau.nl op Koopjesstraat.nl

Lightning-naar-30-pens-adapter Apple

Met deze adapter kunnen apparaten met een Lightning-connector aangesloten worden op een groot aantal 30-pens-accessoires. Gemaakt voor Apple iPhone 5, Apple iPod nano (7G), Apple iPod touch (5G). ..

€ 35,50
Apple Composite AV Cable - voeding / audio / video kabel - composietvideo/-audio (MC748ZM/A) aangeboden door Bruneau.nl op Koopjesstraat.nl

Apple Composite AV Cable - voeding / audio / ..

Sluit een iPod, iPhone of iPad aan op je televisie met de Apple composite-AV-kabel, haal je vrienden bij elkaar en bekijk films of diavoorstellingen op het grote scherm. Ook kun je de composite-AV-kabel op je stereo of luidsprekers met voeding aanslu ..

€ 69,50
Apple DVI-adapter (MB570Z/B) aangeboden door Bruneau.nl op Koopjesstraat.nl

Apple DVI-adapter (MB570Z/B)

Iedere Mac heeft een Mini DisplayPort waarop je met een adapter een extern beeldscherm of een projector kunt aansluiten. Op het beeldscherm kun je dan al je werk doen of je breidt er je desktop mee uit. In combinatie met de projector kun je in een sy ..

€ 57,50
Apple HDMI-kabel - 1.8 m (MC838ZM/B) aangeboden door Bruneau.nl op Koopjesstraat.nl

Apple HDMI-kabel - 1.8 m (MC838ZM/B)

Met de Apple HDMI-naar-HDMI-kabel kun je een Apple TV, Mac mini of een ander HDMI-apparaat aansluiten op een HD-tv of een A/V-ontvanger. Via deze ene kabel ontvang je digitale HD-video en meerkanaals digitale audio, met als resultaat een prachtig bee ..

€ 43,50
Apple DVI-adapter (MB571Z/A) aangeboden door Bruneau.nl op Koopjesstraat.nl

Apple DVI-adapter (MB571Z/A)

Iedere Mac heeft een Mini DisplayPort waarop je met een adapter een extern beeldscherm of externe projector kunt aansluiten. Op het beeldscherm kun je dan al je werk doen of je breidt er je bureaublad mee uit. In combinatie met een projector kun je o ..

€ 185,00
Apple iPod shuffle USB Cable - kabelkit (MC003ZM/A) aangeboden door Bruneau.nl op Koopjesstraat.nl

Apple iPod shuffle USB Cable - kabelkit (MC003ZM/A)

Met deze Apple iPod shuffle USB-kabel sluit je de iPod shuffle (derde en vierde generatie) aan op de USB-poort van de computer om te synchroniseren en op te laden, of je steekt hem in de Apple USB-lichtnetadapter zodat hij via een stopcontact wordt o ..

€ 41,50
Apple videoadapter (MJVU2ZM/A) aangeboden door Bruneau.nl op Koopjesstraat.nl

Apple videoadapter (MJVU2ZM/A)

Met de Apple HDMI-naar-DVI-adapter kun je een DVI-beeldscherm of -projector aansluiten op je Mac met geïntegreerde HDMI-poort. Een extern beeldscherm kun je onder meer gebruiken als primair scherm. Sluit je het aan als tweede scherm, dan kun je je b ..

€ 57,50
Apple 30-pens-naar-USB-kabel (MA591ZM/C) aangeboden door Centralpoint.nl op Koopjesstraat.nl

Apple 30-pens-naar-USB-kabel (MA591ZM/C)

Met deze USB 2.0 kabel sluit je de iPod, iPhone of iPad (rechtstreeks of via een dock) aan op de USB-poort van je computer om efficint te synchroniseren en op te laden, of je steekt hem in de Apple USB-lichtnetadapter om het apparaat via het stopcont ..

€ 25,00
Apple iPod shuffle USB Cable (MC003ZM/A) aangeboden door Centralpoint.nl op Koopjesstraat.nl

Apple iPod shuffle USB Cable (MC003ZM/A)

Met deze Apple iPod shuffle USB-kabel sluit je de iPod shuffle (3e generatie) aan op de USB-poort van de computer om te synchroniseren en op te laden, of je steekt hem in de Apple USB-lichtnetadapter zodat hij via een stopcontact wordt opgeladen.Twee ..

€ 25,00
Apple HDMI - HDMI, 1.8m (MC838ZM/B) aangeboden door Centralpoint.nl op Koopjesstraat.nl

Apple HDMI - HDMI, 1.8m (MC838ZM/B)

Met de Apple HDMI-naar-HDMI-kabel kunt u een Apple TV, Mac mini, of een ander HDMI-apparaat aansluiten op een HDTV- of A/V-ontvanger. Zowel high-definition digitale video als multi-kanaal digitale audio worden verstuurd over deze enkele kabel met als ..

€ 25,00
Apple Lightning - USB (MD819ZM/A) aangeboden door Centralpoint.nl op Koopjesstraat.nl

Apple Lightning - USB (MD819ZM/A)

Met deze USB 2.0-kabel van 2 meter lang sluit je je iPhone, iPad of iPod met Lightning-connector aan op de USB-poort van je computer om efficint te synchroniseren en op te laden, of je steekt hem in de Apple USB-lichtnetadapter om het apparaat via he ..

€ 35,01
Apple Lightning / USB (ME291ZM/A) aangeboden door Centralpoint.nl op Koopjesstraat.nl

Apple Lightning / USB (ME291ZM/A)

Met deze USB 2.0-kabel kun je je iPhone, iPad of iPod met Lightning-connector aansluiten op de USB-poort van je computer om te synchroniseren en op te laden, of op de Apple USB-lichtnetadapter om gemakkelijk te kunnen opladen via een stopcontact. ..

€ 25,00
Apple 1m, lightning/USB-C (MK0X2ZM/A) aangeboden door Centralpoint.nl op Koopjesstraat.nl

Apple 1m, lightning/USB-C (MK0X2ZM/A)

This USB-C cable connects your iPhone, iPad, or iPod with Lightning connector to your computers USB-C port for syncing and charging. You can also use the cable with an Apple 29W USB-C Power Adapter to take advantage of the fast charging feature on th ..

€ 29,00
Apple 2m, lightning/USB-C (MKQ42ZM/A) aangeboden door Centralpoint.nl op Koopjesstraat.nl

Apple 2m, lightning/USB-C (MKQ42ZM/A)

This USB-C cable connects your iPhone, iPad, or iPod with Lightning connector to your computers USB-C port for syncing and charging. You can also use the cable with an Apple 29W USB-C Power Adapter to take advantage of the fast charging feature on th ..

€ 39,00
Apple Thunderbolt 0.5m (MD862ZM/A) aangeboden door Centralpoint.nl op Koopjesstraat.nl

Apple Thunderbolt 0.5m (MD862ZM/A)

Apple - Thunderbolt-kabel - Mini DisplayPort (M) naar Mini DisplayPort (M) - 50 cm - voor Mac mini, MacBook Air, MacBook Pro

€ 35,01
Apple 0.5m, Thunderbolt - Thunderbolt (MF640ZM/A) aangeboden door Centralpoint.nl op Koopjesstraat.nl

Apple 0.5m, Thunderbolt - Thunderbolt (MF640ZM/A)

De Thunderbolt-technologie zorgt voor een snelle gegevensoverdracht via twee onafhankelijke kanalen van elk 10 Gb/s. En Thunderbolt 2-technologie combineert die twee kanalen tot een supersnelle 20 Gb/s. Met deze kabel kun je voor Thunderbolt geschikt ..

€ 35,01
Microconnect USB - Apple 30-p (USB-I2) aangeboden door Centralpoint.nl op Koopjesstraat.nl

Microconnect USB - Apple 30-p (USB-I2)

For devices with apple Dock Connector. 1.2 meter.

€ 41,14
Muvit USB 2.0 to Apple 30-Pin, 1.2m, 2.1A, 2100mA, Black (MUUSC0083) aangeboden door Centralpoint.nl op Koopjesstraat.nl

Muvit USB 2.0 to Apple 30-Pin, 1.2m, 2.1A, 21 ..

muvit Charge&Synch Kabel SQ USB to Apple 30pin 2.4 Ampre 1., Lengte 2m Zwart

€ 6,99
Profigold Apple Lightning - USB A Male, 1 m, White (PROM104) aangeboden door Centralpoint.nl op Koopjesstraat.nl

Profigold Apple Lightning - USB A Male, 1 m, ..

High performance Apple Lightning sync and charge interconnect 1.00 mSync and charge your iPhone, iPod or iPad with your computer.

€ 26,62
StarTech.com Apple Lightning- of Micro USB-naar-USB-kabel 1 m, wit (LTUB1MWH) aangeboden door Centralpoint.nl op Koopjesstraat.nl

StarTech.com Apple Lightning- of Micro USB-na ..

Voor het opladen of synchroniseren van uw Micro USB-apparaten, iPhone, iPod of iPad met n kabelBent u het beu om steeds meeerdere kabels voor het opladen en synchroniseren van uw verschillende mobiele apparaten mee te nemen? Met deze comfortabele 2-i ..

€ 44,77
StarTech.com Apple Lightning Cable with LED Charging Light - 1 m (3 ft.) (USBLTL1MB) aangeboden door Centralpoint.nl op Koopjesstraat.nl

StarTech.com Apple Lightning Cable with LED C ..

Now you can know when your Apple mobile devices are done charging, without having to access them to find out. This Lightning charging cable features an LED indicator that lets you know when your mobile devices are fully charged.Stop guessing if your ..

€ 38,72
StarTech.com Witte micro USB naar Apple 8-polige Lightning-connectoradapter voor iP (USBUBLTW) aangeboden door Centralpoint.nl op Koopjesstraat.nl

StarTech.com Witte micro USB naar Apple 8-pol ..

Voor het opladen of synchroniseren van uw iPhone, iPod of iPad via een micro USB-kabelMet de USBUBLTW witteLightning naar Micro USB dongleadapter voor iPhone, iPod, iPad kunt u uw Apple Lightning-apparaten synchroniseren en laden via een micro USB-ka ..

€ 36,30
Valueline USB2.0 A - Apple Lightning, 2m (VLMP39300W2.00) aangeboden door Centralpoint.nl op Koopjesstraat.nl

Valueline USB2.0 A - Apple Lightning, 2m (VLM ..

This sync & charge cable is suitable for synchronising and charging your Apple device with a USB.

€ 21,78
Veho Apple Lightning Cable - 1m/3.3ft (VPP-501-1M) aangeboden door Centralpoint.nl op Koopjesstraat.nl

Veho Apple Lightning Cable - 1m/3.3ft (VPP-501-1M)

Charge and sync your Apple devices using this Apple MFI approved cable.The Veho Pebble Apple approved lightning cable is compatible with all Apple lightning configured devices. It is 1m (100cm, 3.3ft) and comes in black soft touch Tacton rubber with ..

€ 50,82
Veho Apple Lightning Cable - 20cm/0.7ft (VPP-601-20CM) aangeboden door Centralpoint.nl op Koopjesstraat.nl

Veho Apple Lightning Cable - 20cm/0.7ft (VPP- ..

Charge and sync your Apple devices using this Apple MFI approved cableThe Veho Pebble Apple approved lightning cable is compatible with all Apple lightning configured devices. It is 20cm (200mm, 0.7ft) and comes in black soft touch Tacton rubber with ..

€ 50,82
Duracell 1m USB - Apple 30-Pin (USB5011W) aangeboden door Centralpoint.nl op Koopjesstraat.nl

Duracell 1m USB - Apple 30-Pin (USB5011W)

High quality 30 pin sync and charge cable suitable for For Apple iPhone 3G, 3GS, 4, 4S, iPod, iPod Nano, iPod Touch.

€ 15,73

Bericht van onze sponsor

Apple Adapterplug EU aangeboden door MobileMango.nl op Koopjesstraat.nl

Apple Adapterplug EU

Apple Adapterplug EUDeze Apple Adapterplug EU (A1561) is compatibel met:- Apple Power Adapters voor iBook G3/iBook G4 serie- Apple Power Adapters voor PowerBook G4 serie- Apple Power Adapters voor MacBook, MacBook Air en MacBook Pro- Apple iPod Fi ..

€ 13,99
Apple Lightning-naar-(30 pens)-adapter MD824ZM/A aangeboden door MobileMango.nl op Koopjesstraat.nl

Apple Lightning-naar-(30 pens)-adapter MD824ZM/A

Apple Lightning-naar-(30 pens)-adapter MD824ZM/AMet deze Apple Lightning-naar-(30 pens)-adapter kunt u uw apparaten met een Lightning-connector aansluiten op een groot aantal dockconnector (30-pens)-accessoires.* Ondersteuning voor analoge audio-uit ..

€ 39,99
Apple Lightning-naar-USB-kabel (1,00 m) MD818ZM/A aangeboden door MobileMango.nl op Koopjesstraat.nl

Apple Lightning-naar-USB-kabel (1,00 m) MD818ZM/A

Apple Lightning-naar-USB-kabel MD818ZM/AMet deze USB 2.0-kabel kunt u uw iPhone of iPod met Lightning-connector aansluiten op de USB-poort van uw computer om te synchroniseren en op te laden, of op de USB-lichtnetadapter om gemakkelijk te kunnen opla ..

€ 14,99
Apple Lightning-naar-(30 pens)-adapter MD823ZM/A aangeboden door MobileMango.nl op Koopjesstraat.nl

Apple Lightning-naar-(30 pens)-adapter MD823ZM/A

Apple Lightning-naar-(30 pens)-adapter MD823ZM/AMet deze Apple Lightning-naar-(30 pens)-adapter kunt u uw apparaten met een Lightning-connector aansluiten op een groot aantal 30-pens-(dockconnector)-accessoires.* Ondersteuning voor analoge geluidsui ..

€ 38,99
Griffin Apple Watch Stand zwart aangeboden door MobileMango.nl op Koopjesstraat.nl

Griffin Apple Watch Stand zwart

Overtollig snoer wegwerkenDit handige standaard zorgt ervoor dat je de Apple Watch gemakkelijk op kunt laden. Tevens hangt het horloge veilig op het standaard zodat je altijd weet waar je Apple Watch kunt vinden.Ruimte voor de iPhoneNiet iedereen hee ..

€ 25,99
Apple Lightning naar Micro USB Adapter aangeboden door MobileMango.nl op Koopjesstraat.nl

Apple Lightning naar Micro USB Adapter

Praktische adapter van Lightning naar Micro USBMet deze handige Lightning-naar-micro-USB-adapter is het mogelijk om je iPhone of iPod op te laden en te synchroniseren middels een Micro USB kabel.CompatibiliteitDeze adapter is geschikt voor alle Apple ..

€ 23,99
MicroUSB en Apple Lightning USB kabel - Rits design aangeboden door Saake-shop.nl op Koopjesstraat.nl

MicroUSB en Apple Lightning USB kabel - Rits design

Handige 2in1 USB- en laadkabel in een handige rits-uitvoering. Rits de kabel los en laad een apparaat met microUSB en Apple Lightning aansluiting op, los of tegelijk. De rits is supersterk, duurzaam en zeer degelijk gemaakt. Lengte ingeritst: 80cm. O ..

€ 6,95
USB kabel voor Apple en microUSB kabel in één connector - Nylon gevlochten - Zwart aangeboden door Saake-shop.nl op Koopjesstraat.nl

USB kabel voor Apple en microUSB kabel in é ..

Unieke kabel op de markt, Apple Lightning én microUSB aansluiting in één connector! Lightning aan de ene kant en microUSB aan de andere kant. Premium kwaliteit: Nylon gevlochten en metalen afwerking. Lengte: 1 meter. Op werkdagen voor 19:00 bestel ..

€ 4,95
USB kabel voor Apple en microUSB kabel in één connector - Nylon gevlochten - Wit aangeboden door Saake-shop.nl op Koopjesstraat.nl

USB kabel voor Apple en microUSB kabel in é ..

Unieke kabel op de markt, Apple Lightning én microUSB aansluiting in één connector! Lightning aan de ene kant en microUSB aan de andere kant. Premium kwaliteit: Nylon gevlochten en metalen afwerking. Lengte: 1 meter. Op werkdagen voor 19:00 bestel ..

€ 4,95
USB Synchronisatie en oplaadkabel voor Apple - Lightning aangeboden door Saake-shop.nl op Koopjesstraat.nl

USB Synchronisatie en oplaadkabel voor Apple ..

USB kabel voor Apple apparaten met Lightning aansluiting. iPod/iPhone/iPad gecertificeerd. Op werkdagen voor 19:00 besteld en betaald via iDeal, dezelfde dag verstuurd!

€ 9,95
USB kabel voor Apple - Lightning - 2 meter aangeboden door Saake-shop.nl op Koopjesstraat.nl

USB kabel voor Apple - Lightning - 2 meter

Handige extra lange USB kabel van 2 meter. Made for iOS gecertificeerd, dus de kabel voldoet aan de Apple standaards en geeft geen problemen. Geschikt voor alle Apple iPhones, iPods en iPads met Lightning aansluiting. Op werkdagen voor 19:00 besteld ..

€ 12,95
Energea USB Lightning kabel voor Apple - iOS gecertificeerd - 16cm - oranje aangeboden door Saake-shop.nl op Koopjesstraat.nl

Energea USB Lightning kabel voor Apple - iOS ..

Praktische korte kabel voor uw Apple iPhone/iPod/iPad van slechts 16cm, dit kan in veel gevallen erg praktisch zijn! Made for iOS gecertificeerd: voldoet aan de Apple standaards. Geschikt voor Apple iPhones, iPods en iPads met Lightning aansluiting. ..

€ 18,95
Energea USB Lightning kabel voor Apple - iOS gecertificeerd - 16cm - blauw aangeboden door Saake-shop.nl op Koopjesstraat.nl

Energea USB Lightning kabel voor Apple - iOS ..

Praktische korte kabel voor uw Apple iPhone/iPod/iPad van slechts 16cm, dit kan in veel gevallen erg praktisch zijn! Made for iOS gecertificeerd: voldoet aan de Apple standaards. Geschikt voor Apple iPhones, iPods en iPads met Lightning aansluiting. ..

€ 18,95
Energea USB Lightning kabel voor Apple - iOS gecertificeerd - 16cm - rood aangeboden door Saake-shop.nl op Koopjesstraat.nl

Energea USB Lightning kabel voor Apple - iOS ..

Praktische korte kabel voor uw Apple iPhone/iPod/iPad van slechts 16cm, dit kan in veel gevallen erg praktisch zijn! Made for iOS gecertificeerd: voldoet aan de Apple standaards. Geschikt voor Apple iPhones, iPods en iPads met Lightning aansluiting. ..

€ 18,95
Energea USB Lightning kabel voor Apple - iOS gecertificeerd - 16cm - geel aangeboden door Saake-shop.nl op Koopjesstraat.nl

Energea USB Lightning kabel voor Apple - iOS ..

Praktische korte kabel voor uw Apple iPhone/iPod/iPad van slechts 16cm, dit kan in veel gevallen erg praktisch zijn! Made for iOS gecertificeerd: voldoet aan de Apple standaards. Geschikt voor Apple iPhones, iPods en iPads met Lightning aansluiting. ..

€ 18,95
Energea USB Lightning kabel voor Apple - iOS gecertificeerd - 16cm - zwart aangeboden door Saake-shop.nl op Koopjesstraat.nl

Energea USB Lightning kabel voor Apple - iOS ..

Praktische korte kabel voor uw Apple iPhone/iPod/iPad van slechts 16cm, dit kan in veel gevallen erg praktisch zijn! Made for iOS gecertificeerd: voldoet aan de Apple standaards. Geschikt voor Apple iPhones, iPods en iPads met Lightning aansluiting. ..

€ 18,95
ConnectKey Apple Lightning én Micro USB aansluiting in één - Wit aangeboden door Saake-shop.nl op Koopjesstraat.nl

ConnectKey Apple Lightning én Micro USB aans ..

Kleine en flexibele USB naar Apple Lightning én microUSB aansluiting. Apple gecertificeerd, dus geen meldingen op uw Apple apparaat. Ideaal voor aan uw sleutelhanger! Geschikt voor alle apparaten met een microUSB of Apple Lightning aansluiting. Op w ..

€ 16,95
IronWire USB Lightning kabel voor Apple - iOS gecertificeerd - super sterk - 1,5 meter aangeboden door Saake-shop.nl op Koopjesstraat.nl

IronWire USB Lightning kabel voor Apple - iOS ..

De sterkste en meest betrouwbare USB Lightning kabel die er verkrijgbaar is! Kan zelfs een auto trekken! De kabel is MFI gecertificeerd door Apple, dus geen meldingen op uw Apple apparaat. Lengte: 1,5 meter. Op werkdagen voor 19:00 besteld en betaald ..

€ 19,95
Energea autolader met een USB, Apple Lightning én microUSB aansluiting aangeboden door Saake-shop.nl op Koopjesstraat.nl

Energea autolader met een USB, Apple Lightnin ..

Een van de mooiste gadgets op kabelgebied: een autolader met niet alleen een gewone USB poort, maar ook voorzien van een Apple Lightning (Apple gecertificeerd!) en een microUSB kabel. De kabel ondersteunt snelladen tot 2,4A. Lengte:1 meter. Op werkda ..

€ 39,95
Energea microUSB + Apple MFI Lightning kabel in één aangeboden door Saake-shop.nl op Koopjesstraat.nl

Energea microUSB + Apple MFI Lightning kabel ..

Handige 2in1 oplaad- en synchroniseer kabel met een Apple Lightning en microUSB aansluiting in één. De Apple Lightning is Apple gecertificeerd (MFI). De kabel ondersteunt snelladen tot 2,4A. Lengte: 1 meter. Op werkdagen voor 19:00 besteld en betaa ..

€ 24,95
Energea Nylotough 2in1 microUSB + Apple Lightning kabel - 1,5 meter - blauw aangeboden door Saake-shop.nl op Koopjesstraat.nl

Energea Nylotough 2in1 microUSB + Apple Light ..

Een super stevige en praktische kabel met Micro-USB en Apple Lightning gecombineerd. Reuze handig! De Apple aansluiting is Apple gecertificeerd (MFI), dus geen problemen op uw Apple apparaat. Ondersteunt 2,4A HighSpeed Charging. Lengte: 1,5 meter. Op ..

€ 24,95
Energea Nylotough 2in1 microUSB + Apple Lightning kabel - 1,5 meter - rood aangeboden door Saake-shop.nl op Koopjesstraat.nl

Energea Nylotough 2in1 microUSB + Apple Light ..

Een super stevige en praktische kabel met Micro-USB en Apple Lightning gecombineerd. Reuze handig! De Apple aansluiting is Apple gecertificeerd (MFI), dus geen problemen op uw Apple apparaat. Ondersteunt 2,4A HighSpeed Charging. Lengte: 1,5 meter. Op ..

€ 24,95
USB Lightning voor Apple / Micro-USB aangeboden door Tech66.nl op Koopjesstraat.nl

USB Lightning voor Apple / Micro-USB

Met deze handige oplaadkabel kunt u al uw apparaten opladen. De USB naar micro USB kabel kan namelijk ook gebruikt worden voor apple, doormiddel van het extra opzetstukje. Door de platte kabel raakt hij niet snel in de war. ..

€ 14,25
Oplaad Kabel voor Apple aangeboden door Tech66.nl op Koopjesstraat.nl

Oplaad Kabel voor Apple

Deze Apple oplader kunt u gebruiken om overal uw iPhone op te kunnen laden. De kabel is 1 meter lang en kan ook gebruikt worden om bestanden op uw computer te zetten.

€ 8,75
Apple 2m, Thunderbolt - Thunderbolt (MF639ZM/A) aangeboden door Centralpoint.nl op Koopjesstraat.nl

Apple 2m, Thunderbolt - Thunderbolt (MF639ZM/A)

De Thunderbolt-technologie zorgt voor een snelle gegevensoverdracht via twee onafhankelijke kanalen van elk 10 Gb/s. En Thunderbolt 2-technologie combineert die twee kanalen tot een supersnelle 20 Gb/s. Met deze kabel kun je voor Thunderbolt geschikt ..

€ 45,00
Apple Lightning-naar-USB-kabel (2,00 m) MD819ZM/A aangeboden door MobileMango.nl op Koopjesstraat.nl

Apple Lightning-naar-USB-kabel (2,00 m) MD819ZM/A

Apple Lightning-naar-USB-kabel MD819ZM/AMet deze USB 2.0-kabel kunt u uw iPhone of iPod met Lightning-connector aansluiten op de USB-poort van uw computer om te synchroniseren en op te laden, of op de USB-lichtnetadapter om gemakkelijk te kunnen opl ..

€ 22,99
Apple Lightning-naar-USB-kabel (0,50 m) ME291ZM/A aangeboden door MobileMango.nl op Koopjesstraat.nl

Apple Lightning-naar-USB-kabel (0,50 m) ME291ZM/A

Apple Lightning-naar-USB-kabel ME291ZM/AMet deze USB 2.0-kabel kunt u uw iPhone of iPod met Lightning-connector aansluiten op de USB-poort van uw computer om te synchroniseren en op te laden, of op de USB-lichtnetadapter om gemakkelijk te kunnen opl ..

€ 18,99
Ansmann Apple Lightning Nylon data & charging cable 200cm (MFi) (1700-0046) aangeboden door Centralpoint.nl op Koopjesstraat.nl

Ansmann Apple Lightning Nylon data & charging ..

USB Nylon data and charging cable 200cm - MFi certified USB to Apple Lightning for charging and synchronizing.Optimal charging solutionThe practical ANSMANN Nylon data and charging cable is the optimal cable for charging your devices and synchroni ..

€ 39,93
Ewent USB - Apple 30p, 1.5m (EW9903) aangeboden door Centralpoint.nl op Koopjesstraat.nl

Ewent USB - Apple 30p, 1.5m (EW9903)

EWENT EW9903 USB2.0 to Apple 30 pin cable OD 3.5 Length 1.5M white

€ 9,98
Apple Thunderbolt 2.0 m (MD861ZM/A) aangeboden door Centralpoint.nl op Koopjesstraat.nl

Apple Thunderbolt 2.0 m (MD861ZM/A)

Apple - Thunderbolt-kabel - Mini DisplayPort (M) naar Mini DisplayPort (M) - 2 m - voor iMac, Mac mini, MacBook Air, MacBook Pro

€ 45,00
Apple 2m, lightning/USB-C (MKQ42ZM/A-STCK1) aangeboden door Centralpoint.nl op Koopjesstraat.nl

Apple 2m, lightning/USB-C (MKQ42ZM/A-STCK1)

This USB-C cable connects your iPhone, iPad, or iPod with Lightning connector to your computers USB-C port for syncing and charging. You can also use the cable with an Apple 29W USB-C Power Adapter to take advantage of the fast charging feature on th ..

€ 32,19
Prolink Apple dock connector - 3xtulp 2m aangeboden door Handyman op Koopjesstraat.nl

Prolink Apple dock connector - 3xtulp 2m

Prolink Apple dock connector - 3xtulp 2m

€ 32,95
Prolink Aansluitkabel Apple Dock Connector 2m aangeboden door Handyman op Koopjesstraat.nl

Prolink Aansluitkabel Apple Dock Connector 2m

Prolink Aansluitkabel Apple Dock Connector 2m

€ 34,95
Prolink Aansluitkabel Apple Dock Connector 2m aangeboden door Handyman op Koopjesstraat.nl

Prolink Aansluitkabel Apple Dock Connector 2m

Prolink Aansluitkabel Apple Dock Connector 2m

€ 32,95
Apple 12W USB-lichtnetadapter iPad MD836ZM/A aangeboden door MobileMango.nl op Koopjesstraat.nl

Apple 12W USB-lichtnetadapter iPad MD836ZM/A

Apple 12W USB-lichtnetadapter iPad MD836ZM/AGebruik deze ultracompacte handige 12W Apple USB-adapter om uw iPad thuis, onderweg of waar dan ook op te laden wanneer hij niet aangesloten is op een computer. U kunt de adapter rechtstreeks aansluiten op ..

€ 19,99
Apple USB-C-naar-Lightning kabel (1 m) wit / MK0X2ZM/A aangeboden door MobileMango.nl op Koopjesstraat.nl

Apple USB-C-naar-Lightning kabel (1 m) wit / ..

Apple USB-C-naar-Lightning kabel (1,00 m) MK0X2ZM/AMet deze USB-C 1.0-kabel kunt u uw iPhone of iPod met Lightning-connector aansluiten op de USB-C-poort van uw MacBook of Laptop om te synchroniseren en op te laden. Deze witte Apple USB-C-Lightning ..

€ 27,99
Magnetische USB kabel voor Apple iPhone en iPad aangeboden door Saake-shop.nl op Koopjesstraat.nl

Magnetische USB kabel voor Apple iPhone en iPad

Super handige magnetische kabel voor Apple iPad, iPod en iPhone (Lightning). Laat het tipje standaard in uw apparaat zitten en ervaar hoe makkelijk en snel het aan- en loskoppelen van de kabel gaat! Ideaal voor bijvoorbeeld in de auto. Lengte: 1 mete ..

€ 14,50
Scanpart Aansluitkabel HDMI(F)-Apple dock 1m aangeboden door Handyman op Koopjesstraat.nl

Scanpart Aansluitkabel HDMI(F)-Apple dock 1m

Scanpart Aansluitkabel HDMI(F)-Apple dock 1m

€ 34,95