Bestellen gevonden op Koopjesstraat.nl

U heeft gezocht naar Bestellen. Wij hebben 10000 resultaten gevonden bij de verschillende webshops. Gebruik de navigatie om te bladeren door de 134 pagina's.

Puch Street 2015 Dames Nexus 3 Wit aangeboden door 123 Damesfietsen op Koopjesstraat.nl

Puch Street 2015 Dames Nexus 3 Wit

De Puch Street doet zijn naam eer aan! Een sterke stadsfiets met 3 versnellingen en een trendy oversized stalen frame. De Puch Street is nu voordelig te bestellen.

€ 429,00
Giant Ultimo RS2 2014 Dames Zwart aangeboden door 123 Damesfietsen op Koopjesstraat.nl

Giant Ultimo RS2 2014 Dames Zwart

De Giant Ultimo RS2 dames is een tourfiets met een comfortabele zithouding. De Giant Ultimo RS2 is nu extra voordelig te bestellen.

€ 679,00
1-DAY ACUVUE aangeboden door 123Lens.nl op Koopjesstraat.nl

1-DAY ACUVUE

Johnson & Johnson heeft de productie van 1-DAY ACUVUE® gestoptDe lens 1-DAY ACUVUE® is door Johnson & Johnson per 1 januari 2014 uit het assortiment gehaald en wordt dientengevolge niet meer geleverdWij adviseren u om over te stappen naar de lens 1 ..

€ 29,99
ACUVUE TORIC aangeboden door 123Lens.nl op Koopjesstraat.nl

ACUVUE TORIC

Johnson & Johnson heeft de productie van ACUVUE TORIC gestoptDe lens ACUVUE TORIC is door Johnson & Johnson per 1 juli 2007 uit het assortiment gehaald en wordt dientengevolge niet meer geleverdJohnson & Johnson adviseert u om over te stappen naar de ..

€ 64,95
EYEYE Monosept+ aangeboden door 123Lens.nl op Koopjesstraat.nl

EYEYE Monosept+

EYEYE Monosept+, 1-staps waterstofperoxide reiniging zachte contactlenzenPeroxidesysteem voor het reinigen, desinfecteren, neutraliseren en bewaren van vormstabiele en zachte lenzen.EYEYE Monosept+ is het klassieke verzorgingssysteem voor een uitstek ..

€ 57,80
Polyfilla Pro S230 Spack reparatie spray voordelig bestellen aangeboden door Bestel-verf.nl op Koopjesstraat.nl

Polyfilla Pro S230 Spack reparatie spray voor ..

Polyfilla Pro S230 is een Spack reparatie spray in spuitus op basis van polyurethaan alkyd en polymeerdispersie.Polyfilla Pro S230 Spack reparatie sprayVoor het repareren van structuureffecten in spuitwerk op wanden en plafonds. De spackspray is kris ..

€ 28,25
Drywood Woodstain VV voordelig online bestellen! aangeboden door Bestel-verf.nl op Koopjesstraat.nl

Drywood Woodstain VV voordelig online bestellen!

Drywood Woodstain VV is een watergedragen semi-filmvormend product dat speciaal ontwikkeld is voor toepassing op niet-maatvast timmerwerk zoals gevelbekleding, rabat en houten constructies. Het product geeft een prachtige accentuering van houtstructu ..

€ 62,87
Drywood Easyprimer zeer voordelig online bestellen! aangeboden door Bestel-verf.nl op Koopjesstraat.nl

Drywood Easyprimer zeer voordelig online bestellen!

Drywood Easyprimer een watergedragen sneldrogende grondverf voor binnen- en buitentoepassing op houten ramen, deuren, kozijnen en overige betimmeringen. Het product is geschikt voor nieuwbouw- en onderhoudsschilderwerk.Drywood Easyprimer is gebaseerd ..

€ 21,91
Zusex All-round repair houtrotreparatiemiddel aangeboden door Bestel-verf.nl op Koopjesstraat.nl

Zusex All-round repair houtrotreparatiemiddel

Zusex All-round Repair is een makkelijk verwerkbare en goed schuurbare transparante houtrot reparatie.Zusex All-Round Repair is ontwikkeld volgens de laatste ontwikkelingen op het gebied van verwerking en schuurbaarheid. Eenvoudig afmesbaar in combin ..

€ 48,07
Zusex Impregneer OV epoxy impregneermiddel aangeboden door Bestel-verf.nl op Koopjesstraat.nl

Zusex Impregneer OV epoxy impregneermiddel

Zusex Impregneer OV is een oplosmiddelvrij epoxy impregneermiddel voor diverse toepassingen op basis van twee componenten epoxyhars.Zusex Impregneer OV is een blank, volledig afsluitend, impregneermiddel op kops hout voor een duurzame afdichting teg ..

€ 19,92
Zusex Snelcompound sneldrogende epoxyplamuur aangeboden door Bestel-verf.nl op Koopjesstraat.nl

Zusex Snelcompound sneldrogende epoxyplamuur

Zusex Snelcompound is een oplosmiddelvrije zeer snel drogende reparatiepasta voor kleinere herstelwerkzaamheden op basis van twee componenten epoxyhars.Zusex Snelcompound is een gemakkelijk en soepel te verwerken bijwerk- en reparatiepasta voor het a ..

€ 38,09
Zusex Flexicompound epoxyreparatiemiddel aangeboden door Bestel-verf.nl op Koopjesstraat.nl

Zusex Flexicompound epoxyreparatiemiddel

Zusex Flexicompound is een oplosmiddelvrije reparatiepasta/-lijm specifiek ontwikkeld voor het verlijmen van houten inzetstukken in deelvervanging systemen op basis van twee componenten epoxyhars en het vullen van uitgefreesde openstaande verbindinge ..

€ 48,64
Zusex Renovatiecompound Epoxy aangeboden door Bestel-verf.nl op Koopjesstraat.nl

Zusex Renovatiecompound Epoxy

Zusex Renovatiecompound is een goed modelleerbare, elastische, krimpvrije, oplosmiddelvrije en universeel overschilderbare houtreparatiemiddel tevens toepasbaar voor het vullen van naden en gaten in beton, kunststof en staal.Zusex Renovatiecompound i ..

€ 47,38
Clou Waterbeits aangeboden door Bestel-verf.nl op Koopjesstraat.nl

Clou Waterbeits

Clou Waterbeits in poedervorm is een lichtechte waterbeits om blank hout intensief te kleuren, waarbij de karakteristieke tekening van het hout bewaard blijft.Clou waterbeits makkelijk in gebruik!Een zakje Clou waterbeits maakt u aan met ongeveer een ..

€ 5,45
RAL Kleurenwaaier K7 zeer voordelig online bestellen! aangeboden door Bestel-verf.nl op Koopjesstraat.nl

RAL Kleurenwaaier K7 zeer voordelig online be ..

De Nelf RAL K7 Kleurenwaaier is een handzame RAL kleurenwaaier met alle 210 RAL kleuren, uitgevoerd in 5 kleuren per zijde. Ideaal om mee te nemen.RAL is het coderingssysteem van kleuren voor onder andere verf, industrie, kunststof en staal.RAL Kleur ..

€ 15,67
Sudwest Allgrund hechtprimer zeer voordelig online bestellen aangeboden door Bestel-verf.nl op Koopjesstraat.nl

Sudwest Allgrund hechtprimer zeer voordelig o ..

Südwest Allgrund is een oplosmiddelhoudende universele roestwerende hechtprimer voor o.a. op ijzer, staal, kunststof en aluminium.Na droging is deze primer overschilderbaar met alle typen lakken. Verkrijgbaar in zes kleuren. Hittebestendig tot 100 ..

€ 25,35
Toolbar NewStar FPMA-WTB100 aangeboden door Beugelsenmeer.nl op Koopjesstraat.nl

Toolbar NewStar FPMA-WTB100

New-Star FPMA-WTB100 Toolbar voor wandmontage geschikt voor 3 24 inch schermenDe Toolbar van NewStar voor wandmontage, een ideale manier om 3 schermen netjes naast elkaar te hangen aan een wand. Voor werkplekken waar een bureauklem bijvoorbeeld geen ..

€ 109,95
Kindermann Konnect Design Set 25 - HDMI, USB A aangeboden door Beugelsenmeer.nl op Koopjesstraat.nl

Kindermann Konnect Design Set 25 - HDMI, USB A

Wand inputsysteem - Compleet met frame, HDMI en USBOm het voor u makkelijk te maken hebben we de meest voorkomende combinaties alvast samengesteld. Zo kun je een complete set bestellen. Deze set bestaat uit een enkelvoudig frame met 2 aansluitmodules ..

€ 99,95
Kindermann Konnect Design Set 13 - HDMI, USB, 3.5mm stereo en VGA aangeboden door Beugelsenmeer.nl op Koopjesstraat.nl

Kindermann Konnect Design Set 13 - HDMI, USB, ..

Wand inputsysteem - Compleet met frame, HDMI, USB, 3.5mm audio en VGA aansluiting. Een complete set is voordeel voor u!Om het voor u makkelijk te maken hebben we de meest voorkomende combinaties alvast samengesteld. Zo kun je een complete set bestell ..

€ 183,75
Kindermann Konnect Design Set 21 - VGA, USB aangeboden door Beugelsenmeer.nl op Koopjesstraat.nl

Kindermann Konnect Design Set 21 - VGA, USB

Wand inputsysteem - Compleet met frame, VGA en USBOm het voor u makkelijk te maken hebben we de meest voorkomende combinaties alvast samengesteld. Zo kun je een complete set bestellen. Deze set bestaat uit een enkelvoudig frame met 2 aansluitmodules. ..

€ 45,58
Adventskrans aangeboden door Frederiqueschoice.com op Koopjesstraat.nl

Adventskrans

De adventskrans symboliseert hoop. Advent is ontstaan om de aanloopperiode van Kerstmis te visualiseren. De vierde zondag voor Kerstmis is namelijk de eerste advent. Tijdens de eerste advent wordt er één kaars van de adventskrans aangestoken, elke ..

€ 24,95
Glas label 25.4x76.2mm aangeboden door Labeldiscounter.com/nl op Koopjesstraat.nl

Glas label 25.4x76.2mm

500 labels per rol, gedrukt op hoogglans stevig papier, permanente lijm.

€ 5,03
Invoice enclosed label 38.1x101.6mm aangeboden door Labeldiscounter.com/nl op Koopjesstraat.nl

Invoice enclosed label 38.1x101.6mm

300 labels per rol, gedrukt op hoogglans stevig papier, permanente lijm.

€ 5,03
Kabel transparant 1 meter rond aangeboden door Lamp en Licht op Koopjesstraat.nl

Kabel transparant 1 meter rond

Twee aderige ronde transparante kabel. Per meter te bestellen. Wanneer u dit artikel bijvoorbeeld 3 keer besteld wordt er één stuk kabel van 3 meter bij u geleverd. Algemeen: lengte 100cm / diameter 0.6cm. ..

€ 5,95
Glas voor ventilator Wind 42 aangeboden door Lamp en Licht op Koopjesstraat.nl

Glas voor ventilator Wind 42

U heeft per ongeluk het glaswerk van uw ventilator stuk? Niet getreurd, blaas nieuw leven in uw ventilator door hier een vervangend exemplaar te bestellen! Algemeen: hoogte 12.5cm / diameter 17cm. ..

€ 19,95
Deens voor gevorderden aangeboden door Laudius.nl op Koopjesstraat.nl

Deens voor gevorderden

De erkende cursus Deens voor Gevorderden biedt een waardevolle aanvulling op jouw basiskennis van de Deense taal. Of je nu op vakantie of op zakenreis gaat, jij kun je voortaan zonder problemen verstaanbaar maken in het Deens. De cursus bestaat uit e ..

€ 0,00
Duits voor gevorderden aangeboden door Laudius.nl op Koopjesstraat.nl

Duits voor gevorderden

De erkende cursus Duits voor gevorderden bestaat uit een aantal onderdelen: Begroeting en kennismakingJe begint je gesprek met een begroeting en een kennismaking. Je leert jezelf voor te stellen en kort iets over jezelf te vertellen.WonenJe leert mee ..

€ 0,00
Frans voor beginners (A2) aangeboden door Laudius.nl op Koopjesstraat.nl

Frans voor beginners (A2)

De cursus Frans voor Beginners (A2) laat je op een gemakkelijk te volgen wijze kennis maken met de Franse taal. Zo leer je snel een gesprek te voeren in het Frans. De cursus bestaat uit een aantal onderdelen: Begroeting en kennismakingJe leert mense ..

€ 0,00
Gewichtsconsulent aangeboden door Laudius.nl op Koopjesstraat.nl

Gewichtsconsulent

Met de BGN-erkende opleiding Gewichtsconsulent heb je een zeer complete en veelzijdige cursus in handen. Je leert alles over een gezonde, evenwichtige voeding en het maken van de juiste keuzes. Daarmee kun je niet alleen je omgeving adviseren over vo ..

€ 0,00
Turks voor beginners (A1) aangeboden door Laudius.nl op Koopjesstraat.nl

Turks voor beginners (A1)

De erkende cursus Turks voor Beginners laat je op een gemakkelijk te volgen wijze kennis maken met de Turkse taal. Zo leer je snel een gesprek te voeren in het Turks. De cursus bestaat uit een aantal onderdelen: Begroeting en kennismakingJe leert me ..

€ 0,00
Zweeds voor beginners aangeboden door Laudius.nl op Koopjesstraat.nl

Zweeds voor beginners

De erkende cursus Zweeds voor Beginners laat je op eenvoudige wijze kennismaken met de Zweedse taal. Zo leer je snel en gemakkelijk een gesprek te voeren in het Zweeds.   De cursus bestaat uit een aantal onderdelen: Begroeting en kennismakingJe leer ..

€ 0,00
Zweeds voor gevorderden aangeboden door Laudius.nl op Koopjesstraat.nl

Zweeds voor gevorderden

De erkende cursus Zweeds voor Gevorderden biedt een waardevolle aanvulling op jouw basiskennis van de Zweedse taal. Of je nu op vakantie of op zakenreis gaat, jij kun je voortaan zonder problemen verstaanbaar maken in het Zweeds. De cursus bestaat ui ..

€ 0,00
De Witte Lietaer Platina Tafelbeschermer 140 x 50 cm aangeboden door MarlieenFelice.nl op Koopjesstraat.nl

De Witte Lietaer Platina Tafelbeschermer 140 x 50 cm

De tafelbeschermer van De Witte Lietaer zorgt ervoor dat uw tafel beschermt blijft tegen vloeistoffen, deukjes en hete pannen. De tafelbeschermer is gemaakt van PVC en polyester. Eroverheen legt u een mooi tafellaken.De tafelbeschermer kunt per halve ..

€ 8,95
Marlie & Felice Cadeaubon €15,00 aangeboden door MarlieenFelice.nl op Koopjesstraat.nl

Marlie & Felice Cadeaubon €15,00

Wil je iemand verrassen met een mooi cadeau, maar vind je het moeilijk een keuze te maken uit ons assortiment? Bestel dan een cadeaubon en laat die persoon zelf een keuze maken.In onze webshop kun je cadeaubonnen bestellen van € 15,-, € 25,- en ..

€ 15,00
Marlie & Felice Cadeaubon €25,00 aangeboden door MarlieenFelice.nl op Koopjesstraat.nl

Marlie & Felice Cadeaubon €25,00

Wil je iemand verrassen met een mooi cadeau, maar vind je het moeilijk een keuze te maken uit ons assortiment? Bestel dan een cadeaubon en laat die persoon zelf een keuze maken.In onze webshop kun je cadeaubonnen bestellen van € 15,-, € 25,- en ..

€ 25,00
Marlie & Felice Cadeaubon €50,00 aangeboden door MarlieenFelice.nl op Koopjesstraat.nl

Marlie & Felice Cadeaubon €50,00

Wil je iemand verrassen met een mooi cadeau, maar vind je het moeilijk een keuze te maken uit ons assortiment? Bestel dan een cadeaubon en laat die persoon zelf een keuze maken.In onze webshop kun je cadeaubonnen bestellen van € 15,-, € 25,- en ..

€ 50,00
Nagellak Bestellen aangeboden door Myxlshop.nl op Koopjesstraat.nl

Nagellak Bestellen

Nagellak bestellen in verschillende kleuren doe je bij MyXLshop. Deze nagellak beschermt je nagels en dekt goed. Droogt snel!

€ 5,49

Bericht van onze sponsor

Nagellak Bestellen aangeboden door Myxlshop.nl op Koopjesstraat.nl

Nagellak Bestellen

Nagellak bestellen in verschillende kleuren doe je bij MyXLshop. Deze nagellak beschermt je nagels en dekt goed. Droogt snel!

€ 5,49
Nagellak Bestellen aangeboden door Myxlshop.nl op Koopjesstraat.nl

Nagellak Bestellen

Nagellak bestellen in verschillende kleuren doe je bij MyXLshop. Deze nagellak beschermt je nagels en dekt goed. Droogt snel!

€ 5,49
Nagellak Bestellen aangeboden door Myxlshop.nl op Koopjesstraat.nl

Nagellak Bestellen

Nagellak bestellen in verschillende kleuren doe je bij MyXLshop. Deze nagellak beschermt je nagels en dekt goed. Droogt snel!

€ 5,49
Nagellak Bestellen aangeboden door Myxlshop.nl op Koopjesstraat.nl

Nagellak Bestellen

Nagellak bestellen in verschillende kleuren doe je bij MyXLshop. Deze nagellak beschermt je nagels en dekt goed. Droogt snel!

€ 5,49
Nagellak Bestellen aangeboden door Myxlshop.nl op Koopjesstraat.nl

Nagellak Bestellen

Nagellak bestellen in verschillende kleuren doe je bij MyXLshop. Deze nagellak beschermt je nagels en dekt goed. Droogt snel!

€ 5,49
Nagellak Bestellen aangeboden door Myxlshop.nl op Koopjesstraat.nl

Nagellak Bestellen

Nagellak bestellen in verschillende kleuren doe je bij MyXLshop. Deze nagellak beschermt je nagels en dekt goed. Droogt snel!

€ 5,49
Nagellak Bestellen aangeboden door Myxlshop.nl op Koopjesstraat.nl

Nagellak Bestellen

Nagellak bestellen in verschillende kleuren doe je bij MyXLshop. Deze nagellak beschermt je nagels en dekt goed. Droogt snel!

€ 5,49
Nagellak Bestellen aangeboden door Myxlshop.nl op Koopjesstraat.nl

Nagellak Bestellen

Nagellak bestellen in verschillende kleuren doe je bij MyXLshop. Deze nagellak beschermt je nagels en dekt goed. Droogt snel!

€ 5,49
Nagellak Bestellen aangeboden door Myxlshop.nl op Koopjesstraat.nl

Nagellak Bestellen

Nagellak bestellen in verschillende kleuren doe je bij MyXLshop. Deze nagellak beschermt je nagels en dekt goed. Droogt snel!

€ 5,49
Nagellak Bestellen aangeboden door Myxlshop.nl op Koopjesstraat.nl

Nagellak Bestellen

Nagellak bestellen in verschillende kleuren doe je bij MyXLshop. Deze nagellak beschermt je nagels en dekt goed. Droogt snel!

€ 5,49
Nagellak Bestellen aangeboden door Myxlshop.nl op Koopjesstraat.nl

Nagellak Bestellen

Nagellak bestellen in verschillende kleuren doe je bij MyXLshop. Deze nagellak beschermt je nagels en dekt goed. Droogt snel!

€ 5,49
Nagellak Bestellen aangeboden door Myxlshop.nl op Koopjesstraat.nl

Nagellak Bestellen

Nagellak bestellen in verschillende kleuren doe je bij MyXLshop. Deze nagellak beschermt je nagels en dekt goed. Droogt snel!

€ 5,49
Nagellak Bestellen aangeboden door Myxlshop.nl op Koopjesstraat.nl

Nagellak Bestellen

Nagellak bestellen in verschillende kleuren doe je bij MyXLshop. Deze nagellak beschermt je nagels en dekt goed. Droogt snel!

€ 5,49
Nagellak Bestellen aangeboden door Myxlshop.nl op Koopjesstraat.nl

Nagellak Bestellen

Nagellak bestellen in verschillende kleuren doe je bij MyXLshop. Deze nagellak beschermt je nagels en dekt goed. Droogt snel!

€ 5,49
Nagellak Bestellen aangeboden door Myxlshop.nl op Koopjesstraat.nl

Nagellak Bestellen

Nagellak bestellen in verschillende kleuren doe je bij MyXLshop. Deze nagellak beschermt je nagels en dekt goed. Droogt snel!

€ 5,49
Nagellak Bestellen aangeboden door Myxlshop.nl op Koopjesstraat.nl

Nagellak Bestellen

Nagellak bestellen in verschillende kleuren doe je bij MyXLshop. Deze nagellak beschermt je nagels en dekt goed. Droogt snel!

€ 5,49
Nagellak Bestellen aangeboden door Myxlshop.nl op Koopjesstraat.nl

Nagellak Bestellen

Nagellak bestellen in verschillende kleuren doe je bij MyXLshop. Deze nagellak beschermt je nagels en dekt goed. Droogt snel!

€ 5,49
Nagellak Bestellen aangeboden door Myxlshop.nl op Koopjesstraat.nl

Nagellak Bestellen

Nagellak bestellen in verschillende kleuren doe je bij MyXLshop. Deze nagellak beschermt je nagels en dekt goed. Droogt snel!

€ 5,49
Nagellak Bestellen aangeboden door Myxlshop.nl op Koopjesstraat.nl

Nagellak Bestellen

Nagellak bestellen in verschillende kleuren doe je bij MyXLshop. Deze nagellak beschermt je nagels en dekt goed. Droogt snel!

€ 5,49
Nagellak Bestellen aangeboden door Myxlshop.nl op Koopjesstraat.nl

Nagellak Bestellen

Nagellak bestellen in verschillende kleuren doe je bij MyXLshop. Deze nagellak beschermt je nagels en dekt goed. Droogt snel!

€ 5,49
Nagellak Bestellen aangeboden door Myxlshop.nl op Koopjesstraat.nl

Nagellak Bestellen

Nagellak bestellen in verschillende kleuren doe je bij MyXLshop. Deze nagellak beschermt je nagels en dekt goed. Droogt snel!

€ 5,49
Nagellak Bestellen aangeboden door Myxlshop.nl op Koopjesstraat.nl

Nagellak Bestellen

Nagellak bestellen in verschillende kleuren doe je bij MyXLshop. Deze nagellak beschermt je nagels en dekt goed. Droogt snel!

€ 5,49
Nagellak Bestellen aangeboden door Myxlshop.nl op Koopjesstraat.nl

Nagellak Bestellen

Nagellak bestellen in verschillende kleuren doe je bij MyXLshop. Deze nagellak beschermt je nagels en dekt goed. Droogt snel!

€ 5,49
Mondkapjes Bestellen (100 Stuks) aangeboden door Myxlshop.nl op Koopjesstraat.nl

Mondkapjes Bestellen (100 Stuks)

Wil je graag mondkapjes bestellen? Deze wegwerpbare mondkapjes zijn zeer licht en zorgen ervoor dat je gemakkelijk kunt blijven ademen.

€ 27,99
Nepwimpers Bestellen (10 Paar) aangeboden door Myxlshop.nl op Koopjesstraat.nl

Nepwimpers Bestellen (10 Paar)

Wil je nepwimpers bestellen? Deze nepwimpers worden per tien paar geleverd en zijn van hoge kwaliteit. De nepwimpers zijn handgemaakt.

€ 6,49
Cclip voor de Fiets online bestellen? aangeboden door Myxlshop.nl op Koopjesstraat.nl

Cclip voor de Fiets online bestellen?

Cclip, deze cclip is gemaakt van nylon. Je kunt de cclip gebruiken om kabels te begeleiden zoals remkabels en etc. Je kunt deze cclip gebruiken voor elke fiets.

€ 1,79
Lingerie-set BH + G String Lachs aangeboden door Sexy-Store.nl op Koopjesstraat.nl

Lingerie-set BH + G String Lachs

Labels in dit artikel zijn voorzien van Franse maatvoering. Te bestellen maten zijn reeds omgezet naar Europese maatvoering!Setjes zijn geleverd in onderstaande samenstelling:70A + XS G String75A + S G String75B + S G String80B + M G String80C + M G ..

€ 19,95
EPDM RUBBERFOLIE 1,1 MM 4 METER BREED (€ 10,00 PER M2) aangeboden door Tuinartikeltotaal.nl op Koopjesstraat.nl

EPDM RUBBERFOLIE 1,1 MM 4 METER BREED (€ 10 ..

Deze rubberfolie is niet toxisch, 400% elastisch, wortelvast, UV en ozon bestendig en gemakkelijk te verwerken.Levensduur van deze folie is maar liefst 40 jaar! De folie is maar liefst 1.1 mm dik. ca. 1.5 Kg per M²!Vermeld duidelijk in uw bestel ..

€ 40,00
EPDM RUBBERFOLIE 1,1 MM 6 METER BREED (€ 10,00 PER M2) aangeboden door Tuinartikeltotaal.nl op Koopjesstraat.nl

EPDM RUBBERFOLIE 1,1 MM 6 METER BREED (€ 10 ..

Deze rubberfolie is niet toxisch, 400% elastisch, wortelvast, UV en ozon bestendig en gemakkelijk te verwerken.Levensduur van deze folie is maar liefst 40 jaar! De folie is maar liefst 1.1 mm dik. ca. 1.5 Kg per M²!Vermeld duidelijk in uw bestel ..

€ 60,00
EPDM RUBBERFOLIE 1,1 MM 8 METER BREED (€ 10,00 PER M2) aangeboden door Tuinartikeltotaal.nl op Koopjesstraat.nl

EPDM RUBBERFOLIE 1,1 MM 8 METER BREED (€ 10 ..

Deze rubberfolie is niet toxisch, 400% elastisch, wortelvast, UV en ozon bestendig en gemakkelijk te verwerken.Levensduur van deze folie is maar liefst 40 jaar! De folie is maar liefst 1.1 mm dik. ca. 1.5 Kg per M²!Vermeld duidelijk in uw bestel ..

€ 80,00
EPDM RUBBERFOLIE 1,1 MM 12,00 METER BREED (€ 10,00 PER M2) aangeboden door Tuinartikeltotaal.nl op Koopjesstraat.nl

EPDM RUBBERFOLIE 1,1 MM 12,00 METER BREED ( ..

Deze rubberfolie is niet toxisch, 400% elastisch, wortelvast, UV en ozon bestendig en gemakkelijk te verwerken.Levensduurverwachting van deze folie is 40 jaar! De folie is 1.2 mm dik. ca. 1.6 Kg per M²!Vermeld duidelijk in uw bestelling hoeveel ..

€ 120,00
EPDM RUBBERFOLIE 1,1 MM 15,25 METER BREED (€ 10,00 PER M2) aangeboden door Tuinartikeltotaal.nl op Koopjesstraat.nl

EPDM RUBBERFOLIE 1,1 MM 15,25 METER BREED ( ..

Deze rubberfolie is niet toxisch, 400% elastisch, wortelvast, UV en ozon bestendig en gemakkelijk te verwerken.Levensduurverwachting van deze folie is 40 jaar! De folie is 1.2 mm dik. ca. 1.6 Kg per M²!Vermeld duidelijk in uw bestelling hoeveel ..

€ 152,50
PVC VIJVERFOLIE 0,5 MM 2 METER BREED (€ 3,95 PER M2) aangeboden door Tuinartikeltotaal.nl op Koopjesstraat.nl

PVC VIJVERFOLIE 0,5 MM 2 METER BREED (€ 3,9 ..

Deze folie is al jaren op de markt en wordt nog steeds regelmatig gebruikt bij vooral kleine vijvers en waterpartijen.Wij adviseren het gebruik van veiligheidvlies onder deze folie. Levensduur ca. 10 jaarVermeld duidelijk in uw bestelling hoeveel str ..

€ 7,90
PVC VIJVERFOLIE 0,5 MM 4 METER BREED (€ 3,95 PER M2) aangeboden door Tuinartikeltotaal.nl op Koopjesstraat.nl

PVC VIJVERFOLIE 0,5 MM 4 METER BREED (€ 3,9 ..

Deze folie is al jaren op de markt en wordt nog steeds regelmatig gebruikt bij vooral kleine vijvers en waterpartijen.Wij adviseren het gebruik van veiligheidvlies onder deze folie. Levensduur ca. 10 jaarVermeld duidelijk in uw bestelling hoeveel str ..

€ 15,80
PVC VIJVERFOLIE 0,5 MM 6 METER BREED (€ 3,95 PER M2) aangeboden door Tuinartikeltotaal.nl op Koopjesstraat.nl

PVC VIJVERFOLIE 0,5 MM 6 METER BREED (€ 3,9 ..

Deze folie is al jaren op de markt en wordt nog steeds regelmatig gebruikt bij vooral kleine vijvers en waterpartijen.Wij adviseren het gebruik van veiligheidvlies onder deze folie. Levensduur ca. 10 jaarVermeld duidelijk in uw bestelling hoeveel str ..

€ 23,70
PVC VIJVERFOLIE 0,5 MM 8 METER BREED (€ 3,95 PER M2) aangeboden door Tuinartikeltotaal.nl op Koopjesstraat.nl

PVC VIJVERFOLIE 0,5 MM 8 METER BREED (€ 3,9 ..

Deze folie is al jaren op de markt en wordt nog steeds regelmatig gebruikt bij vooral kleine vijvers en waterpartijen.Wij adviseren het gebruik van veiligheidvlies onder deze folie. Levensduur ca. 10 jaarVermeld duidelijk in uw bestelling hoeveel str ..

€ 31,60
Kant en klaar haag in hardhouten bak (120x180) aangeboden door Tuin-online.nl op Koopjesstraat.nl

Kant en klaar haag in hardhouten bak (120x180)

Deze bak kunt u direct op een balkon of terras plaatsen. Optioneel kunt u wielen bij bestellen.

€ 475,45
Kant en klaar haag (120x100 cm.) in hardhouten bak aangeboden door Tuin-online.nl op Koopjesstraat.nl

Kant en klaar haag (120x100 cm.) in hardhouten bak

Deze bak kunt u direct op een balkon of terras plaatsen. Optioneel kunt u wielen bij bestellen.

€ 420,00