Externe tv kaarten gevonden op Koopjesstraat.nl

U heeft gezocht naar Externe tv kaarten. Wij hebben 5 resultaten gevonden bij de verschillende webshops. Gebruik de navigatie om te bladeren door de 1 pagina's.

DeLock USB 2.0 naar VGA omvormer aangeboden door Kabelsenmeer.nl op Koopjesstraat.nl

DeLock USB 2.0 naar VGA omvormer

Laatste Voorraden OP=OP !Met behulp van deze USB 2.0 naar VGA omvormer van DeLock kunt u op uw PC of Laptop een 2e monitor, een beamer of een TV met een VGA ingang aansluiten. U zou indien er zoveel USB poorten beschikbaar zijn, zelfs tot 6 adapters ..

€ 62,94
Full-HD actiecamera 1080p waterdichte behuizing wifi aangeboden door Outlettoday.nl op Koopjesstraat.nl

Full-HD actiecamera 1080p waterdichte behuizing wifi

Leg jouw meest bijzondere en favoriete momenten vast met de Denver AC-5000W. Met deze camera die je overal mee naartoe kan dragen kun je altijd mooie opnames maken! Mis geen enkel moment meer van jouw leven. Met het grote schermformaat van de AC-5000 ..

€ 109,95
StarTech USB S-Video/Composiet audio video capture aangeboden door Yorcom.nl op Koopjesstraat.nl

StarTech USB S-Video/Composiet audio video capture

Met de SVID2USB23 USB 2.0 S-Video en Composiet Video Capture Kabel kunt u apparaten aansluiten met een S-Video of composiet video-uitgang op een computer via een beschikbare USB 2.0-poort, zodat u video kunt opnemen met de bijbehorende 2-kanaals RCA- ..

€ 59,00
Pinnacle Dazzle DVD Recorder HD aangeboden door Yorcom.nl op Koopjesstraat.nl

Pinnacle Dazzle DVD Recorder HD

Dazzle Dvd Recorder is de snelste manier om een videoband op dvd te zetten. De troeven van het product zijn even onmiskenbaar als zijn gebruiksvriendelijkheid. Kenmerken: - Leg uw videos en TV-opnamen direct vast op DVDs compleet met menus - Snel aan ..

€ 69,95
USB 3.0 to HDMI 4K UHD Graphics Adapter aangeboden door Alternate op Koopjesstraat.nl

USB 3.0 to HDMI 4K UHD Graphics Adapter

De SenseVision USB 3.0 naar HDMI 4K UHD grafische adapter is een eenvoudige manier om een Ultra High Definition HDMI Monitor, TV of projector toe te voegen aan een bestaande desktop of laptop via een USB 3.0-poort. Het werkt als een externe videokaar ..

€ 79,90