Garantie gevonden op Koopjesstraat.nl

U heeft gezocht naar Garantie. Wij hebben 10000 resultaten gevonden bij de verschillende webshops. Gebruik de navigatie om te bladeren door de 134 pagina's.

PureVision2 Multifocal for Presbyopia aangeboden door 123Lens.nl op Koopjesstraat.nl

PureVision2 Multifocal for Presbyopia

PureVision2 Multifocal for PresbyopiaScherpte op alle afstanden op elk moment van de dagDe nieuwste multifocale lens van Bausch + Lomb, PureVision2 Multifocal for Presbyopia, bieden scherp zicht wanneer het echt nodig is - in het dagelijkse leven. On ..

€ 52,50
JKP-33000 vijverpomp - uitlopend product: geen garantie! aangeboden door A2koi.nl op Koopjesstraat.nl

JKP-33000 vijverpomp - uitlopend product: gee ..

JKP 33000 vijverpomp staat voor zeer veel waterverplaatsing bij een goede druk met een laag energieverbruik. Deze vijverpomp is uiterst geschikt voor bijvoorbeeld een (brede) waterval of het maken van een stroming. De vuildoorlaat van deze vijverpomp ..

€ 159,00
Koi Café voerautomaat Metallic aangeboden door A2koi.nl op Koopjesstraat.nl

Koi Café voerautomaat Metallic

De Koi Café voerautomaat voor siervissen biedt het gemak van regelmatig voeren tot 5 keer per dag. Het innovatieve ontwerp voorkomt dat er vocht bij het voer kan komen. Voorzien van zichtglas om de hoeveelheid voer (max. 2 kg.) te kunnen zien. Wordt ..

€ 438,02
Aquaforte Professionele Skimmer 23 aangeboden door A2koi.nl op Koopjesstraat.nl

Aquaforte Professionele Skimmer 23

Aquaforte Professionele Skimmer 23 is ontworpen om eenvoudig natuurlijke materialen en planten te camoufleren. De Skimmer is van degelijke kwaliteit HDPE behuizing met levenslange garantie. Inclusief afneembaar deksel en skimmer mand. Naast het plaa ..

€ 225,00
Pentair Triton TR-40 Zandfilter aangeboden door A2koi.nl op Koopjesstraat.nl

Pentair Triton TR-40 Zandfilter

Deze Pentair Triton Zandfilter is gemaakt van zeer hoogwaardig polyester. Deze zandfiler is uitgevoerd met een 6-wegklep, automatische ontluchting, transparante deksel, drukmeter en aflaatventiel. Wij adviseren om grof zand of grind te gebruiken, voo ..

€ 649,00
Pentair Triton TR-60 Zandfilter aangeboden door A2koi.nl op Koopjesstraat.nl

Pentair Triton TR-60 Zandfilter

Deze Pentair Triton Zandfilter is gemaakt van zeer hoogwaardig polyester. Deze zandfiler is uitgevoerd met een 6-wegklep, automatische ontluchting, transparante deksel, drukmeter en aflaatventiel. Wij adviseren om grof zand of grind te gebruiken, voo ..

€ 749,00
Pentair Triton TR-100 Zandfilter aangeboden door A2koi.nl op Koopjesstraat.nl

Pentair Triton TR-100 Zandfilter

Deze Pentair Triton Zandfilter is gemaakt van zeer hoogwaardig polyester. Deze zandfiler is uitgevoerd met een 6-wegklep, automatische ontluchting, transparante deksel, drukmeter en aflaatventiel. Wij adviseren om grof zand of grind te gebruiken, voo ..

€ 1095,00
Pentair Triton TR-140 Zandfilter aangeboden door A2koi.nl op Koopjesstraat.nl

Pentair Triton TR-140 Zandfilter

Deze Pentair Triton Zandfilter is gemaakt van zeer hoogwaardig polyester. Deze zandfiler is uitgevoerd met een 6-wegklep, automatische ontluchting, transparante deksel, drukmeter en aflaatventiel. Wij adviseren om grof zand of grind te gebruiken, voo ..

€ 1599,00
Pentair Triton TR-60 Zandfilter met Pro-Valve aangeboden door A2koi.nl op Koopjesstraat.nl

Pentair Triton TR-60 Zandfilter met Pro-Valve

Deze Pentair Triton TR-60 Zandfilter wordt geleverd met de automatische Pro-Valve.De Pentair Pro-Valve stelt externe regelsystemen in staat om filters automatisch te spoelen. De ProValve heeft een perslucht voorziening met 1.5 tot 3.5 bar nodig om de ..

€ 1649,00
Pentair Triton TR-100 Zandfilter met Pro-Valve aangeboden door A2koi.nl op Koopjesstraat.nl

Pentair Triton TR-100 Zandfilter met Pro-Valve

Deze Pentair Triton TR-100 Zandfilter wordt geleverd met de automatische Pro-Valve.De Pentair Pro-Valve stelt externe regelsystemen in staat om filters automatisch te spoelen. De ProValve heeft een perslucht voorziening met 1.5 tot 3.5 bar nodig om d ..

€ 1949,00
Xclear Dompel UV-C Amalgaam lamp 40 watt aangeboden door A2koi.nl op Koopjesstraat.nl

Xclear Dompel UV-C Amalgaam lamp 40 watt

Deze Xclear Dompel Amalgaam UV lamp is 40 Watt. Deze Dompel UV heeft één groot voordeel ten opzichte van conventionele UVC lampen. Deze soort lampen hebben geen weerstand! De Dompel UVC lampen kunnen in filterbehuizingen worden gemonteerd, zodat he ..

€ 187,95
Xclear Dompel UV-C Amalgaam lamp 80 watt aangeboden door A2koi.nl op Koopjesstraat.nl

Xclear Dompel UV-C Amalgaam lamp 80 watt

Deze Xclear Dompel Amalgaam UV lamp is 80 Watt. Deze Dompel UV heeft één groot voordeel ten opzichte van conventionele UVC lampen. Deze soort lampen hebben geen weerstand! De Dompel UVC lampen kunnen in filterbehuizingen worden gemonteerd, zodat he ..

€ 192,95
AEM AK-30 Totaalfilter aangeboden door A2koi.nl op Koopjesstraat.nl

AEM AK-30 Totaalfilter

Deze AEM AK-30 Totaalfilter is een zeer complete trommelfilter met alle denkbare opties mogelijk. Deze totaalfilter is een zeer scherp geprijsde gravity/airlift/pompgevoede trommelfilter inclusief hoge druk pomp. Alle trommelfilters zijn enkel voorz ..

€ 2599,00
AEM OA-30 Totaalfilter aangeboden door A2koi.nl op Koopjesstraat.nl

AEM OA-30 Totaalfilter

Deze AEM OA-30 Totaalfilter is een zeer complete trommelfilter met alle denkbare opties mogelijk. Deze totaalfilter is een zeer scherp geprijsde gravity/airlift/pompgevoede trommelfilter inclusief hoge druk pomp. Alle trommelfilters zijn enkel voorz ..

€ 2699,00
AEM OA-65 Totaalfilter aangeboden door A2koi.nl op Koopjesstraat.nl

AEM OA-65 Totaalfilter

Deze AEM OA-65 Totaalfilter is een zeer complete trommelfilter met alle denkbare opties mogelijk. Deze totaalfilter is een zeer scherp geprijsde gravity/airlift/pompgevoede trommelfilter inclusief hoge druk pomp. Alle trommelfilters zijn enkel voorz ..

€ 3699,00
Velda Green Line 5000 aangeboden door A2koi.nl op Koopjesstraat.nl

Velda Green Line 5000

De Green Line 5000 met zijn sterke impeller koppelt een grote capaciteit aan een laag energieverbruik. Door zijn capaciteit van 5 m³ per uur en maximale opvoerhoogte van 3,5 meter is deze vijverpomp uitstekend geschikt voor fonteinen, beeklopen ..

€ 134,10
Velda Green Line 8000 aangeboden door A2koi.nl op Koopjesstraat.nl

Velda Green Line 8000

De Green Line 8000 met zijn sterke impeller koppelt een grote capaciteit aan een laag energieverbruik. Door zijn capaciteit van 8,0 m³ per uur en maximale opvoerhoogte van 4,5 meter is deze vijverpomp uitstekend geschikt voor fonteinen, beeklope ..

€ 170,10
Velda Green Line 15000 aangeboden door A2koi.nl op Koopjesstraat.nl

Velda Green Line 15000

De Green Line 15.000 met zijn sterke impeller koppelt een grote capaciteit aan een laag energieverbruik. Door zijn capaciteit van 15,0 m³ per uur en maximale opvoerhoogte van 6,0 meter is deze vijverpomp uitstekend geschikt voor fonteinen, beekl ..

€ 224,10
Velda Green Line 20000 aangeboden door A2koi.nl op Koopjesstraat.nl

Velda Green Line 20000

De Green Line 20000 met zijn sterke impeller koppelt een grote capaciteit aan een laag energieverbruik. Door zijn capaciteit van 20,0 m³ per uur en maximale opvoerhoogte van 7,0 meter is deze vijverpomp uitstekend geschikt voor fonteinen, beeklo ..

€ 269,10
Lelo - Bob Donkerblauw aangeboden door AdultmatchShop.nl op Koopjesstraat.nl

Lelo - Bob Donkerblauw

Bob is een hoogst stijlvolle plug voor heren, welke je gevoelens naar een hoger ervaringsgebied neemt. Door zich te richten op de stimulatie van de mannelijke G-spot, kunnen prachtige spanningen en de meest intieme gevoelens worden overgebracht door ..

€ 54,90
Vibrator Ovo D2 White/Pink aangeboden door AdultmatchShop.nl op Koopjesstraat.nl

Vibrator Ovo D2 White/Pink

Geniet van deze Vibrator Ovo D2 White/Pink. Deze is van het merk OVO en geeft je 15 jaar garantie op al haar producten. Je kunt kiezen uit een van de vijf standen die de Vibrator Ovo D2 White/Pink heeft! Ontdek nu wat de Vibrator Ovo D2 White/Pink me ..

€ 29,95
Mystim - Double Dan aangeboden door AdultmatchShop.nl op Koopjesstraat.nl

Mystim - Double Dan

Massief metalen dildo voor elektrische stimulatie.Gemaakt van aluminium en met de hand gepolijst. Experimenteer door de dildo door deze te verwarmen of in de koelkast af te koelen alvorens deze te gebruiken. Het metaal zal de temperatuur lang vasthou ..

€ 84,95
Mystim - Romeo aangeboden door AdultmatchShop.nl op Koopjesstraat.nl

Mystim - Romeo

Ergonomisch ontworpen elektrosex dildo van medische kwaliteit. Voor zowel anaal als vaginaal gebruik.Dit product is aan te sluiten op de Mystim elektrosex bedieningsunit.Productinformatie:Lengte: 3,0 cmBreedte: 2,0 cmMateriaal: wit plastic met opgepo ..

€ 54,95
Touch We-Vibe - paars aangeboden door AdultmatchShop.nl op Koopjesstraat.nl

Touch We-Vibe - paars

Paarse siliconen opleg vibrator van We-vibe: de nieuwe Touch We-Vibe vibrator. Zacht, goed gevormd en krachtig, dat is waar deze Touch We-Vibe vibrator voor staat.Met deze fijne opleg vibrator kun jij je erogene zone op een vernieuwende manier verwen ..

€ 90,00
Tango we-vibe Roze aangeboden door AdultmatchShop.nl op Koopjesstraat.nl

Tango we-vibe Roze

Dit is de nieuwe We-Vibe Tango. De krachtigste mini vibrator!Klein maar fijn, dat is waar de We-Vibe Tango voor staat. Deze vibrator levert diepe muisstille vibraties precies waar jij ze wilt hebben!Geniet nu overal van genotvolle vibraties met de di ..

€ 79,00
InSerpent penis plug met rubberen slang aangeboden door AdultmatchShop.nl op Koopjesstraat.nl

InSerpent penis plug met rubberen slang

De InSerpent penis plug is een stiekeme slang! Veel urethrale pluggen hebben een opening zodat zij ook tijdens de climax en zelfs bij het plassen gebruikt kunnen worden, maar de InSerpent tilt dit concept naar een nieuw niveau op gebied van creatief ..

€ 89,95
Lelo - Bruno Prostaat Massager Paars aangeboden door AdultmatchShop.nl op Koopjesstraat.nl

Lelo - Bruno Prostaat Massager Paars

BRUNO staat voor simpel, kracht en elegantie. Door zijn 6 verschillende standen zorgt de elegante silicone vorm voor een verbazingwekkende kracht, precies waar de veeleisende man het liefste zijn grotere, betere, langere en meer intensieve orgasmes h ..

€ 159,00
TopVue Air (6 lenzen) + AQ Pure 360 ml aangeboden door Alensa.nl  op Koopjesstraat.nl

TopVue Air (6 lenzen) + AQ Pure 360 ml

TopVue AirTopVue Air zijn de laatste generatie van geavanceerde siliconehydrogel contactlenzen, deze lenzen zijn extreem zuurstofdoorlatend en behoudende nodige water hoeveelheid. Het nieuwe lens design en technologie garandereneen hoog en gezond dra ..

€ 25,49
Premium for Astigmatism (6 lenzen) aangeboden door Alensa.nl  op Koopjesstraat.nl

Premium for Astigmatism (6 lenzen)

TopVue Premium for Astigmatism Topvue Premium for Astigmatism zijn torische lenzen ontworpen ter correctie vanastigmatisme. Het ontwerp van TopVue Premium for Astigmatism lenzen zorgt vooreen stabiele positionering van de lenzen op het oog. De lenzen ..

€ 28,50
Orbiloc Run Dual aangeboden door All4running.nl op Koopjesstraat.nl

Orbiloc Run Dual

De Orbiloc Run Dual is de meest geavanceerde LED-veiligheidslamp voor sporters. Het Deense merk staat voor pure kwaliteit: aan alles is gedacht, waardoor dit een zeer hoogwaardig product is. Het unieke ontwerp van de lens zorgt voor een zichtbaarheid ..

€ 39,95
Orbiloc Run Dual aangeboden door All4running.nl op Koopjesstraat.nl

Orbiloc Run Dual

De Orbiloc Run Dual is de meest geavanceerde LED-veiligheidslamp voor sporters. Het Deense merk staat voor pure kwaliteit: aan alles is gedacht, waardoor dit een zeer hoogwaardig product is. Het unieke ontwerp van de lens zorgt voor een zichtbaarheid ..

€ 39,95
Leapp smartphone iPhone 5 16GB Zwart - Refurbished aangeboden door BCC.nl op Koopjesstraat.nl

Leapp smartphone iPhone 5 16GB Zwart - Refurbished

leapp - Apple producten voor iedereenOp zoek naar een betaalbare iPhone? Wil je wel graag de geweldige Apple functionaliteiten, service en garantie maar zoek je niet per se het nieuwste van het nieuwste? Dan is een iPhone van leapp precies wat je zoe ..

€ 229,00
Leapp smartphone iPhone 5c 16GB Blauw-Refurbished aangeboden door BCC.nl op Koopjesstraat.nl

Leapp smartphone iPhone 5c 16GB Blauw-Refurbished

leapp - Apple producten voor iedereenOp zoek naar een betaalbare iPhone? Wil je wel graag de geweldige Apple functionaliteiten, service en garantie maar zoek je niet per se het nieuwste van het nieuwste? Dan is een iPhone van leapp precies wat je zoe ..

€ 219,00
Leapp smartphone iPhone 5c 16GB Groen - Refurb. aangeboden door BCC.nl op Koopjesstraat.nl

Leapp smartphone iPhone 5c 16GB Groen - Refurb.

leapp - Apple producten voor iedereenOp zoek naar een betaalbare iPhone? Wil je wel graag de geweldige Apple functionaliteiten, service en garantie maar zoek je niet per se het nieuwste van het nieuwste? Dan is een iPhone van leapp precies wat je zoe ..

€ 219,00
Leapp smartphone iPhone 5c 8GB Blauw - Refurbished aangeboden door BCC.nl op Koopjesstraat.nl

Leapp smartphone iPhone 5c 8GB Blauw - Refurbished

leapp - Apple producten voor iedereenOp zoek naar een betaalbare iPhone? Wil je wel graag de geweldige Apple functionaliteiten, service en garantie maar zoek je niet per se het nieuwste van het nieuwste? Dan is een iPhone van leapp precies wat je zoe ..

€ 209,00
Leapp smartphone iPhone 5s 16GB Goud - Refurbished aangeboden door BCC.nl op Koopjesstraat.nl

Leapp smartphone iPhone 5s 16GB Goud - Refurbished

leapp - Apple producten voor iedereenOp zoek naar een betaalbare iPhone? Wil je wel graag de geweldige Apple functionaliteiten, service en garantie maar zoek je niet per se het nieuwste van het nieuwste? Dan is een iPhone van leapp precies wat je zoe ..

€ 269,00
Leapp smartphone iPhone 5s 16GB Grijs - Refurb. aangeboden door BCC.nl op Koopjesstraat.nl

Leapp smartphone iPhone 5s 16GB Grijs - Refurb.

leapp - Apple producten voor iedereenOp zoek naar een betaalbare iPhone? Wil je wel graag de geweldige Apple functionaliteiten, service en garantie maar zoek je niet per se het nieuwste van het nieuwste? Dan is een iPhone van leapp precies wat je zoe ..

€ 247,00

Bericht van onze sponsor

Leapp smartphone iPhone 5s 16GB Zilver - Refurb. aangeboden door BCC.nl op Koopjesstraat.nl

Leapp smartphone iPhone 5s 16GB Zilver - Refurb.

leapp - Apple producten voor iedereenOp zoek naar een betaalbare iPhone? Wil je wel graag de geweldige Apple functionaliteiten, service en garantie maar zoek je niet per se het nieuwste van het nieuwste? Dan is een iPhone van leapp precies wat je zoe ..

€ 269,00
Leapp smartphone iPhone 5 32GB Zwart - Refurbished aangeboden door BCC.nl op Koopjesstraat.nl

Leapp smartphone iPhone 5 32GB Zwart - Refurbished

leapp - Apple producten voor iedereenOp zoek naar een betaalbare iPhone? Wil je wel graag de geweldige Apple functionaliteiten, service en garantie maar zoek je niet per se het nieuwste van het nieuwste? Dan is een iPhone van leapp precies wat je zoe ..

€ 279,00
Bureausteun 2 schermen - NewStar aangeboden door Beugelsenmeer.nl op Koopjesstraat.nl

Bureausteun 2 schermen - NewStar

Bureausteun FPMA-D935D - 2 schermen tot max. 26 inch van max. 6kg per scherm.Een zilverkleurige monitorarm voor 2 monitoren geschikt voor alle schermen tot maximaal 26 inch met een gewicht van 6kg en een VESA gatenpatroon van minimaal 75 x 75mm tot m ..

€ 139,95
Bureaubeugel NewStar FPMA-D025 Silver aangeboden door Beugelsenmeer.nl op Koopjesstraat.nl

Bureaubeugel NewStar FPMA-D025 Silver

De NewStar D025 een zilvergrijze bureaubeugel met bladdoorvoer, één van de meest eenvoudige bureaubeugels die er is, eenvoudig in hoogte verstelbaar tussen de 31 en 27cm, 180° kantelbaar en volledig (360°) roteerbaar. De afstand vanaf de monitor ..

€ 67,95
Dataflex ViewMate Style Muurbevestiging 042 (10-32 inch) aangeboden door Beugelsenmeer.nl op Koopjesstraat.nl

Dataflex ViewMate Style Muurbevestiging 042 ( ..

Dataflex Viemate Style Monitorarm Muurbevestiging 052- In diepte verstelbaarZoals alle producten uit de ViewMate style serie van Dataflex is ook deze monitorbeugel van een hoge kwaliteit met stevige en betrouwbare draaipunten. De monitor muurbeugel g ..

€ 109,95
Dataflex ViewMaster M6 Monitorarm 252 (10-32 inch) aangeboden door Beugelsenmeer.nl op Koopjesstraat.nl

Dataflex ViewMaster M6 Monitorarm 252 (10-32 inch)

ViewMaster M6 Monitorarm 252 - Met gasveer, hoogte, diepte, kantelen, draaien roteren alles is mogelijk!Altijd de juiste ergonomisch verantwoorde positie in een handomdraai gevonden met deze monitor muurbeugel. Geschikt voor monitorarmen tot 32 inch ..

€ 239,96
Dataflex ViewLite Plus Monitorarm 312 aangeboden door Beugelsenmeer.nl op Koopjesstraat.nl

Dataflex ViewLite Plus Monitorarm 312

ViewLite Plus Monitorarm 312 - Stijlvolle elegante muurbeugelDeze muurbeugel uit de VIewLite Plus serie is geschikt voor monitoren tot 24 inch tot maximaal 7kg. Deze muurbeugel is in hoogte te verstellen over 240mm. Daarnaast is de monitorarm ook in ..

€ 159,95
NewStar LED-W750 (32 tm 75 inch) aangeboden door Beugelsenmeer.nl op Koopjesstraat.nl

NewStar LED-W750 (32 tm 75 inch)

LED-W750Silver van NewStar - Zeer stabiele, robuuste wandsteun met een stoere uitstraling. Geschikt voor schermen van 32 t/m 75 inch tot max 50kg.Naast de robuuste stoere uitstraling die de LED-W750 heeft, heeft de beugel ook aardig wat mogelijkheden ..

€ 199,95
bureaustandaard 3 schermen (10 t/m 27 inch) aangeboden door Beugelsenmeer.nl op Koopjesstraat.nl

bureaustandaard 3 schermen (10 t/m 27 inch)

FPMA-D700DD3 - Bureau standaard geschikt voor 3 schermen van 10 t/m 27 inch van bij elkaar max. 24kgEen vrij unieke oplossing, zoveel bureau standaarden voor 3 schermen zijn er niet en al helemaal niet in deze prijsklasse. Ondanks de scherpe prijs is ..

€ 254,95
Medische Laptop Trolley NewStar MED-M100 aangeboden door Beugelsenmeer.nl op Koopjesstraat.nl

Medische Laptop Trolley NewStar MED-M100

Medische Laptop Trolley met ruimte voor een keyboard en een muis en af en in hoogte verstelbaar - De ideale trolley voor elk ziekenhuisDe MED-M100 van NewStar heeft alles wat een mobiele werkplek in het ziekenhuis nodig heeft. Geen ziekenhuis die teg ..

€ 909,94
Bureausteun NewStar (10-30 inch) aangeboden door Beugelsenmeer.nl op Koopjesstraat.nl

Bureausteun NewStar (10-30 inch)

Bureausteun waarbij de monitor uitzonderlijk hoog kan worden gesteld, van 0 t/m 80cm. Soms zijn er situaties waarbij de gebruikelijke monitorsteunen de monitoren in hoogte te verstellen zijn van ongeveer 0 tot 40 cm. Kun je bij deze monitorsteun de m ..

€ 129,95
dubbele monitor arm - bureausteun (10-24 inch)-Zilvergrijs aangeboden door Beugelsenmeer.nl op Koopjesstraat.nl

dubbele monitor arm - bureausteun (10-24 inch ..

De FPMA-D940D dubbele monitor arm - 2 schermen op één beugel met een gasveer hoogte verstelling voor schermen van 10 tot 24 inch tot 15kgEen topkwaliteit dubbele bureau monitorbeugel waarbij de schermen altijd op gelijke hoogte zitten en de verstel ..

€ 349,94
Dubbele Monitor Arm FPMA-D940D (10-24 inch)-Wit aangeboden door Beugelsenmeer.nl op Koopjesstraat.nl

Dubbele Monitor Arm FPMA-D940D (10-24 inch)-Wit

De FPMA-D940D dubbele monitor arm - 2 schermen op één beugel met een gasveer hoogte verstelling voor schermen van 10 tot 24 inch tot 15kgEen topkwaliteit dubbele bureau monitorbeugel waarbij de schermen altijd op gelijke hoogte zitten en de verstel ..

€ 349,94
Mobiele Videowall voor 2x2 schermen - Wize VWM263 (37 - 63 inch) aangeboden door Beugelsenmeer.nl op Koopjesstraat.nl

Mobiele Videowall voor 2x2 schermen - Wize VW ..

Wize VWM263 - Mobiele Videowall voor 2x2 37 tot 63 inch schermen van maximaal 45kg per schermEen mobiele standaard geschikt voor 4 schermen, 2 boven en 2 onder. De bekabeling kan netjes door de pilaar naar beneden worden gebracht om ze netjes zoveel ..

€ 2999,95
Wize Mobiele Videowall voor 3x5 schermen (37-63+ inch) aangeboden door Beugelsenmeer.nl op Koopjesstraat.nl

Wize Mobiele Videowall voor 3x5 schermen (37- ..

Mobiele Videowall voor 3x5 schermen van 37 t/m 63 inch en groter, max gewicht 45kg per schermVideowall systeem op wielen, geschikt voor in totaal 15 schermen, 5 schermen in een rij van 3 schermen boven elkaar. Voorzien van een stevig onderstel dat he ..

€ 9674,95
Kantelbare TV muurbeugel Wize T63A aangeboden door Beugelsenmeer.nl op Koopjesstraat.nl

Kantelbare TV muurbeugel Wize T63A

Professionele kantelbare TV beugel Wize T63A - Hoge kwaliteit stalen kantelbaer TV muurbeugelDeze professionele TV beugel is in tegenstelling tot vrijwel elk ander merk TV beugels op onze website vervaardigd uit hoogwaardig staal. De meeste beugels z ..

€ 129,95
TV muurbeugel - Wize F46 aangeboden door Beugelsenmeer.nl op Koopjesstraat.nl

TV muurbeugel - Wize F46

Professionele TV muurbeugel - Wize F46Een zeer stevige hoogwaardige stalen wandbeugel van Wize, voor professionele toepassingen. Deze beugel kan een gewicht aan van 68kg en heeft een gatenpatroon van minimaal 75 x 75mm tot maximaal 400 x 400mm. De af ..

€ 64,95
TV muurbeugel - Wize F63 aangeboden door Beugelsenmeer.nl op Koopjesstraat.nl

TV muurbeugel - Wize F63

Professionele TV muurbeugel - Wize F63Een zeer stevige hoogwaardige stalen wandbeugel van Wize, voor professionele toepassingen. Deze beugel kan een gewicht aan van 91kg en heeft een gatenpatroon van minimaal 75 x 75mm tot maximaal 800 x 400mm. De af ..

€ 99,95
Erard TV Muurbeugel Cliff 200 Fixed (19-32 inch) aangeboden door Beugelsenmeer.nl op Koopjesstraat.nl

Erard TV Muurbeugel Cliff 200 Fixed (19-32 inch)

TV muurbeugel max. VESA 200x200 tot maximaal 30kgEen zeer sterke, fraaie en platte TV beugel voor schermen die minimaal een gatenpatroon hebben van VESA 75 x 75 tot maximaal VESA 200 x 200. Stijlvol met een hele lichte witte wandplaat en een zwarte s ..

€ 29,95
Erard TV Muurbeugel Cliff 400 Fixed (30-55 inch) aangeboden door Beugelsenmeer.nl op Koopjesstraat.nl

Erard TV Muurbeugel Cliff 400 Fixed (30-55 inch)

TV muurbeugel max. VESA 400x400 tot maximaal 30kgEen zeer stabiele, sterke, fraaie en platte TV beugel voor schermen die minimaal een gatenpatroon hebben van VESA 75 x 75 tot maximaal VESA 400 x 400. Stijlvol met een hele lichte witte wandplaat en ee ..

€ 48,94
Dell E2016 - LED-monitor - 20

Dell E2016 - LED-monitor - 20" - met 3 jaar A ..

Ontdek betrouwbaarheid en waarde in een 16:10-monitor met ultrabrede kijkhoek, die voldoet aan de vereisten voor dagelijks zakelijk gebruik.

€ 105,00
Dell S2240T - LED-monitor - Full HD (1080p) - 22

Dell S2240T - LED-monitor - Full HD (1080p) - ..

De Dell 54.6 cm (21,5 inch) touch-monitor is ontworpen voor samenwerking en hogere productiviteit en biedt een hoge mate van flexibiliteit voor gebruikers voor werk, op school of entertainment.Dankzij de uitstekende beeldkwaliteit beschikt deze Dell ..

€ 343,00
Dell UltraSharp U2717DA - LED-monitor - 27

Dell UltraSharp U2717DA - LED-monitor - 27" - ..

Naadloze mix van comfort en prestaties dankzij ultradunne randen en een flexibele monitorarm voor een geoptimaliseerde en professionele werkruimte.

€ 646,00
Plakband in wit polypropyleen met bedrukking

Plakband in wit polypropyleen met bedrukking ..

Witte film in polypropyleen met rode bedrukking. Goede weerstand tegen scheuren. Rol met lengte van 100 m, breedte 50 mm. Bedrukking: "BANDE DE GARANTIE".

€ 3,65
Witch green aangeboden door Carnavalskleding4u.nl op Koopjesstraat.nl

Witch green

Witch greenKleur: groenMateriaal: 100%garantieInclusief: jurkMaat: MThema: carnavalskleding, halloweenparty, griezelfeest, spooktocht, goedkopeart.nr. wit54006 613954

€ 23,95
Batavus Xtra Garantie aangeboden door Fietsenwinkel.nl op Koopjesstraat.nl

Batavus Xtra Garantie

De Batavus Xtra Garantie valt in de categorie Bescherming. Koop de Batavus Xtra Garantie voordelig en gemakkelijk bij dé online fietsenwinkel; Fietsenwinkel.nl. Een fiets kopen online kan bij Fietsenwinkel.nl veilig en vertrouwd middels iDeal, vooru ..

€ 159,00
Occ- Sigma 50/2.8 DG Macro Sony SN:12258727 3mnd garantie aangeboden door Foka.nl op Koopjesstraat.nl

Occ- Sigma 50/2.8 DG Macro Sony SN:12258727 3 ..

Occasion. Sigma 50mm F/2.8 DG Macro Sony

€ 199,00
Occ- Sigma 17-70mm L Nikon SN:1015422 3mnd garantie aangeboden door Foka.nl op Koopjesstraat.nl

Occ- Sigma 17-70mm L Nikon SN:1015422 3mnd garantie

Occasion. Sigma 17-70mm F/2.8-4 Macro HSM DC Nikon

€ 279,00
Occ- Jupio MB-D5100 6mnd garantie aangeboden door Foka.nl op Koopjesstraat.nl

Occ- Jupio MB-D5100 6mnd garantie

De Jupio MB-D5100 is een tweedehands batterygrip voor de Nikon D5100.

€ 39,00
Nikon 1 V3 + 10-30mm VR Powerzoom OUTLET met 1 jaar garantie aangeboden door Foka.nl op Koopjesstraat.nl

Nikon 1 V3 + 10-30mm VR Powerzoom OUTLET met ..

De Nikon 1 V3 is een systeemcamera met razendsnelle en professionele prestaties. Met het baanbrekende hybride AF-systeem met 171 punten van Nikon legt u verrassende momenten in een fractie van een seconde met uiterste precisie vast. ..

€ 499,00
Nikon 1 S1 roze + 11-27,5mm OUTLET met 1 jaar garantie aangeboden door Foka.nl op Koopjesstraat.nl

Nikon 1 S1 roze + 11-27,5mm OUTLET met 1 jaar ..

De Nikon 1 S1 is een compacte 10,1 megapixel systeemcamera. Deze camera is voorzien van een verrassend snel autofocussysteem, een ingebouwde automatisch opklapbare flitser en intu�tieve digitale instelmogelijkheden. ..

€ 179,00
Nikon 1 J3 body zwart OUTLET met 1 jaar garantie aangeboden door Foka.nl op Koopjesstraat.nl

Nikon 1 J3 body zwart OUTLET met 1 jaar garantie

De Nikon 1 J3 is een snelle en compacte systeemcamera die ervoor zorgt dat u geen enkel moment zal missen. De camera bevat diverse functies, zoals "Bewegingssnapshot"en "Beste moment vastleggen", zodat u originele en gedetailleerde foto's kunt m ..

€ 149,00
Nikon CX 6,7-13mm F/3.5-5.6 zilver OUTLET met 1 jaar garantie aangeboden door Foka.nl op Koopjesstraat.nl

Nikon CX 6,7-13mm F/3.5-5.6 zilver OUTLET met ..

De Nikon 6.7-13mm VR is de eerste ultragroothoekzoomobjectief voor de Nikon 1 waarbij u dichtbij u onderwerp kunt blijven, maar toch alles in beeld krijgt. De Nikkor VR 6.7-13mm heeft een brandpuntsafstand van 6.7 tot 13mm en een beeldhoek van maar l ..

€ 199,00
Nikon CX 30-110mm F/3.8-5.6 zwart OUTLET met 1 jaar garantie aangeboden door Foka.nl op Koopjesstraat.nl

Nikon CX 30-110mm F/3.8-5.6 zwart OUTLET met ..

De 1 NIKKOR 30-110mm is een echt draagbaar telezoomobjectief dat perfect is om mee te nemen op een citytrip of een dagje uit. Met 3,7x zoom kunt u gemakkelijk inzoomen op onderwerpen in de verte of de nadruk leggen op het gezicht in plaats van de ach ..

€ 169,00
Nikon CX 10-100mm VR F/4.5-5.6 Powerzoom OUTLET met 1 jaar garantie aangeboden door Foka.nl op Koopjesstraat.nl

Nikon CX 10-100mm VR F/4.5-5.6 Powerzoom OUTL ..

De Nikon 10-100mm VR F/4.5-5.6 powerzoom heeft een zeer veelzijdig zoombereik: van groothoek tot tele. Of u nu een speciale gelegenheid filmt of een kunstzinnige film maakt, met de schakelaar van de motorgestuurde zoom kunt u gemakkelijk snel of lang ..

€ 199,00
Nikon CX 10-100mm F/4-5.6 VR zilver OUTLET met 1 jaar garantie aangeboden door Foka.nl op Koopjesstraat.nl

Nikon CX 10-100mm F/4-5.6 VR zilver OUTLET me ..

Dit veelzijdige Nikon CX 10-100mm F/4-5.6 VR objectief in de kleur zilver is geschikt voor het fotograferen van close-up portretten tot sportacties op verre afstand, dankzij het brandpuntsbereik van 10-100mm. ..

€ 299,00
Nikon CX 18,5mm F/1.8 zwart OUTLET met 1 jaar garantie aangeboden door Foka.nl op Koopjesstraat.nl

Nikon CX 18,5mm F/1.8 zwart OUTLET met 1 jaar ..

De Nikon 1 Nikkor 18.5mm f/1.8 lens is ontworpen voor de Nikon 1-serie digitale camera's en geeft een normale field-of-view die het natuurlijke perspectief van het menselijk oog nabootst. De ultra-snelle maximale diafragma van f/1.8 maakt deze l ..

€ 119,00
Nikon CX 10mm F/2.8 wit OUTLET met 1 jaar garantie aangeboden door Foka.nl op Koopjesstraat.nl

Nikon CX 10mm F/2.8 wit OUTLET met 1 jaar garantie

U weet van tevoren nooit of er zich een kans voordoet om een fantastische opname te maken, maar dit 1 NIKKOR-groothoekobjectief is zo plat dat u hem gemakkelijk voor de zekerheid kunt meenemen. De Nikon 1 10mm f/2.8 heeft een brandpuntsafstand van 10 ..

€ 119,00