Hdmi kabel gevonden op Koopjesstraat.nl

U heeft gezocht naar Hdmi kabel. Wij hebben 1678 resultaten gevonden bij de verschillende webshops. Gebruik de navigatie om te bladeren door de 23 pagina's.

HDMI Kabel tester aangeboden door Beugelsenmeer.nl op Koopjesstraat.nl

HDMI Kabel tester

Een HDMI kabel zelf solderen? Dan is het altijd slim om hem voor gebruik te kunnen testen, daarnaast is het handig om te weten wanneer de kabel niet blijkt te werken, waar de fout zit. Deze HDMI kabel tester werkt zo eenvoudig als wat, je sluit aan b ..

€ 29,95
Hama High Speed HDMI Kabel 1,5m + 2 HDMI Adapters aangeboden door Foka.nl op Koopjesstraat.nl

Hama High Speed HDMI Kabel 1,5m + 2 HDMI Adapters

Met deze High Speed HDMI Kabel kunt u gemakkelijk uw smartphone met HDMI aansluiting aan sluiten op uw tv. De kabel is een vergulde stekker met lage overgangsweerstanden voor een betrouwbare signaaloverdracht. ..

€ 46,99
Profigold Mini High Speed HDMI® Kabel (2 meter) aangeboden door Kabelsenmeer.nl op Koopjesstraat.nl

Profigold Mini High Speed HDMI® Kabel (2 meter)

deze high speed HDMI naar mini HDMI kabel is van de hoogste kwaliteit, voorzien van verzilverd koperdraad en 24 karaats goud vergulde contacten, daarnaast een meervoudige afschermingen. Een ideale kabel om bijvoorbeeld je digitale camera aan te sluit ..

€ 34,94
KEM HDMI Kabel op Rol AWG26 (50 meter) aangeboden door Kabelsenmeer.nl op Koopjesstraat.nl

KEM HDMI Kabel op Rol AWG26 (50 meter)

Een prima HDMI kabel op rol, waar het advies is om niet langer dan 10 meter te gaan in één stuk om de kwaliteit te waarborgen. De kabel heeft 4 paren folie afscherming en een gevlochten metalen binnen mantel. Hij wordt op rol van 50 meter geleverd ..

€ 119,95
HDMI Kabel tester aangeboden door Kabelsenmeer.nl op Koopjesstraat.nl

HDMI Kabel tester

Een HDMI kabel zelf solderen? Dan is het altijd slim om hem voor gebruik te kunnen testen, daarnaast is het handig om te weten wanneer de kabel niet blijkt te werken, waar de fout zit. Deze HDMI kabel tester werkt zo eenvoudig als wat, je sluit aan b ..

€ 29,95
DeLock Mini DVI - HDMI kabel-3.0 meter aangeboden door Kabelsenmeer.nl op Koopjesstraat.nl

DeLock Mini DVI - HDMI kabel-3.0 meter

Sluit uw Macbook aan op uw HD TV met behulp van deze mini DVI naar HDMI kabel, voor zover ons bekend komt de mini DVI alleen voor op een generatie MacBook, Macbook Pro en MacBook air van Apple uit een bepaalde periode. Het is dus een vrij uitzonderli ..

€ 8,95
Mini DisplayPort 1.2 - HDMI kabel zwart - DeLock aangeboden door Kabelsenmeer.nl op Koopjesstraat.nl

Mini DisplayPort 1.2 - HDMI kabel zwart - DeLock

DeLock Mini DisplayPort 1.2 naar HDMI kabel geschikt voor resoluties tot 4KZoals alle kabels van DeLock is ook deze kabel zeer betrouwbaar, een mini Displayport naar HDMI kabel met een DisplayPort 1.2 kwalificatie. Die resoluties aan kan tot 3840 x 2 ..

€ 15,95
DeLock Mini DisplayPort 1.2 - HDMI kabel (4K) zwart-3.0 meter aangeboden door Kabelsenmeer.nl op Koopjesstraat.nl

DeLock Mini DisplayPort 1.2 - HDMI kabel (4K) ..

DeLock Mini DisplayPort 1.2 naar HDMI kabel geschikt voor resolluties tot 4KZoals alle kabels van DeLock is ook deze kabel zeer betrouwbaar, een mini Displayport naar HDMI kabel met een DisplayPort 1.2 kwalificatie. Die resoluties aan kan tot 3840 x ..

€ 19,95
Displayport naar HDMI kabel 2m zwart aangeboden door Popelectronics.nl op Koopjesstraat.nl

Displayport naar HDMI kabel 2m zwart

Displayport naar HDMI-kabel van 2m in zwart. Eenvoudige uitvoering met koperen aders. Dit is een betaalbare kwaliteitskabel van het merk Valueline. Met deze kabel kan een Displayport-apparaat worden aangesloten op een HDMI-tv of monitor. HDMI naar Di ..

€ 17,50
Extra hoge kwaliteit HDMI kabel 1.4 [diverse lengtes] aangeboden door Popelectronics.nl op Koopjesstraat.nl

Extra hoge kwaliteit HDMI kabel 1.4 [diverse ..

Snelle, hoge kwaliteit HDMI kabel met ethernet. Geschikt voor 3DTV Verguld Ja Verpakking Blister Versie 1.4 (HDMI High speed with Ethernet) Type Aansluiting Recht Kleur Donkergrijs Ader OFC Signaal Digitaal Kabeldiameter 7,2 mm Geleiders 19 ..

€ 9,50
HDMI kabel 1.4 High speed with ethernet 2m aangeboden door Popelectronics.nl op Koopjesstraat.nl

HDMI kabel 1.4 High speed with ethernet 2m

HDMI-kabel met een lengte van 2 meter voorzien van de HDMI 1.4-standaard (High Speed with Ethernet). Deze kabel is geschikt voor Full HD, 1080p, 3D, 4K, Deep Colour. De pluggen zijn recht, de kabel is zwart. De aders zijn van koper. Dit is een zeer v ..

€ 5,49
HDMI kabel exclusief limited edition 1.8M aangeboden door Popelectronics.nl op Koopjesstraat.nl

HDMI kabel exclusief limited edition 1.8M

Deze deluxe HDMI 1.3 kabel van 1,8m lang is geschikt voor alle high-end toepassingen. De kabel is dubbel afgeschermd en heeft 24K vergulde pluggen. De kabel zelf is voorzien van een extra bescherming van nylon. De kabel wordt geleverd als limited edi ..

€ 39,95
HDMI kabel wit, HDMI 1.3 [diverse lengtes] aangeboden door Popelectronics.nl op Koopjesstraat.nl

HDMI kabel wit, HDMI 1.3 [diverse lengtes]

HDMI combineert high-defenition video en multi-channel audio in een digitaal signaal om kristalheldere digitale kwaliteit over een kabel te krijgen. HDMI biedt verbeterde voordelen ten opzichte van analoge A/V connecties, onder andere het verzenden v ..

€ 3,95
High speed HDMI kabel met 360 graden roterende pluggen aangeboden door Popelectronics.nl op Koopjesstraat.nl

High speed HDMI kabel met 360 graden roterend ..

Deze vergulde HDMI kabel beschikt over twee 360° (graden) roterende pluggen, welke eenvoudig zijn te gebruiken achter een LCD of Plasma TV wanneer de ruimte tot de muur zeer beperkt is. Versie 1.3 (HDMI High speed) Geschikt voor Full HD, 1080p, Dolb ..

€ 6,50
Profigold HDMI kabel (diverse lengtes) aangeboden door Popelectronics.nl op Koopjesstraat.nl

Profigold HDMI kabel (diverse lengtes)

Profigold HDMI kabel met verzilverd koperdraad voor superieur Full HD beeld met een resolutie van 1080p in diverse lengtes. 24 karaats hard vergulde contacten Zilveren soldering Meervoudige afscherming Verzilverd 99.996% zuurstofvrij koper Parelmoere ..

€ 31,95
HDMI Kabel 5 Meter HQ High Speed met Ethernet aangeboden door Tech66.nl op Koopjesstraat.nl

HDMI Kabel 5 Meter HQ High Speed met Ethernet

Deze HDMI kabel (5 meter) verzekert de beste kwaliteit op uw TV. Aan te sluiten op PC, laptop, spelcomputer of een ander apparaat.

€ 7,95
Valueline 4K Mini HDMI naar HDMI kabel 1m aangeboden door Yorcom.nl op Koopjesstraat.nl

Valueline 4K Mini HDMI naar HDMI kabel 1m

- Hooge kwaliteit (1.4) HDMI kabel 0,75m - 1x HDMI naar 1x Mini HDMI

€ 10,95
StarTech platte 4K HDMI kabel 5m aangeboden door Yorcom.nl op Koopjesstraat.nl

StarTech platte 4K HDMI kabel 5m

De platte HDMM5MFL High Speed HDMI®-kabel ondersteunt de geavanceerde functionaliteit van de High Definition Multimedia Interface, waaronder de uitwisseling van Ethernet-data tussen compatibele HDMI-apparaten. De kabel is plat uitgevoerd en dat maak ..

€ 24,95
DeLock Mini DisplayPort 1.2 - HDMI kabel zwart-1.0 meter aangeboden door Kabelsenmeer.nl op Koopjesstraat.nl

DeLock Mini DisplayPort 1.2 - HDMI kabel zwar ..

DeLock Mini DisplayPort 1.2 naar HDMI kabel geschikt voor resolluties tot 4KZoals alle kabels van DeLock is ook deze kabel zeer betrouwbaar, een mini Displayport naar HDMI kabel met een DisplayPort 1.2 kwalificatie. Die resoluties aan kan tot 3840 x ..

€ 14,96
Oehlbach: Shape Magic High Speed HDMI-kabel - 1,2 meter aangeboden door Doublepoint.nl op Koopjesstraat.nl

Oehlbach: Shape Magic High Speed HDMI-kabel - ..

Oehlbach Shape Magic High Speed HDMI-kabel 1,2 meterDe Oehlbach Shape Magic-HS HDMI Kabel 1.2m is een platte stekker, perfect voor wanneer de uitgangen aan de zijkanten heeft met weinig ruimte. Een hoge kwaliteit HDMI kabel, die in een hoek van 40º ..

€ 32,99
Oehlbach: Shape Magic High Speed HDMI-kabel - 1,7 meter aangeboden door Doublepoint.nl op Koopjesstraat.nl

Oehlbach: Shape Magic High Speed HDMI-kabel - ..

Oehlbach SShape Magic High Speed HDMI-kabel 1,7 meterDe Oehlbach Shape Magic-HS HDMI Kabel 1.7m is een platte stekker, perfect voor wanneer de uitgangen aan de zijkanten heeft met weinig ruimte. Een hoge kwaliteit HDMI kabel, die in een hoek van 40º ..

€ 39,99
Oehlbach: Shape Magic High Speed HDMI-kabel - 2,2 meter aangeboden door Doublepoint.nl op Koopjesstraat.nl

Oehlbach: Shape Magic High Speed HDMI-kabel - ..

Oehlbach Shape Magic High Speed HDMI-kabel - 2,2 meterDe Oehlbach Shape Magic-HS HDMI Kabel 2.2m is een platte stekker, perfect voor wanneer de uitgangen aan de zijkanten heeft met weinig ruimte. Een hoge kwaliteit HDMI kabel, die in een hoek van 40 ..

€ 45,99
Oehlbach: Shape Magic High Speed HDMI-kabel - 3,2 meter aangeboden door Doublepoint.nl op Koopjesstraat.nl

Oehlbach: Shape Magic High Speed HDMI-kabel - ..

Oehlbach Shape Magic High Speed HDMI-kabel - 3,2 meterDe Oehlbach Shape Magic-HS HDMI Kabel 3.2m is een platte stekker, perfect voor wanneer de uitgangen aan de zijkanten heeft met weinig ruimte. Een hoge kwaliteit HDMI kabel, die in een hoek van 40 ..

€ 54,99
Oehlbach: Flex magic-HS HDMI-kabel - 3,2 meter aangeboden door Doublepoint.nl op Koopjesstraat.nl

Oehlbach: Flex magic-HS HDMI-kabel - 3,2 meter

Oehlbach Flex magic-HS HDMI-kabel - 3,2 meterDe snelste kabel van Oehlbach met een Hyper-Speed-gegevensoverdrachtssnelheid van 21 Gbps. Een performance-indicator op de kabel geeft de kwaliteit van het overgedragen signaal weer (4K, HD en SD). Haal he ..

€ 59,99
Oehlbach: Black Magic HDMI-kabel w. Ethernet - 0,75 meter aangeboden door Doublepoint.nl op Koopjesstraat.nl

Oehlbach: Black Magic HDMI-kabel w. Ethernet ..

Oehlbach Black Magic HDMI-kabel w. Ethernet - 0,75 meterDe kabel is geschikt om apparaten met internetfunctie zoals een blu-ray speler of AV receiver aan te sluiten op het internet. Een groot voordeel van deze combinatie is dat je geen extra netwerkk ..

€ 37,99
Oehlbach: Black Magic HDMI-kabel w. Ethernet - 1,20 meter aangeboden door Doublepoint.nl op Koopjesstraat.nl

Oehlbach: Black Magic HDMI-kabel w. Ethernet ..

Oehlbach Black Magic HDMI-kabel w. Ethernet - 1,20 meterDe kabel is geschikt om apparaten met internetfunctie zoals een blu-ray speler of AV receiver aan te sluiten op het internet. Een groot voordeel van deze combinatie is dat je geen extra netwerkk ..

€ 42,99
Oehlbach: Black Magic HDMI-kabel w. Ethernet - 1,70 meter aangeboden door Doublepoint.nl op Koopjesstraat.nl

Oehlbach: Black Magic HDMI-kabel w. Ethernet ..

Oehlbach Black Magic HDMI-kabel w. Ethernet - 1,70 meterDe kabel is geschikt om apparaten met internetfunctie zoals een blu-ray speler of AV receiver aan te sluiten op het internet. Een groot voordeel van deze combinatie is dat je geen extra netwerkk ..

€ 45,99
Oehlbach: Black Magic HDMI-kabel w. Ethernet - 2,2 meter aangeboden door Doublepoint.nl op Koopjesstraat.nl

Oehlbach: Black Magic HDMI-kabel w. Ethernet ..

Oehlbach Black Magic HDMI-kabel w. Ethernet - 2,2 meterDe kabel is geschikt om apparaten met internetfunctie zoals een blu-ray speler of AV receiver aan te sluiten op het internet. Een groot voordeel van deze combinatie is dat je geen extra netwerkka ..

€ 49,99
Oehlbach: Black Magic HDMI-kabel w. Ethernet - 3,2 meter aangeboden door Doublepoint.nl op Koopjesstraat.nl

Oehlbach: Black Magic HDMI-kabel w. Ethernet ..

Oehlbach Black Magic HDMI-kabel w. Ethernet - 3,2 meterDe kabel is geschikt om apparaten met internetfunctie zoals een blu-ray speler of AV receiver aan te sluiten op het internet. Een groot voordeel van deze combinatie is dat je geen extra netwerkka ..

€ 54,99
Oehlbach: Black Magic HDMI-kabel w. Ethernet - 5,1 meter aangeboden door Doublepoint.nl op Koopjesstraat.nl

Oehlbach: Black Magic HDMI-kabel w. Ethernet ..

Oehlbach Black Magic HDMI-kabel w. Ethernet - 5,1 meterDe kabel is geschikt om apparaten met internetfunctie zoals een blu-ray speler of AV receiver aan te sluiten op het internet. Een groot voordeel van deze combinatie is dat je geen extra netwerkka ..

€ 84,99
Oehlbach: Black Magic HDMI-kabel w. Ethernet - 7,5 meter aangeboden door Doublepoint.nl op Koopjesstraat.nl

Oehlbach: Black Magic HDMI-kabel w. Ethernet ..

Oehlbach Black Magic HDMI-kabel w. Ethernet - 7,5 meterDe kabel is geschikt om apparaten met internetfunctie zoals een blu-ray speler of AV receiver aan te sluiten op het internet. Een groot voordeel van deze combinatie is dat je geen extra netwerkka ..

€ 149,00
Apple HDMI kabel MC838ZM/B aangeboden door BCC.nl op Koopjesstraat.nl

Apple HDMI kabel MC838ZM/B

Met de Apple HDMI-naar-HDMI-kabel kunt u een Apple TV, Mac mini, of een ander HDMI-apparaat aansluiten op een HDTV- of A/V-ontvanger. Zowel high-definition digitale video als multi-kanaal digitale audio worden verstuurd over deze enkele kabel met als ..

€ 28,99
Temium HDMI kabel TVHD54 (1,2 m) aangeboden door BCC.nl op Koopjesstraat.nl

Temium HDMI kabel TVHD54 (1,2 m)

HDMI-kabel, uitgang HDMI mannetje naar HDMI mannetje, 1,2m.

€ 9,00
Temium mini to micro HDMI kabel TVHD53C aangeboden door BCC.nl op Koopjesstraat.nl

Temium mini to micro HDMI kabel TVHD53C

Met deze micro-HDMI kabel kunt u de HD videobestanden van uw digitale apparaten, die uitgerust zijn met een micro-HDMI uitgang, overbrengen naar uw TV of naar elke andere AV-ontvanger die beschikt over een standaard HDMI-poort. ..

€ 16,00
Temium mini to micro HDMI kabel TVHC52 aangeboden door BCC.nl op Koopjesstraat.nl

Temium mini to micro HDMI kabel TVHC52

Mini HDMI / HDMI kabel van 1.8 meter

€ 17,99
Monster HDMI kabel UHD 4K Gold (1,5 m) aangeboden door BCC.nl op Koopjesstraat.nl

Monster HDMI kabel UHD 4K Gold (1,5 m)

Laat kabels nooit de zwakke schakel in jouw installatie worden. Kies Monster voor de allerhoogste en compleet storingsvrije beeld- en geluidskwaliteit.HDMI 2.0Deze HDMI kabel garandeert datasnelheden tot 18 Gbps en voldoet daarmee aan de eisen voor H ..

€ 39,99
Monster HDMI kabel UHD 4K Platinum (1,5 m) aangeboden door BCC.nl op Koopjesstraat.nl

Monster HDMI kabel UHD 4K Platinum (1,5 m)

Laat kabels nooit de zwakke schakel in jouw installatie worden. Kies Monster voor de allerhoogste en compleet storingsvrije beeld- en geluidskwaliteit.Zeer hoge datesnelheidDeze uitstekende HDMI kabel voldoet aan de allerhoogste eisen en garandeert d ..

€ 59,99

Bericht van onze sponsor

Monster HDMI kabel UHD/4K Black Platinum (1,5 m) aangeboden door BCC.nl op Koopjesstraat.nl

Monster HDMI kabel UHD/4K Black Platinum (1,5 m)

Laat kabels nooit de zwakke schakel in jouw installatie worden. Kies Monster voor de allerhoogste en compleet storingsvrije beeld- en geluidskwaliteit.Hoogste datasnelheid, voor alle signaalbronnenDeze top-of-the-line HDMI kabel voldoet aan de allerh ..

€ 79,99
Monster HDMI kabel UHD/4K Black Platinum (3 m) aangeboden door BCC.nl op Koopjesstraat.nl

Monster HDMI kabel UHD/4K Black Platinum (3 m)

Laat kabels nooit de zwakke schakel in jouw installatie worden. Kies Monster voor de allerhoogste en compleet storingsvrije beeld- en geluidskwaliteit.Hoogste datasnelheid, voor alle signaalbronnenDeze top-of-the-line HDMI kabel voldoet aan de allerh ..

€ 99,99
Monster HDMI kabel UHD 4K Platinum (3 m) aangeboden door BCC.nl op Koopjesstraat.nl

Monster HDMI kabel UHD 4K Platinum (3 m)

Laat kabels nooit de zwakke schakel in jouw installatie worden. Kies Monster voor de allerhoogste en compleet storingsvrije beeld- en geluidskwaliteit.Zeer hoge datesnelheidDeze uitstekende HDMI kabel voldoet aan de allerhoogste eisen en garandeert d ..

€ 79,99
Monster HDMI kabel UHD 4K Gold (3 m) aangeboden door BCC.nl op Koopjesstraat.nl

Monster HDMI kabel UHD 4K Gold (3 m)

Laat kabels nooit de zwakke schakel in jouw installatie worden. Kies Monster voor de allerhoogste en compleet storingsvrije beeld- en geluidskwaliteit.HDMI 2.0Deze HDMI kabel garandeert datasnelheden tot 18 Gbps en voldoet daarmee aan de eisen voor H ..

€ 59,99
Monster HDMI kabel UHD/4K Black Platinum (5 m) aangeboden door BCC.nl op Koopjesstraat.nl

Monster HDMI kabel UHD/4K Black Platinum (5 m)

Laat kabels nooit de zwakke schakel in jouw installatie worden. Kies Monster voor de allerhoogste en compleet storingsvrije beeld- en geluidskwaliteit.Hoogste datasnelheid, voor alle signaalbronnenDeze top-of-the-line HDMI kabel voldoet aan de allerh ..

€ 149,95
Monster HDMI kabel UHD 4K Gold (5 m) aangeboden door BCC.nl op Koopjesstraat.nl

Monster HDMI kabel UHD 4K Gold (5 m)

Laat kabels nooit de zwakke schakel in jouw installatie worden. Kies Monster voor de allerhoogste en compleet storingsvrije beeld- en geluidskwaliteit.HDMI 2.0Deze HDMI kabel garandeert datasnelheden tot 18 Gbps en voldoet daarmee aan de eisen voor H ..

€ 89,95
Monster HDMI kabel UHD 4K Gold (10 m) aangeboden door BCC.nl op Koopjesstraat.nl

Monster HDMI kabel UHD 4K Gold (10 m)

Laat kabels nooit de zwakke schakel in jouw installatie worden. Kies Monster voor de allerhoogste en compleet storingsvrije beeld- en geluidskwaliteit.HDMI 2.0Deze HDMI kabel garandeert datasnelheden tot 18 Gbps en voldoet daarmee aan de eisen voor H ..

€ 139,99
Monster: UltraHD Gold HDMI kabel met Ethernet - 1,5 meter aangeboden door Doublepoint.nl op Koopjesstraat.nl

Monster: UltraHD Gold HDMI kabel met Ethernet ..

Monster UltraHD Gold HDMI kabel met Ethernet - 1,5 meterMonster Gold geavanceerde High Speed HDMI Kabel met Ethernet 18Gbps. Geavanceerd geschatte hoge snelheid 1080p Full HD hogere definition beeld- en digitale surround sound voor een mooie prijs. M ..

€ 49,95
Monster: UltraHD Gold HDMI kabel met Ethernet - 3 meter aangeboden door Doublepoint.nl op Koopjesstraat.nl

Monster: UltraHD Gold HDMI kabel met Ethernet ..

Monster UltraHD Gold HDMI kabel met Ethernet - 3 meterMonster Gold geavanceerde High Speed HDMI Kabel met Ethernet 18Gbps. Geavanceerd geschatte hoge snelheid 1080p Full HD hogere definition beeld- en digitale surround sound voor een mooie prijs. Mon ..

€ 69,95
Monster: UltraHD Gold HDMI kabel met Ethernet - 5 meter aangeboden door Doublepoint.nl op Koopjesstraat.nl

Monster: UltraHD Gold HDMI kabel met Ethernet ..

Monster UltraHD Gold HDMI kabel met Ethernet - 5 meterMonster Gold geavanceerde High Speed HDMI Kabel met Ethernet 18Gbps. Geavanceerd geschatte hoge snelheid 1080p Full HD hogere definition beeld- en digitale surround sound voor een mooie prijs. Mon ..

€ 99,95
Monster: UltraHD Gold HDMI kabel met Ethernet - 10 meter aangeboden door Doublepoint.nl op Koopjesstraat.nl

Monster: UltraHD Gold HDMI kabel met Ethernet ..

Monster UltraHD Gold HDMI Kabel Met Ethernet - 10 meterMonster Gold geavanceerde High Speed HDMI Kabel met Ethernet 18Gbps. Geavanceerd geschatte hoge snelheid 1080p Full HD hogere definition beeld- en digitale surround sound voor een mooie prijs. Mo ..

€ 159,95
Monster: Black Platinum UHD/4K HDMI kabel met Ethernet - 1,5 meter aangeboden door Doublepoint.nl op Koopjesstraat.nl

Monster: Black Platinum UHD/4K HDMI kabel met ..

Monster Black Platinum UHD/4K HDMI kabel met Ethernet - 1,5 meterHoogste datasnelheid, voor alle signaalbronnen Deze top-of-the-line HDMI kabel voldoet aan de allerhoogste eisen en garandeert datasnelheden tot 27 Gbps (Gigabit per seconde). Voor snel ..

€ 69,00
Monster: Black Platinum UHD/4K HDMI kabel met Ethernet - 3 meter aangeboden door Doublepoint.nl op Koopjesstraat.nl

Monster: Black Platinum UHD/4K HDMI kabel met ..

Monster Black Platinum UHD/4K HDMI kabel met Ethernet - 3 meterHoogste datasnelheid, voor alle signaalbronnen Deze top-of-the-line HDMI kabel voldoet aan de allerhoogste eisen en garandeert datasnelheden tot 27 Gbps (Gigabit per seconde). Voor snelhe ..

€ 119,95
Monster: Black Platinum UHD/4K HDMI kabel met Ethernet - 5 meter aangeboden door Doublepoint.nl op Koopjesstraat.nl

Monster: Black Platinum UHD/4K HDMI kabel met ..

Monster Black Platinum UHD/4K HDMI kabel met Ethernet - 5 meterHoogste datasnelheid, voor alle signaalbronnenDeze top-of-the-line HDMI kabel voldoet aan de allerhoogste eisen en garandeert datasnelheden tot 27 Gbps (Gigabit per seconde). Voor snelhed ..

€ 169,95
Monster: Black Platinum UHD/4K HDMI kabel met Ethernet - 10 meter aangeboden door Doublepoint.nl op Koopjesstraat.nl

Monster: Black Platinum UHD/4K HDMI kabel met ..

Monster Black Platinum UHD/4K HDMI kabel met Ethernet - 10 meterHoogste datasnelheid, voor alle signaalbronnenDeze top-of-the-line HDMI kabel voldoet aan de allerhoogste eisen en garandeert datasnelheden tot 27 Gbps (Gigabit per seconde). Voor snelhe ..

€ 279,95
Monster: Black Platinum UHD/4K HDMI kabel met Ethernet - 15 meter aangeboden door Doublepoint.nl op Koopjesstraat.nl

Monster: Black Platinum UHD/4K HDMI kabel met ..

Monster Black Platinum UHD/4K HDMI kabel met Ethernet - 15 meterHoogste datasnelheid, voor alle signaalbronnenDeze top-of-the-line HDMI kabel voldoet aan de allerhoogste eisen en garandeert datasnelheden tot 27 Gbps (Gigabit per seconde). Voor snelhe ..

€ 449,95
Monster: Black Platinum UHD/4K HDMI Kabel Met Ethernet & Performance Indicators - 1,5 meter aangeboden door Doublepoint.nl op Koopjesstraat.nl

Monster: Black Platinum UHD/4K HDMI Kabel Met ..

Monster Black Platinum UHD/4K HDMI Kabel Met Ethernet & Performance Indicators - 1,5 meterHoogste datasnelheid, voor alle signaalbronnenDeze top-of-the-line HDMI kabel voldoet aan de allerhoogste eisen en garandeert datasnelheden tot 27 Gbps (Gigabit ..

€ 119,95
Monster: Black Platinum UHD/4K HDMI kabel met Ethernet & Performance Indicators - 3 meter aangeboden door Doublepoint.nl op Koopjesstraat.nl

Monster: Black Platinum UHD/4K HDMI kabel met ..

Monster Black Platinum UHD/4K HDMI Kabel Met Ethernet & Performance Indicators - 3 meterHoogste datasnelheid, voor alle signaalbronnenDeze top-of-the-line HDMI kabel voldoet aan de allerhoogste eisen en garandeert datasnelheden tot 27 Gbps (Gigabit p ..

€ 169,95
Monster: Black Platinum UHD/4K HDMI kabel met Ethernet & Performance Indicators - 5 meter aangeboden door Doublepoint.nl op Koopjesstraat.nl

Monster: Black Platinum UHD/4K HDMI kabel met ..

Monster Black Platinum UHD/4K HDMI kabel met Ethernet & Performance Indicators - 5 meterHoogste datasnelheid, voor alle signaalbronnenDeze top-of-the-line HDMI kabel voldoet aan de allerhoogste eisen en garandeert datasnelheden tot 27 Gbps (Gigabit p ..

€ 209,95
Monster: Black Platinum UHD/4K HDMI kabel met Ethernet & Performance Indicators - 10 meter aangeboden door Doublepoint.nl op Koopjesstraat.nl

Monster: Black Platinum UHD/4K HDMI kabel met ..

Monster Black Platinum UHD/4K HDMI Kabel Met Ethernet & Performance Indicators - 10 meterHoogste datasnelheid, voor alle signaalbronnenDeze top-of-the-line HDMI kabel voldoet aan de allerhoogste eisen en garandeert datasnelheden tot 27 Gbps (Gigabit ..

€ 299,95
Profiq HDMI Kabel High Speed Ethernet 1m aangeboden door Handyman op Koopjesstraat.nl

Profiq HDMI Kabel High Speed Ethernet 1m

Profiq HDMI Kabel High Speed Ethernet 1m

€ 59,95
Profiq HDMI Kabel High Speed Ethernet 5m aangeboden door Handyman op Koopjesstraat.nl

Profiq HDMI Kabel High Speed Ethernet 5m

Profiq HDMI Kabel High Speed Ethernet 5m

€ 98,95
High speed HDMI kabel met ethernet 4K 3D antraciet aangeboden door Popelectronics.nl op Koopjesstraat.nl

High speed HDMI kabel met ethernet 4K 3D antraciet

HDMI kabel met 24 karaats vergulde contacten voor een perfect beeldkwaliteit, 4K beeldondersteuning voor de hoogte resolutie en 3D ondersteuning voor een optimale filmervaring thuis.

€ 14,99
DeLock Mini DisplayPort 1.2 - HDMI kabel (4K) zwart-2.0 meter aangeboden door Kabels en meer op Koopjesstraat.nl

DeLock Mini DisplayPort 1.2 - HDMI kabel (4K) ..

DeLock Mini DisplayPort 1.2 naar HDMI kabel geschikt voor resolluties tot 4KZoals alle kabels van DeLock is ook deze kabel zeer betrouwbaar, een mini Displayport naar HDMI kabel met een DisplayPort 1.2 kwalificatie. Die resoluties aan kan tot 3840 x ..

€ 17,94
Philips HDMI kabel High Speed ethernet 1,5m aangeboden door Handyman op Koopjesstraat.nl

Philips HDMI kabel High Speed ethernet 1,5m

Philips HDMI kabel High Speed ethernet 1,5m

€ 29,95
Philips HDMI Kabel High Speed Ethernet 3m aangeboden door Handyman op Koopjesstraat.nl

Philips HDMI Kabel High Speed Ethernet 3m

Philips HDMI Kabel High Speed Ethernet 3m

€ 34,95
JVC HDMI kabel HDMI STA W/ET 1.5M B aangeboden door BCC.nl op Koopjesstraat.nl

JVC HDMI kabel HDMI STA W/ET 1.5M B

HDMI kabel met vergulde verbindingen. Lengte 1.5 meter.

€ 14,99
JVC HDMI kabel CORDN HDMI STD 3M aangeboden door BCC.nl op Koopjesstraat.nl

JVC HDMI kabel CORDN HDMI STD 3M

HDMI-kabel met vergulde verbindingen. Lengte 3 meter.

€ 24,99
JVC HDMI kabel MICRO HDMI 1.5M GOLD CONNECTORS aangeboden door BCC.nl op Koopjesstraat.nl

JVC HDMI kabel MICRO HDMI 1.5M GOLD CONNECTORS

Micro HDMI-kabel met vergulde verbindingen. Lengte 1.5 meter.

€ 24,99
JVC HDMI kabel CORDN HDMI STD 5M aangeboden door BCC.nl op Koopjesstraat.nl

JVC HDMI kabel CORDN HDMI STD 5M

HDMI-kabel met vergulde verbindingen. Lengte 5 meter.

€ 29,99
JVC HDMI kabel HDMI ULTRA HD 4K GOLD CONNECTORS 1.5M aangeboden door BCC.nl op Koopjesstraat.nl

JVC HDMI kabel HDMI ULTRA HD 4K GOLD CONNECTORS 1.5M

4K HDMI-kabel met vergulde verbindingen. Lengte 1.5 meter. Zorgt voor een digitale High Definition 4K transmissie van audio- en videosignalen.

€ 19,99
JVC HDMI kabel HDMI ULTRA HD 4K GOLD CONNECTORS 3M aangeboden door BCC.nl op Koopjesstraat.nl

JVC HDMI kabel HDMI ULTRA HD 4K GOLD CONNECTORS 3M

4K HDMI-kabel met vergulde verbindingen. Lengte 3 meter. Zorgt voor een digitale High Definition 4K transmissie van audio- en videosignalen.

€ 29,99
Scanpart HDMI Kabel High Speed Ethernet 1,5m aangeboden door Handyman op Koopjesstraat.nl

Scanpart HDMI Kabel High Speed Ethernet 1,5m

Scanpart HDMI Kabel High Speed Ethernet 1,5m

€ 9,99
Scanpart HDMI kabel+ Ethernet 1m aangeboden door Handyman op Koopjesstraat.nl

Scanpart HDMI kabel+ Ethernet 1m

Scanpart HDMI kabel+ Ethernet 1m

€ 17,99
Scanpart HDMI kabel+ Ethernet 2m aangeboden door Handyman op Koopjesstraat.nl

Scanpart HDMI kabel+ Ethernet 2m

Scanpart HDMI kabel+ Ethernet 2m

€ 21,99
Scanpart HDMI kabel+ Ethernet 3m aangeboden door Handyman op Koopjesstraat.nl

Scanpart HDMI kabel+ Ethernet 3m

Scanpart HDMI kabel+ Ethernet 3m

€ 27,95
Scanpart HDMI Kabel+ Ethernet 5m aangeboden door Handyman op Koopjesstraat.nl

Scanpart HDMI Kabel+ Ethernet 5m

Scanpart HDMI Kabel+ Ethernet 5m

€ 34,95
Scanpart HDMI Kabel High Speed Ethernet 3m aangeboden door Handyman op Koopjesstraat.nl

Scanpart HDMI Kabel High Speed Ethernet 3m

Scanpart HDMI Kabel High Speed Ethernet 3m

€ 14,99