Houten gevonden op Koopjesstraat.nl

U heeft gezocht naar Houten. Wij hebben 10000 resultaten gevonden bij de verschillende webshops. Gebruik de navigatie om te bladeren door de 134 pagina's.

Houten Letters Beren 6 cm aangeboden door Babykadowinkel.nl op Koopjesstraat.nl

Houten Letters Beren 6 cm

(zolang de voorraad strekt)Een leuk persoonlijk kado is het om de naam van de baby of kind in houten letters te geven.Leuk voor op een deur, kast of muur.De letters zijn ca. 6 cm. hoogLetters met trema of accenten of streepjes zijn helaas niet verkri ..

€ 0,75
Houten Letters Beren 9 cm aangeboden door Babykadowinkel.nl op Koopjesstraat.nl

Houten Letters Beren 9 cm

Een leuk persoonlijk kado is het om de naam van de baby of kind in houten letters te geven, Leuk voor op een deur, kast of muur.De letters zijn ca. 9 cm. hoogLetters met trema of accenten of streepjes zijn helaas niet verkrijgbaar.Dit is een decorati ..

€ 1,35
Houten letters DIEREN aangeboden door Babykadowinkel.nl op Koopjesstraat.nl

Houten letters DIEREN

Een leuk persoonlijk kado is het om de naam van de baby of kind in houten letters te geven, leuk voor op een deur, kast of muur.De letters zijn ca. 6 cm. hoog.Letters met trema of accenten of streepjes zijn helaas niet verkrijgbaar.Dit is een decorat ..

€ 1,10
Houten Letters Naturel aangeboden door Babykadowinkel.nl op Koopjesstraat.nl

Houten Letters Naturel

Een leuk persoonlijk kado is het om de naam van de baby of kind in houten letters te geven, Leuk voor op een deur, kast of muur.Het zijn plakletters in een neutrale houten kleur. Ze zijn 8 cm hoog en hebben aan de achterzijde een plakstripje. Door de ..

€ 0,95
Houten magnetron aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten magnetron

Een degelijke houten magnetron met drukknopjes en een draaiknop.Een goede aanvulling op het kinderkeukentje.Deurtje voorzien van een plexiglas ruitje kan open, net echt.De rode knop is draaibaar en in de magnetron zit een ware draaischijf.Gemaakt van ..

€ 82,50
Houten fornuis voor peuters aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten fornuis voor peuters

Klein houten fornuisje,geschikt voor onze kleintjes vanaf 2 jaar met naar voren draaiende ovenklep.Afmeting houten peuter fornuis: 35x35x51cm (lxbxh).Voorzien van draaiende rode knoppen, 2 grepen om makkelijk te verplaasten en 4 gaspitten. De oven is ..

€ 102,50
Houten Poppenwagen Limegreen aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten Poppenwagen Limegreen

Houten Poppenwagen LimegreenHet Kapje kan naar beneden geklapt worden!Los verkrijgbaar: Leuk bijpassend dekjeafmeting buitenwerks: 58 x 30x 50 cmHoogte duwstand 60 cmHier kan een pop in met een maximale lengte van 47 cm ..

€ 89,95
Houten Poppenwagen Blank aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten Poppenwagen Blank

Houten Poppenwagen BlankHet Kapje kan naar beneden geklapt worden!Los verkrijgbaar: Leuk bijpassend dekjeafmeting buitenwerks: 58 x 30x 50 cmHoogte duwstand 60 cmHier kan een pop in met een maximale lengte van 47 cm ..

€ 89,95
Houten meerspellen cassette aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten meerspellen cassette

Houten meerspellen cassetteEen houten cassette met meer dan 10 klassieke spellen waaronder: * schaken * domino * backgammon * ludo * halma * molen * mikado * vos en kippen en kaartspel * spelregelboekje.Afmeting Houten meerspellen cassette : 36 x 36 ..

€ 17,95
Houten aanrechtblok klein aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten aanrechtblok klein

Een houten aanrechtblok klein passend bij het fornuis klein, voorzien van 2 openslaande deuren.Dit aanrechtblok klein met lade heeft kraan met warm en koud knop. Tevens is dit keukentje voorzien van een uitneembaar wasbakje.De afmeting van dit aanrec ..

€ 54,95
Houten poppenwagen rood met rode wielen aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten poppenwagen rood met rode wielen

Een stevig houten rode poppenwagen met rode wielenDe rode wielen met rubber afgewerkt zodat er geen krassen op de vloer ontstaan.duwstanghoogte 55cm.Let op wielen wijken af van foto, niet wit loopvlak maar voorzien van een zwart loopvlak.Afmeting hou ..

€ 55,50
Houten garage met lift en treinbaanaansluiting aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten garage met lift en treinbaanaansluiting

Een houten garage welke is aan te sluiten op een houten treinrails.Een zeer mooi uitgevoerde garage met 2 verdiepingen.Voorzien van een Lift.Deze is aan te sluiten op onder andere de Eichhorn, Mentari rails maar ook los te gebruiken. Exclusief trein ..

€ 59,95
Houten speelhuis Alice aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten speelhuis Alice

Grappig speelhuis met schuine ramen en deur, het houten speelhuis AliceGeen gewoon speelhuis, maar een sprookjeshuisje... Met dit huisje in de tuin lijk je net Alice in Wonderland of Sneeuwwitje in het huis van de zeven dwergen! Dek de tafel maar vas ..

€ 418,50
Houten alfabet puzzel Hoofdletter aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten alfabet puzzel Hoofdletter

Een houten alfabet puzzel.Een houten 27 delige puzzel om uw kind te leren omgaan met het alfabet.Al spelend de letters leren.Afmeting houten alfabet puzzel : 32 x 22 cm

€ 3,75
Houten lettertrein wagon A aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten lettertrein wagon A

Een wagon met een houten letter A van de lettertrein.Vorm met deze letter de naam van het kind.Maak met een aantal letters de naam en voorzie de lettertrein aan de voorzijde een locomotief en aan achterzijde een eindwagon, los bij te bestellen.Zeer l ..

€ 1,20
Houten lettertrein wagon B aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten lettertrein wagon B

Een wagon met een houten letter B van de lettertrein.Vorm met deze letter de naam van het kind.Maak met een aantal letters de naam en voorzie de lettertrein aan de voorzijde een locomotief en aan achterzijde een eindwagon, los bij te bestellen.Zeer l ..

€ 1,20
Houten lettertrein wagon C aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten lettertrein wagon C

Een wagon met een houten letter C van de lettertrein.Vorm met deze letter de naam van het kind.Maak met een aantal letters de naam en voorzie de lettertrein aan de voorzijde een locomotief en aan achterzijde een eindwagon, los bij te bestellen.Zeer l ..

€ 1,20
Houten lettertrein wagon D aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten lettertrein wagon D

Een wagon met een houten letter D van de lettertrein.Vorm met deze letter de naam van het kind.Maak met een aantal letters de naam en voorzie de lettertrein aan de voorzijde een locomotief en aan achterzijde een eindwagon, los bij te bestellen.Zeer l ..

€ 1,20
Houten lettertrein wagon E aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten lettertrein wagon E

Een wagon met een houten letter E van de lettertrein.Vorm met deze letter de naam van het kind.Maak met een aantal letters de naam en voorzie de lettertrein aan de voorzijde een locomotief en aan achterzijde een eindwagon, los bij te bestellen.Zeer l ..

€ 1,20
Houten lettertrein wagon F aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten lettertrein wagon F

Een wagon met een houten letter F van de lettertrein.Vorm met deze letter de naam van het kind.Maak met een aantal letters de naam en voorzie de lettertrein aan de voorzijde een locomotief en aan achterzijde een eindwagon, los bij te bestellen.Zeer l ..

€ 1,20
Houten lettertrein wagon G aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten lettertrein wagon G

Een wagon met een houten letter G van de lettertrein.Vorm met deze letter de naam van het kind.Maak met een aantal letters de naam en voorzie de lettertrein aan de voorzijde een locomotief en aan achterzijde een eindwagon, los bij te bestellen.Zeer l ..

€ 1,20
Houten lettertrein wagon H aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten lettertrein wagon H

Een wagon met een houten letter H van de lettertrein.Vorm met deze letter de naam van het kind.Maak met een aantal letters de naam en voorzie de lettertrein aan de voorzijde een locomotief en aan achterzijde een eindwagon, los bij te bestellen.Zeer l ..

€ 1,20
Houten lettertrein wagon I aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten lettertrein wagon I

Een wagon met een houten letter I van de lettertrein.Vorm met deze letter de naam van het kind.Maak met een aantal letters de naam en voorzie de lettertrein aan de voorzijde een locomotief en aan achterzijde een eindwagon, los bij te bestellen.Zeer l ..

€ 1,20
Houten lettertrein wagon J aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten lettertrein wagon J

Een wagon met een houten letter J van de lettertrein.Vorm met deze letter de naam van het kind.Maak met een aantal letters de naam en voorzie de lettertrein aan de voorzijde een locomotief en aan achterzijde een eindwagon, los bij te bestellen.Zeer l ..

€ 1,20
Houten lettertrein wagon K aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten lettertrein wagon K

Een wagon met een houten letter K van de lettertrein.Vorm met deze letter de naam van het kind.Maak met een aantal letters de naam en voorzie de lettertrein aan de voorzijde een locomotief en aan achterzijde een eindwagon, los bij te bestellen.Zeer l ..

€ 1,20
Houten lettertrein wagon M aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten lettertrein wagon M

Een wagon met een houten letter M van de lettertrein.Vorm met deze letter de naam van het kind.Maak met een aantal letters de naam en voorzie de lettertrein aan de voorzijde een locomotief en aan achterzijde een eindwagon, los bij te bestellen.Zeer l ..

€ 1,20
Houten lettertrein wagon N aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten lettertrein wagon N

Een wagon met een houten letter N van de lettertrein.Vorm met deze letter de naam van het kind.Maak met een aantal letters de naam en voorzie de lettertrein aan de voorzijde een locomotief en aan achterzijde een eindwagon, los bij te bestellen.Zeer l ..

€ 1,20
Houten lettertrein wagon O aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten lettertrein wagon O

Een wagon met een houten letter O van de lettertrein.Vorm met deze letter de naam van het kind.Maak met een aantal letters de naam en voorzie de lettertrein aan de voorzijde een locomotief en aan achterzijde een eindwagon, los bij te bestellen.Zeer l ..

€ 1,20
Houten lettertrein wagon P aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten lettertrein wagon P

Een wagon met een houten letter P van de lettertrein.Vorm met deze letter de naam van het kind.Maak met een aantal letters de naam en voorzie de lettertrein aan de voorzijde een locomotief en aan achterzijde een eindwagon, los bij te bestellen.Zeer l ..

€ 1,20
Houten lettertrein wagon Q aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten lettertrein wagon Q

Een wagon met een houten letter Q van de lettertrein.Vorm met deze letter de naam van het kind.Maak met een aantal letters de naam en voorzie de lettertrein aan de voorzijde een locomotief en aan achterzijde een eindwagon, los bij te bestellen.Zeer l ..

€ 1,20
Houten lettertrein wagon R aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten lettertrein wagon R

Een wagon met een houten letter R van de lettertrein.Vorm met deze letter de naam van het kind.Maak met een aantal letters de naam en voorzie de lettertrein aan de voorzijde een locomotief en aan achterzijde een eindwagon, los bij te bestellen.Zeer l ..

€ 1,20
Houten lettertrein wagon S aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten lettertrein wagon S

Een wagon met een houten letter S van de lettertrein.Vorm met deze letter de naam van het kind.Maak met een aantal letters de naam en voorzie de lettertrein aan de voorzijde een locomotief en aan achterzijde een eindwagon, los bij te bestellen.Zeer l ..

€ 1,20
Houten lettertrein wagon T aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten lettertrein wagon T

Een wagon met een houten letter T van de lettertrein.Vorm met deze letter de naam van het kind.Maak met een aantal letters de naam en voorzie de lettertrein aan de voorzijde een locomotief en aan achterzijde een eindwagon, los bij te bestellen.Zeer l ..

€ 1,20
Houten lettertrein wagon U aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten lettertrein wagon U

Een wagon met een houten letter U van de lettertrein.Vorm met deze letter de naam van het kind.Maak met een aantal letters de naam en voorzie de lettertrein aan de voorzijde een locomotief en aan achterzijde een eindwagon, los bij te bestellen.Zeer l ..

€ 1,20
Houten lettertrein wagon V aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten lettertrein wagon V

Een wagon met een houten letter V van de lettertrein.Vorm met deze letter de naam van het kind.Maak met een aantal letters de naam en voorzie de lettertrein aan de voorzijde een locomotief en aan achterzijde een eindwagon, los bij te bestellen.Zeer l ..

€ 1,20
Houten lettertrein wagon W aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten lettertrein wagon W

Een wagon met een houten letter W van de lettertrein.Vorm met deze letter de naam van het kind.Maak met een aantal letters de naam en voorzie de lettertrein aan de voorzijde een locomotief en aan achterzijde een eindwagon, los bij te bestellen.Zeer l ..

€ 1,20
Houten lettertrein wagon Y aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten lettertrein wagon Y

Een wagon met een houten letter Y van de lettertrein.Vorm met deze letter de naam van het kind.Maak met een aantal letters de naam en voorzie de lettertrein aan de voorzijde een locomotief en aan achterzijde een eindwagon, los bij te bestellen.Zeer l ..

€ 1,20

Bericht van onze sponsor

Houten lettertrein wagon Z aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten lettertrein wagon Z

Een wagon met een houten letter Z van de lettertrein.Vorm met deze letter de naam van het kind.Maak met een aantal letters de naam en voorzie de lettertrein aan de voorzijde een locomotief en aan achterzijde een eindwagon, los bij te bestellen.Zeer l ..

€ 1,20
Houten lettertrein Locomotief aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten lettertrein Locomotief

Een houten locomotief van de lettertrein.Vorm met deze locomotief een trein met de naam van uw kind.Maak met een aantal letters de naam en voorzie de lettertrein aan de voorzijde een locomotief en aan achterzijde een eindwagon, los bij te bestellen.Z ..

€ 1,20
Houten lettertrein eindwagon aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten lettertrein eindwagon

Een houten eindwagon van de lettertrein.Vorm met een locomotief en deze eindwagon een trein met de naam van uw kind.Maak met een aantal letters de naam en voorzie de lettertrein aan de voorzijde een locomotief en aan achterzijde een eindwagon, los bi ..

€ 1,20
Houten constructie speelset aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten constructie speelset

Een ton met een houten constructie speelset 90 delig.Bouw de leukste creaties met deze speelset.Door de houten gatenstroken met bouten en moeren aan elkaar te zetten kun je bijvoorbeeld een kraan, molen of dergelijke bouwen.Met dit technisch speelgoe ..

€ 10,50
Houten kinderkeuken roze groot aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten kinderkeuken roze groot

Een houten kinderkeuken in de kleuren roze en groen.Een zeer compleet keukentje met onder andere: * een wasbakje met kraan * 2 pitten om te koken * 4 draaibare knoppen * een oven met schap. * een magnetron * aan zijkant een klokje * handdoekenrekje * ..

€ 86,50
Houten Klok Pendule aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten Klok Pendule

Een houten klok met gekleurde cijfers.Een staande klok met gekleurde cijfers, zeer leuke uitgevoerd.Met deze klok kan uw kind leren klok kijken.Afmeting houten klok : 19.7 x 6.6 x H 20.5 cmLevertijd : 2-5 werkdagen ..

€ 5,50
Houten vier op een rij aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten vier op een rij

Een houten spel vier op een rij.Speel dit leuke spel en probeer 4 van fisches van de zelfde kleur op een rij te krijgen.Als tegenstander probeer je dit tegen te gaan door er een fische van je eigen kleur tussen te gooien.Afmeting houten vier op een r ..

€ 8,50
Houten fornuisje blank opklapbaar aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten fornuisje blank opklapbaar

Een fornuisje met draaiknoppen inklapbaar met accessoires.Dit leuke tafel keukentje is voorzien van:♦ Draaiknoppen♦ Houten pannetjes met deksel♦ 3 delig keukenbestek set♦ Peper en zout stelletjeSchuif het lepelrek onder het fornuis en alles i ..

€ 27,50
Houten Speelkeuken Naturel rood aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten Speelkeuken Naturel rood

WOW Houten Speelkeuken Naturel/roodMet deze leuke speelkeuken is elke kok een chef kok.Zo maak je de lekkerste gerechten klaar op het ceramische fornuis of in de oven en na het kokkerellen doet je nog even de vaat in de gootsteen.Wordt geleverd excl. ..

€ 117,95
Houten letter A beer aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten letter A beer

Een Houten letter A beer.Een mooi gedecoreerde letter met een beertjeMaak met deze letters de naam van uw kind en plak deze bv, op zijn of haar slaapkamerdeur.Kleur is niet van te voren aan te geven wordt uit assortiment geleverd.Afmeting houten lett ..

€ 0,75
Houten letter B beer aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten letter B beer

Een Houten letter B beer.Een mooi gedecoreerde letter met een beertjeMaak met deze letters de naam van uw kind en plak deze bv, op zijn of haar slaapkamerdeur.Kleur is niet van te voren aan te geven wordt uit assortiment geleverd.Afmeting houten lett ..

€ 0,75
Houten letter C beer aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten letter C beer

Een Houten letter C beer.Een mooi gedecoreerde letter met een beertjeMaak met deze letters de naam van uw kind en plak deze bv, op zijn of haar slaapkamerdeur.Kleur is niet van te voren aan te geven wordt uit assortiment geleverd.Afmeting houten lett ..

€ 0,75
Houten letter D beer aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten letter D beer

Een Houten letter D beer.Een mooi gedecoreerde letter met een beertjeMaak met deze letters de naam van uw kind en plak deze bv, op zijn of haar slaapkamerdeur.Kleur is niet van te voren aan te geven wordt uit assortiment geleverd.Afmeting houten lett ..

€ 0,75
Houten letter E beer aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten letter E beer

Een Houten letter E beer.Een mooi gedecoreerde letter met een beertjeMaak met deze letters de naam van uw kind en plak deze bv, op zijn of haar slaapkamerdeur.Kleur is niet van te voren aan te geven wordt uit assortiment geleverd.Afmeting houten lett ..

€ 0,75
Houten letter F beer aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten letter F beer

Een Houten letter F beer.Een mooi gedecoreerde letter met een beertjeMaak met deze letters de naam van uw kind en plak deze bv, op zijn of haar slaapkamerdeur.Kleur is niet van te voren aan te geven wordt uit assortiment geleverd.Afmeting houten lett ..

€ 0,75
Houten letter G beer aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten letter G beer

Een Houten letter G beer.Een mooi gedecoreerde letter met een beertjeMaak met deze letters de naam van uw kind en plak deze bv, op zijn of haar slaapkamerdeur.Kleur is niet van te voren aan te geven wordt uit assortiment geleverd.Afmeting houten lett ..

€ 0,75
Houten letter H beer aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten letter H beer

Een Houten letter H beer.Een mooi gedecoreerde letter met een beertjeMaak met deze letters de naam van uw kind en plak deze bv, op zijn of haar slaapkamerdeur.Kleur is niet van te voren aan te geven wordt uit assortiment geleverd.Afmeting houten lett ..

€ 0,75
Houten letter I beer aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten letter I beer

Een Houten letter I beer.Een mooi gedecoreerde letter met een beertjeMaak met deze letters de naam van uw kind en plak deze bv, op zijn of haar slaapkamerdeur.Kleur is niet van te voren aan te geven wordt uit assortiment geleverd.Afmeting houten lett ..

€ 0,75
Houten letter J beer aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten letter J beer

Een Houten letter J beer.Een mooi gedecoreerde letter met een beertjeMaak met deze letters de naam van uw kind en plak deze bv, op zijn of haar slaapkamerdeur.Kleur is niet van te voren aan te geven wordt uit assortiment geleverd.Afmeting houten lett ..

€ 0,75
Houten letter K beer aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten letter K beer

Een Houten letter K beer.Een mooi gedecoreerde letter met een beertjeMaak met deze letters de naam van uw kind en plak deze bv, op zijn of haar slaapkamerdeur.Kleur is niet van te voren aan te geven wordt uit assortiment geleverd.Afmeting houten lett ..

€ 0,75
Houten letter L beer aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten letter L beer

Een Houten letter L beer.Een mooi gedecoreerde letter met een beertjeMaak met deze letters de naam van uw kind en plak deze bv, op zijn of haar slaapkamerdeur.Kleur is niet van te voren aan te geven wordt uit assortiment geleverd.Afmeting houten lett ..

€ 0,75
Houten letter M beer aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten letter M beer

Een Houten letter M beer.Een mooi gedecoreerde letter met een beertjeMaak met deze letters de naam van uw kind en plak deze bv, op zijn of haar slaapkamerdeur.Kleur is niet van te voren aan te geven wordt uit assortiment geleverd.Afmeting houten lett ..

€ 0,75
Houten letter N beer aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten letter N beer

Een Houten letter N beer.Een mooi gedecoreerde letter met een beertjeMaak met deze letters de naam van uw kind en plak deze bv, op zijn of haar slaapkamerdeur.Kleur is niet van te voren aan te geven wordt uit assortiment geleverd.Afmeting houten lett ..

€ 0,75
Houten letter O beer aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten letter O beer

Een Houten letter O beer.Een mooi gedecoreerde letter met een beertjeMaak met deze letters de naam van uw kind en plak deze bv, op zijn of haar slaapkamerdeur.Kleur is niet van te voren aan te geven wordt uit assortiment geleverd.Afmeting houten lett ..

€ 0,75
Houten letter P beer aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten letter P beer

Een Houten letter P beer.Een mooi gedecoreerde letter met een beertjeMaak met deze letters de naam van uw kind en plak deze bv, op zijn of haar slaapkamerdeur.Kleur is niet van te voren aan te geven wordt uit assortiment geleverd.Afmeting houten lett ..

€ 0,75
Houten letter Q beer aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten letter Q beer

Een Houten letter Q beer.Een mooi gedecoreerde letter met een beertjeMaak met deze letters de naam van uw kind en plak deze bv, op zijn of haar slaapkamerdeur.Kleur is niet van te voren aan te geven wordt uit assortiment geleverd.Afmeting houten lett ..

€ 0,75
Houten letter R beer aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten letter R beer

Een Houten letter R beer.Een mooi gedecoreerde letter met een beertjeMaak met deze letters de naam van uw kind en plak deze bv, op zijn of haar slaapkamerdeur.Kleur is niet van te voren aan te geven wordt uit assortiment geleverd.Afmeting houten lett ..

€ 0,75
Houten letter S beer aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten letter S beer

Een Houten letter S beer.Een mooi gedecoreerde letter met een beertjeMaak met deze letters de naam van uw kind en plak deze bv, op zijn of haar slaapkamerdeur.Kleur is niet van te voren aan te geven wordt uit assortiment geleverd.Afmeting houten lett ..

€ 0,75
Houten letter T beer aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten letter T beer

Een Houten letter T beer.Een mooi gedecoreerde letter met een beertjeMaak met deze letters de naam van uw kind en plak deze bv, op zijn of haar slaapkamerdeur.Kleur is niet van te voren aan te geven wordt uit assortiment geleverd.Afmeting houten lett ..

€ 0,75
Houten letter U beer aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten letter U beer

Een Houten letter U beer.Een mooi gedecoreerde letter met een beertjeMaak met deze letters de naam van uw kind en plak deze bv, op zijn of haar slaapkamerdeur.Kleur is niet van te voren aan te geven wordt uit assortiment geleverd.Afmeting houten lett ..

€ 0,75
Houten letter V beer aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten letter V beer

Een Houten letter V beer.Een mooi gedecoreerde letter met een beertjeMaak met deze letters de naam van uw kind en plak deze bv, op zijn of haar slaapkamerdeur.Kleur is niet van te voren aan te geven wordt uit assortiment geleverd.Afmeting houten lett ..

€ 0,75
Houten letter W beer aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten letter W beer

Een Houten letter W beer.Een mooi gedecoreerde letter met een beertjeMaak met deze letters de naam van uw kind en plak deze bv, op zijn of haar slaapkamerdeur.Kleur is niet van te voren aan te geven wordt uit assortiment geleverd.Afmeting houten lett ..

€ 0,75
Houten letter X beer aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten letter X beer

Een Houten letter X beer.Een mooi gedecoreerde letter met een beertjeMaak met deze letters de naam van uw kind en plak deze bv, op zijn of haar slaapkamerdeur.Kleur is niet van te voren aan te geven wordt uit assortiment geleverd.Afmeting houten lett ..

€ 0,75
Houten letter Y beer aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten letter Y beer

Een Houten letter Y beer.Een mooi gedecoreerde letter met een beertjeMaak met deze letters de naam van uw kind en plak deze bv, op zijn of haar slaapkamerdeur.Kleur is niet van te voren aan te geven wordt uit assortiment geleverd.Afmeting houten lett ..

€ 0,75
Houten letter Z beer aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten letter Z beer

Een Houten letter Z beer.Een mooi gedecoreerde letter met een beertjeMaak met deze letters de naam van uw kind en plak deze bv, op zijn of haar slaapkamerdeur.Kleur is niet van te voren aan te geven wordt uit assortiment geleverd.Afmeting houten lett ..

€ 0,75
Houten wasmachine aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten wasmachine

Een leuke houten wasmachineVoorzien van een deurtje met plexiglas waardoor je de was kunt zien.Hoogte 45 cmDeze mag niet ontbreken in de kinderkeuken.Afmeting houten wasmachine : 34 x 31 x 45 cm ..

€ 49,95
Houten Poppenwagen Naturel rood gestreept aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten Poppenwagen Naturel rood gestreept

Houten Poppenwagen Naturel met rood gestreept dekjeLeuke houten poppenwagen inclusief een rood gestreept dekje.Kenmerken Houten Poppenwagen naturel rood gestreept :Afmetingen: 54 x 33 x 53 cm (lxbxh)Duwhoogte duwstang ca. 50 cmDeze houten poppenwagen ..

€ 49,95
Houten poppenwagen blank incl. dekje aangeboden door Liesjeshoutenspeelgoed.nl op Koopjesstraat.nl

Houten poppenwagen blank incl. dekje

Houten poppenwagen blank incl. dekjeDe wielen zijn voorzien van een rubbere rand zodat het voorkomt dat het gaat krassen op de vloer, tevens geluidsdempend.Wordt geleverd met een bijpassend kussensetje. (Kleur en motief kunnen iets afwijken van foto) ..

€ 48,95