Algemene informatie van Koopjesstraat.nl

Op de website Koopjesstraat.nl kunt u eenvoudig zoeken naar producten, vakanties en diensten van de bij ons aangesloten webwinkels. Dit zijn er inmiddels ongeveer 2.000. Gebruik hiervoor de zoekbalk bovenaan iedere pagina. Op dit moment is dit de belangrijkste dienst van Koopjesstraat. Verder laten we hier vele kortingscodes en aanbiedingen zien, dit is in samenwerking met de website Actieshoppen.nl.

In de nabije toekomst (juli 2017) is het de bedoeling dat ook de pagina met de dag- en weekaanbiedingen weer online komt te staan.

Onze Partners

Op onze partnerpagina staan links naar websites die partner zijn van Koopjesstraat.nl. Veelal zijn dit websites die een toevoeging zijn op Koopjesstraat.nl. Bent u zelf in het bezit van een dergelijke site en denkt u dat ook uw website een aanvulling is op Koopjesstraat.nl laat het ons dan weten via het contactformulier op de contactpagina.
Wij staan altijd open voor een linkruil met interessante websites.

Contact / Adverteren

Als u contact op wilt nemen met Koopjesstraat.nl kunt u daarvoor het contactformulier op de contactpagina gebruiken. Koopjesstraat.nl heeft verschillende mogelijkheden voor adverteren beschikbaar. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op de contactpagina.
Direct naar de contactpagina.

Links naar andere websites

Op Koopjesstraat.nl treft u een aantal links naar andere websites. Koopjesstraat is niet aansprakelijk voor de inhoud van die sites en/of de wijze waarop die sites omgaan met uw (persoons)gegevens. Lees hiervoor het privacybeleid, de disclaimer, de copyright notice en algemene voorwaarden, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.

Garantie, vragen en klachten

Koopjesstraat verkoopt zelf geen producten maar geeft alleen een overzicht van verschillende producten, dagaanbiedingen, nieuws, kortingcodes en andere aanbiedingen die op het internet te vinden zijn.
Voor klachten, vragen, garantie of aanvullende informatie verwijzen we u door naar de klantenservice van de betreffende winkel.

Cookies en Privacy

Alles over cookies en privacy op Koopjesstraat.nl vindt u hier.