Kopen gevonden op Koopjesstraat.nl

U heeft gezocht naar Kopen. Wij hebben 10000 resultaten gevonden bij de verschillende webshops. Gebruik de navigatie om te bladeren door de 134 pagina's.

Reload Protein Drink 450 gr aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Reload Protein Drink 450 gr

Isostar Reload Protein Drink helpt ondersteunt de herstelfase na een inspanning door een combinatie van koolhydraten en eiwitten en vitamines B1, B2, B6, C, E en niacine. De koolhydraten zorgen ervoor dat de glycogeenvoorraden in het lichaam weer sne ..

€ 14,95
Mini Go Bar 40 gr aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Mini Go Bar 40 gr

De Sis Mini GO Bar is ontwikkeld als een kleiner en zachter alternatief op de traditionele GO Bar. De SiS Go Bar bestaat uit fruit en vruchtensappen gecombineerd met granen en soja. Ideaal voor wielrennen, hardlopen, triathlon of mtb. Als je de Mini ..

€ 1,30
BCAA 100 tabs aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

BCAA 100 tabs

3Action BCAA voor Spierherstel! Essentiele aminozuren voor het aanmaken van extra spiermassa n voorkomen van spierafbraak. Ideaal voor wielrennen, hardlopen, triathlon of mtb. Als je BCAA van 3action wilt kopen kun je direct voor de laagste prijs onl ..

€ 24,95
Beta Alanine Gold aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Beta Alanine Gold

Virtuoos Beta Alanine voor de serieuze sporter.Spier beschermen tijdens intensieve inspanning? Regelmatige inname van dit aminozuur verhoogt de concentratie carnosine in de spieren. Carnosine is een dipeptide die verzuring in de spiercellen helpt teg ..

€ 33,50
Energy Cake 125 gr aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Energy Cake 125 gr

Energy cake! Refuel your Energy! Sta je op het punt een lange duursinspannuing aan te gaan, dan is het raadzaam je energievoorraden optimaal aan te vullen. De doorslaggevende factor voor een succesvolle fysieke inspanning! Als je de Energy cake wilt ..

€ 1,10
Trail Mix 4 Bottle aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Trail Mix 4 Bottle

De Nathan Trail mix for Bottle heeft 1,2 liter inhoud! De Trail Mix 2 Bottle van Nathan biedt je de mogelijkheid om 4 flesjes, van elk 0,3 ltr, op een handige wijze mee te nemen tijdens je looptraining en/of wedstrijd. Als je de Nathan Trail mix for ..

€ 49,95
Massage Oil 250 ml aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Massage Oil 250 ml

Born Massage Olie heeft een uitstekend glijvermogen! De pure Natural Born Massage Olie met rozemarijnolie en eucalyptus zorgt voor een betere herstelling van de spieren na zware inspanningen. Je kan Born Massage Olie direct voordelig kopen op Duurspo ..

€ 7,75
Hydration Tabs aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Hydration Tabs

3Action Hydration tabs zorgen voor optimalisatie en onderhoud van de vochtbalans. De bruistabletten bevatten de 5 belangrijkste mineralen, die verloren gaan tijdens het zweten. 3Action elektrolyten sportdrink is voorzien in de specifieke ingrediën ..

€ 9,95
Amino Mega Liquid 25ml aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Amino Mega Liquid 25ml

PowerBar Amino Mega Liquid met essentiele aminozuren! Door de specifieke samenstelling bevatten de PowerBar Amino Mega Liquid ampullen snel beschikbare peptiden. In mum van tijd ben je weer klaar voor de volgende krachtsinspanning! Als je PowerBar Am ..

€ 1,89
Fire and Ice Bidon 600 ml aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Fire and Ice Bidon 600 ml

Nathan Fire & Ice bidon is een dubbelwandige bidon die ervoor zorgt dat je dranken langer op temperatuur blijft. De interne reflexie zorgt voor een betere zichtbaarheid en veiligheid op de fiets! Als je de Fire and Ice Bidon van Nathan wilt kopen kun ..

€ 12,95
Duo Energy Bar 65 gr aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Duo Energy Bar 65 gr

OTE Sports Duo Energy Bar geeft twee geweldige smaken! Gezonde snack met een geweldige smaak en licht verteerbaar voor extra energie die u helpt het maximale uit uw training te halen. Ideaal voor wielrennen, hardlopen, triathlon of mtb. Als je de Duo ..

€ 2,50
Sport Drink 14 tabs aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Sport Drink 14 tabs

De Davitamon Sport Drink zorgt voor de aanvulling van je vochtbalans, inclusief de belangrijke electrolyten. De normale vochtbalans wordt ondersteunt en helpt bij het behoud van soepele spieren. Als je Sportdrank van Davitamon wilt kopen kun je direc ..

€ 7,50
Energy Gel 40 gr aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Energy Gel 40 gr

Amacx Energy Gel is een snel opneembare energiegel, en speciaal samengestelde combinatie van koolhydraten afgestemd op de behoefte van de sporter vlak voor en gedurende de inspanning. De energie gel die je extreem functioneel, licht verteerbaar & raz ..

€ 0,99
Maltodextrin 100 900 gram aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Maltodextrin 100 900 gram

Sponser sportvoeding Maltodextrin 100, handig voor carboloaden! De Maltodextrin is vooral geschikt om de koolhydraatvoorraden in de spieren te optimaliseren voor de inspanning. Ideaal voor extreme inspanning! Ideaal voor wielrennen, hardlopen, triath ..

€ 13,95
Protein Snack 60 gr aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Protein Snack 60 gr

High5 Protein Snack is een eiwitreep een heerlijke zachte bite, die je 12 g eiwit per bar biedt. Een super eenvoudige en handige bron van eiwitten, die u op elk moment en overal kunt nuttigen. Je spieren hebben na de intensieve of lange duurtraining ..

€ 1,85
ZV1 Energy Drink Elite 700 gr aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

ZV1 Energy Drink Elite 700 gr

ZipVit sport Energydrink elite is de ultieme Energie Drink! Het smaakt lekker, is licht verteerbaar en geeft snel nieuwe energie. Om die reden is het dé keus van topwielrenners, (hard)lopers en triatleten. Als je Zipvit sportdrink wilt kopen kun j ..

€ 14,95
Easyfit Overshoe Windblock aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Easyfit Overshoe Windblock

Bioracer overschoenen, ideaal in voor- en najaar! De Easyfit Overshoes Windblocker zijn uit winddicht materiaal vervaardigd. Door hun anatomische snit sluiten deze overschoenen perfect rond de fietsschoenen aan. Als je Overschoenen van Bioracer wilt ..

€ 34,95
Carbo 525 gram aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Carbo 525 gram

Born Carbo is de ideale energie drank met PeptoPro®. Born Sport heeft Carbo speciaal ontwikkeld voor gebruik tijdens een zware duursport inspanningen zoals wielrennen, hardlopen, triathlon of mtb. Als je de Carbo sportdrink van Born wilt kopen kun ..

€ 15,95
Recovery Drink 500 gr aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Recovery Drink 500 gr

Wcup Recovery Drink zorgt voor een snel en effectief herstel van een intensieve inspanning die lichte schade heeft aangebracht aan de spiervezels. Door de specifieke samenstelling en balans in koolhydraten (dextrose, saccharose, maltodextrine en fruc ..

€ 19,95
Endurance Booster Sportdrink 1.0 kg aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Endurance Booster Sportdrink 1.0 kg

De BYE! Endurance Booster Sportdrink is een complete en natuurlijke sportdrank die tijdens lange inspanningen (ca. 2 uur of langer) voor een perfecte aanvulling zorgt! Ideaal voor lange ritten wielrennen of mountbike. Als je BYE Sportdrink wilt kopen ..

€ 19,95
Soya Protein Recovery Drink 1,0 kg aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Soya Protein Recovery Drink 1,0 kg

OTE Soya Protein Recovery-producten bieden de essentiële soja eiwitten die nodig zijn om de gewenning aan de trainingsbelasting en het herstel na een training te ondersteunen. Ideaal voor wielrennen, hardlopen, triathlon of mtb. Wil je Soja eiwitt ..

€ 44,95
Go Hydro 20 tabs aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Go Hydro 20 tabs

SiS Sportvoeding Go Hydro bevat praktisch geen calorieën! De sportdrank van SiS bevat een hoge hoeveelheid natrium wat optimale hydratatie bevordert voor intensieve inspanning in de hitte. Als je SiS Sportvoeding Go Hydra met Caffeine wilt kopen k ..

€ 7,50
Sport Support Gold aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Sport Support Gold

Virtuoos Sport Support Gold is een antioxidantencomplex op basis van de vitaminen C en E plus Selenium. Het beschermt de cellen en weefsels tegen vrije radicalen. Aan deze formule is het gepatenteerde speciaal extract VinOseraeâ"¢ toegevoegd. Als j ..

€ 34,00
PowerGel 41 gr aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

PowerGel 41 gr

PowerBar PowerGel met een speciale koolhydraat mix voor snelle energie. De energygel van Powerbar is verrijkt met 3 essentiële aminozuren, de brandstof voor spieren. Makkelijk te consumeren, ook tijdens zware inspanningen. Als je Powergel van Powe ..

€ 1,79
Essentials Compression Starlight Calf Tights MX - Unisex aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Essentials Compression Starlight Calf Tights ..

De Essentials Compression Starlight Calf Tights MX van Skin Compressiekleding zijn specifiek ontworpen om je tijdens zware en/of lange duurinspanningen te ondersteunen in stabiliteit en kracht. Als je Essentials Compression Starlight Calf Tights MX v ..

€ 44,95
Clean Green navul verpakking 2,5 ltr aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Clean Green navul verpakking 2,5 ltr

BOVelo Clean Green is de kant-en-klare biologisch afbreekbare fietsreiniger die zowel, die zowel reinigt als ontvet. Het sterk en geconcentreerde schoonmaakmiddel helpt je de fiets weer in ânotimeâ blinkend schoon te maken na een modderige of herfs ..

€ 22,50
Lobo 3.0 ltr Rugzak aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Lobo 3.0 ltr Rugzak

CamelBak Lobo is een lichtgewicht sportrugtas! De rugzak is voorzien van een ventilerend rugpand dat zorgt voor extra ventilatie en comfort. Drinktas met het Quicklink Systeem. Als je de CamelBak Lobo wilt kopen kun je direct voor de laagste prijs on ..

€ 89,95
Energy Gel 40 gr aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Energy Gel 40 gr

De WIN2 Energy Gel bevat een hoog percentage fruitconcentraat, wat zorgt voor een uniek smaakbeleving. De energie gel bevat 30 gram koolhydraten voor een snelle en geleidelijke, door laag gehalte enkelvoudige koolhydraten, energietoevoer. Als je De W ..

€ 1,75
Protein Shake 1,0 kg aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Protein Shake 1,0 kg

Wcup Protein Shake is een hoog gewaardeerde eiwitrijke shake ter ondersteuning van je herstel. Met een optimaal herstel na de fysieke inspanning behaal je maximaal rendement uit je training. Ideaal voor wielrennen, hardlopen, triathlon of mtb. Als je ..

€ 31,50
Iso Active 1320 gr aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Iso Active 1320 gr

Powerbar Iso Active is een sportdrank die is ontwikkeld voor iedere actieve sporter en is er in drie smaken: Lemon, Orange en Red Fruit Punch. Deze Sports Drink zorgt voor maximale energie en effectieve vochtopname door de optimale isotone samenstell ..

€ 20,95
Competition 2 200 ml aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Competition 2 200 ml

Morgan Blue competition is een natuurlijke verwarmer voor een verzekerde doeltreffende bescherming en een zeer goede doorbloeding van de spieren. Als je Morgan Blue Competition wilt kopen kun je direct voor de laagste prijs online bestellen bij Duurs ..

€ 10,95
Magnesium Gold aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Magnesium Gold

Virtuoos Magnesium Gold, de verzorgingsformule voor de spieren! Speelt een rol bij het behouden van sterke en soepele spieren en helpt bij het handhaven van een goede elektrolytenbalans. Ideaal voor wielrennen, hardlopen, triathlon of mtb. Als je Vir ..

€ 38,50
Startende Hardloper aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Startende Hardloper

Virtuoos Startende Hardloper is een Basisformule voor de startende hardloper van Virtuoos! Het totaalpakket ter ondersteuning van de lichamelijk behoeftes van een startende hardloper. Als je supplementen van Vitruoos wilt kopen kun je direct voor de ..

€ 84,95
Sports Deal aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Sports Deal

OTE Sports Sportdeal! Try it yourself! Sinds 2014 rijdt het Lotto-Jumbo Cycling Team met het nieuwe merk OTE Sportvoeding. PH neutrale sportvoeding en zonder kunstmatige kleur- en zoetstoffen! Als je de Sportdeal van OTE sports wilt kopen kun je dire ..

€ 9,95
Energy Bar 35 gram aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Energy Bar 35 gram

Wcup Energy Bar is de energiereep van Wcup, klein en compact. Met zijn 35 gram is de Wcup Energy Bar makkelijke bij je te steken en een ideale energiebron voor onderweg. Ideaal voor wielrennen, hardlopen, triathlon of mtb. Als je de Wcup energybar wi ..

€ 1,65
Recovery Shake 900 gr aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Recovery Shake 900 gr

Sponser sportvoeding Recovery Shake is een uitgebalanceerde combinatie van meervoudige koolhydraten, hoogwaardige proteïnen en alle noodzakelijke vitaminen en minerale elementen. De eiwitpoeder kwaliteit wordt versterkt door het gebruik van PEPTOP ..

€ 25,95
Recovery 700 gr aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Recovery 700 gr

Concap Recovery is uitgebalanceerde formule die alle nodige stoffen bevat die een goede recovery drank moet hebben. Leucine, pepto pro - proteinen en alle andere nodige amino zuren. Ideaal voor wielrennen, hardlopen, triathlon of mtb. Als je recovery ..

€ 24,95

Bericht van onze sponsor

Iso Active sachet 33 gr aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Iso Active sachet 33 gr

Powerbar Iso Active in sachet is de isotone sportdrank van PowerBar! Deze Sports Drink zorgt voor maximale energie en effectieve vochtopname door de optimale isotone samenstelling. Als je Iso Active sportdrink van PowerBar wilt kopen kun je direct vo ..

€ 1,15
Energy Gel 34 gram aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Energy Gel 34 gram

De Clif energybar bevat 85-90% biologische ingrediënten! Een gemakkelijk verteerbare bron van koolhydraten en elektrolyten voor verbeterde prestaties gedurende je training en/of wedstrijd. Als je de Clif energiereep wilt kopen kun je direct voor d ..

€ 1,95
5 Electrolytes Tabs 10 x 4 gr aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

5 Electrolytes Tabs 10 x 4 gr

PowerBar ElectrolyteTabs bevat 5 electrolytes! De nieuwe drank van PowerBar voor een optimale ondersteuning, dmv de electrolyten: natrium, chloride, kalium, magnesium en calcium, van je vochtbalans. Als je PowerBar Electrolytes Tabs sportdrink wilt k ..

€ 5,25
Protein Plus 80% 700 gr aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Protein Plus 80% 700 gr

Powerbar Protein plus, de eiwitshake voor de serieuze sporter. De hedendaagse (duur)sporter stelt steeds hogere eisen aan zichzelf. De lat voor sportieve ambities wordt hoger gelegd en het lichaam wordt meer en meer uitgedaagd het uiterste uit zichtz ..

€ 31,50
Malto Dextrine 2.0 kg aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Malto Dextrine 2.0 kg

Amacx Malto Dextrine is 100% pure Maltodextrine en een perfecte basis als carboloader of te combineren met je sportdrank. Optimiseren en het opladen van je energiereserves voor de lange duurinspanning. Veel gebruikt voor lange inspanning bij wielrenn ..

€ 6,95
Red Xplosion 20 gr aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Red Xplosion 20 gr

Wcup Red Xplosion energiegel met natuurlijke cafeïne bron. Wcup Red Xplosion is een energie gel, rijk aan koolhydraten, en een boost van cafeïne, op natuurlijke basis van Guarana. Als je Wcup Red Explosion Energiegel wilt kopen kun je direct vo ..

€ 1,60
Sport Max Gold aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Sport Max Gold

Virtuoos Sport Max Gold ondersteunt de energiehuishouding! Een hoogwaardige formule op basis van de vitaminen B1, B6 en C plus de mineralen Magnesium, Mangaan en IJzer. Als je Virtuoos Sport max Gold wilt kopen kun je direct voor de laagste prijs onl ..

€ 57,50
Zink Gold aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Zink Gold

Virtuoos Zink gold ondersteunt een normaal werkend immuunsysteem! Zink is een antioxidant dat beschermt tegen vrije radicalen. Ideaal voor wielrennen, hardlopen, triathlon of mtb. Als je Virtuoos Zink Gold wilt kopen kun je direct voor de laagste pri ..

€ 15,00
Wake Up Shot 60 ml aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Wake Up Shot 60 ml

Hoog gedoseerd cafeine shot! Cafeïne draagt kortstondig bij aan het fysieke vermogen en vergroot het uithoudingsvermogen. Ideaal voor wielrennen, hardlopen, triathlon of mtb. Als je Wake Up Shot van Wcup wilt kopen kun je direct voor de laagste pr ..

€ 2,95
Antidote Cleaning Kit aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Antidote Cleaning Kit

CamelBak Antidote Cleaning Kit is een handige schoonmaakset voor je Camelbag! Ideale en gebruiksvriendelijke schoonmaakset voor je CamelBak reservoir. Ideaal voor wielrennen, hardlopen, triathlon of mtb. Als je CamelBak Antidote Cleaning Kit wilt kop ..

€ 21,95
Block 16 x 4 gram aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Block 16 x 4 gram

Born Block is een kauwtablet die écht power levert De vernieuwde samenstelling van complexe koolhydraten, natuurlijke antioxidanten, het spiermineraal magnesium en natuurlijke fitmakers. De Block is ontwikkeld in samenwerking met de renners van he ..

€ 4,50
Souplesse Massage Olie 200 ml aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Souplesse Massage Olie 200 ml

De Morgan Blue Souplesse Massage Olie heeft een uitstekend glijvermogen! De pure Natural Massage Olie met rozemarijnolie en eucalyptus zorgt voor een betere herstelling van de spieren na zware inspanningen. Je kan Morgan Blue Souplesse Massage Olie d ..

€ 8,50
Isotonic 2,0 kg aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Isotonic 2,0 kg

High5 isotonic Sportdrink is de top op het gebied van de rehydratatie technologie. Hoewel de Isotonic Dorstlesser van High5 speciaal is ontwikkeld voor vochtaanvulling, voorziet hij het lichaam ook van de nodige brandstof onder de vorm van koolhydrat ..

€ 29,95
Isotonic Sportdrink 600 gr aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Isotonic Sportdrink 600 gr

Amacx Isotonic Sportdrink is de isotone sportdrank die helpt je snel en effectief het verbruikte vocht, energie en de elektrolyten aan te vullen. Voorkom uitdroging en houdt je energieniveau op peil om maximaal te kunnen presteren. Je kan de isotone ..

€ 8,95
Endurance BCAA Gel 5x20 gram aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Endurance BCAA Gel 5x20 gram

Isostar Endurance BCAAgel is een energygel Mét BCAAs van Isostar. De verpakking is bij uitstek geschikt voor duursporters die niet teveel in een keer willen innemen. Je krijgt een kleine dosering binnen en kan op die manier handig doseren. Als je ..

€ 8,95
High Energy Bar 50 gr aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

High Energy Bar 50 gr

Amacx High Energy Bar voorziet in een langdurige energietoevoer door de gelijkmatige opname. Een ideale en goede energiereep bij duursporten als fietsen, wielrennen, mountainbiken, hardlopen en triathlon. De energy reep is al in diverse sporten optim ..

€ 1,25
Red Beet Vinitrox 4x60 ml aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Red Beet Vinitrox 4x60 ml

Sponser sportvoeding Red Beet Vinitrox is een hoogwaardig supplement dat is gebaseerd op een standaard concentraat van rode bietensap en een gepatenteerd tomatenextract. Red Beet Vinitrox van Sponser levert Red Beet Vinitrox nitraat, polyfenolen en e ..

€ 15,95
Energy Pro+ 30 gr aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Energy Pro+ 30 gr

3Action Energy Pro+ is een energie reep die effectief je koolhydraatvoorraden aanvult tijdens de lange fysieke inspanning. Een combinatie van eiwitten en koolhydraten stimuleert het herstel en bevordert de spieropbouw. Als je de Energypro reep van 3A ..

€ 1,60
Concentrated Recovery Drink 375 gr aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Concentrated Recovery Drink 375 gr

Amacx Concentrated Recovery Drink is een zeer waardevolle herstel drank, zonder suiker of koolhydraten, voor elke fanatieke sporter op de racefiets, mountainbike, in de triathlon of tijdens het hardlopen en potje voetbal, om prestaties naar een hoger ..

€ 12,95
Dextrose Sports Formula 2x14 tabs aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Dextrose Sports Formula 2x14 tabs

Dextro Energy Dextrose Sports Formula voor een directe energie toevoer ! Een ideale ondersteuning voor de energie stofwisseling en de spierfuncties. Ideaal voor wielrennen, hardlopen, triathlon of mtb. Als je Dextro Energy Dextrose wilt kopen kun je ..

€ 1,95
Multi Health Support Gold aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Multi Health Support Gold

Virtuoos Multi Health Support Gold Zonder B6 ondersteunt het behoud van een goede gezondheid en het natuurlijke afweersysteem. Een top Multivitamine van Virtuoos. Als je Virtuoos Multi Health Support Gold wilt kopen kun je direct voor de laagste prij ..

€ 34,50
IsoMax sachet aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

IsoMax sachet

PowerBar IsoMax sachet bevat Een speciale koolhydratenmix C2MAX: de koolhydratenmix die een speciale verhouding glucose en ftuctose bevat die zorgt voor een betere koolhydraatopname en langdurige energie. Als je Isomax sachets van Powerbar wilt kopen ..

€ 1,75
Flapjack Bar 55 gr aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Flapjack Bar 55 gr

Born Flapjack Bar is gebaseerd op havermout met een heerlijke vanillesmaak. Ontwikkeld en getest in samenwerking met het Team Giant-Alpecin en is de "best gewaardeerde" energiereep. Ideaal voor wielrennen, hardlopen, triathlon of mtb. Als je de Flapj ..

€ 1,85
Cleaning Tablets aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Cleaning Tablets

CamelBak Cleaning Tablets zijn puur schoonmaakgemak! 8 Tabletten, ideaal voor het reinigen van je Camelbak Antidote Reservoir. Als je de CamelBak schoonmaaktabletten wilt kopen kun je direct voor de laagste prijs online bestellen bij Duursport.nl. ..

€ 15,95
Foot Lotion 200 ml aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Foot Lotion 200 ml

Morgan Blue Foot Lotion trekt snel in voor een verfrissende en koeling behandeling voor de voeten. De samenstelling van de voeten lotion van Morgan Blue is vergelijkbaar met massage olie, en het is specifiek ontworpen om te worden te worden toegepast ..

€ 7,95
Chamois Crème 140 ml aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Chamois Crème 140 ml

Assos Chamois creme voor optimaal rijplezier! Deze specifieke creme voor het zitvlak vermindert de wrijving en houdt uw huid koeler. Het voorkomt doorzitten, schrale & pijnlijke plekken, ontstekingen en heeft antibacteriële eigenschappen. Als je C ..

€ 14,95
Endurance 700 gr aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Endurance 700 gr

Nutrixxion Endurance, inclusief de belangrijke mineralen De juiste ondersteuning van de vochtbalans in combinatie met aanvullen van de energiereserves door middel van de uitgebalanceerde koolhydratenmix. Ideaal voor wielrennen, hardlopen, triathlon o ..

€ 19,95
Liquid Gel 60 ml aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Liquid Gel 60 ml

Dextro Energy Liquid Gel is een geconcentreerde en snelwerkende koolhydraten gel! De âtrisourceâ- koolhydraad, een hoogwaardige combinatie van Dextrose, Fructose en Maltodextrine levert onmiddellijk energie. Als je Dextro Energy Liquid Gel wilt kop ..

€ 2,40
40% Protein Bar 50 gr aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

40% Protein Bar 50 gr

Maxim 40% Protein Bar! Maxim Sportvoeding heeft twee unieke eiwitrepen ontwikkeld, Soft Raspberry en Crispy Brownie. De smaakvolle proteinbard van Maxim bevatten slechts 160 kcal en maar liefst 20 gram eiwit per reep. Een ideale reep voor degene die ..

€ 2,75
Team Set Nederland aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Team Set Nederland

Bioracer is de hofleverancier van diverse nationale sportploegen, waaronder ook Nederland. Deze unieke set bestaat uit het Bioracer Nederland wielertenue waarin de geselecteerde rijders uitkomen tijdens EKâs en WKâs Een schitterende outfit voor een ..

€ 109,95
Zero Active Hydration 20 tabs aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Zero Active Hydration 20 tabs

High 5 Zero Active Hydration , ontworpen voor het gebruik voor, tijdens en na de training. Een tablet gemengd met 500ml water maakt een heerlijke verfrissende sportdrank. Goed voor 10 liter Sport Drink! Als je de energydrink van High5 wilt kopen kun ..

€ 5,95
Actifood Gel 90 gr aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Actifood Gel 90 gr

Isostar actifood gel, Een échte fruit gel! Isostar Actifood fruitgel levert onmiddelijk energie! 98% van de energie uit de actifood energieformule is afkomstig van de koolhydraten. Het speciale recept van Isostar Actifood bevat bovendien echte stu ..

€ 2,39
Vegan Energy Bar 40 gr aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Vegan Energy Bar 40 gr

Nutrixxion Vegan Energybar is een natuurlijke, glutenvrije en veganistische bron van energie. De Nutrixxion energiereep is ideaal voor tijdens de lange fysieke inspanning of als een kleine snack tussen de maaltijden door. Zonder conserveringsmiddelen ..

€ 1,95
Krill Omega-3 Gold 90 caps aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Krill Omega-3 Gold 90 caps

Virtuoos Krill Omega-3 Gold, Dankzij de unieke samenstelling van Krillolie worden de Omega-3 vetzuren DHA en EPA goed opgenomen. Daarom past Krill Omega-3 Gold van Virtuoos uitstekend binnen de basissuppletie van iedereen die een gezondheids- of bewe ..

€ 57,00
Cafeïne Gold aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Cafeïne Gold

Virtuoos Cafeïne Gold helpt om de prestaties te verbeteren! Cafeïne helpt bij trainingsactiviteiten die gericht zijn op het vergroten van het uithoudingsvermogen. Ideaal voor wielrennen, hardlopen, triathlon of mtb. Als je Virtuoos Cafeïne G ..

€ 20,00
Creatine Monohydraat 500 gr aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Creatine Monohydraat 500 gr

3Action Creatine Monohydraat is een natuurlijk en energierijk voedingssupplement voor een snellere spieropbouw en een beter spierherstel bij explosieve krachtinspanningen. Ideaal voor wielrennen, hardlopen, triathlon of mtb. Als je 3Action Creatine M ..

€ 31,35
Xendurance Hydro-X 150 gram aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Xendurance Hydro-X 150 gram

Xendurance Hydro-X is ontwikkeld en geproduceerd om de (duur-)sporter in zijn sportieve prestatie te ondersteunen en te optimaliseren en de toevoer van essentiële electrolyten te verbeteren. Een juiste vochtbalans is bij iedere (duur-)sporter van ..

€ 29,95
Magnesium Electrolyte Shot 3 x 25 ml aangeboden door Duursport.nl op Koopjesstraat.nl

Magnesium Electrolyte Shot 3 x 25 ml

BYE! Magnesium Electrolyte shot is een voedingssupplement die speciaal samengesteld is voor sporters met als doel spierkrampen te voorkomen bij training & tijdens wedstrijden. Ideaal voor wielrennen, hardlopen, triathlon of mtb. Als je Magnesium van ..

€ 3,50