Kopen gevonden op Koopjesstraat.nl

U heeft gezocht naar Kopen. Wij hebben 10000 resultaten gevonden bij de verschillende webshops. Gebruik de navigatie om te bladeren door de 134 pagina's.

Hanggeranium Oostenrijk aangeboden door Bloembollen Kopen op Koopjesstraat.nl

Hanggeranium Oostenrijk

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x1 ..

€ 3,99
Kistje Geel & Wit Gemengd aangeboden door Bloembollen Kopen op Koopjesstraat.nl

Kistje Geel & Wit Gemengd

Dit kistje bevat 100 verschillende soorten bijzonder mooie wit en geel bloeiende bollen. Een gemengd bloembollenpakket is fantastisch om cadeau te geven en een lust voor het oog in de tuin!

€ 14,99
Gemengde Bloembollen aangeboden door Bloembollen Kopen op Koopjesstraat.nl

Gemengde Bloembollen

Een mix met maar liefst 150 van de meest populaire bloembollen. Tulpen, narcissen, anemonen en krokussen. Ideaal voor grote tuinen. Uitsluitend de grootste maten en topkwaliteit!Inhoud, deze kan variëren in verband met seizoensbeschikbaarheid:15x Na ..

€ 12,99
Krokus Miss Vain aangeboden door Bloembollen Kopen op Koopjesstraat.nl

Krokus Miss Vain

De prachtig wit bloeiende Krokus Miss Vain is een ideale bloembolletje om in groepen voorin in de bloemenborder te planten, of langs paden en wegen. U kunt ze ook in potten, containers en bloembakken planten, om uw huis en tuin op te vrolijken. Voora ..

€ 6,99
Krokus Grootbloemig Mix (XL-verpakking) aangeboden door Bloembollen Kopen op Koopjesstraat.nl

Krokus Grootbloemig Mix (XL-verpakking)

Deze schitterende grootbloemige krokussen zijn een lust voor het oog en hebben een werkelijk prachtig kleurenpalet. Krokussen zijn ideale bloembolletjes om in groepen voorin in de bloemenborder te planten, of langs paden en wegen. U kunt ze ook in po ..

€ 9,99
Triumph Tulpen Mix (Bollen in Pot) aangeboden door Bloembollen Kopen op Koopjesstraat.nl

Triumph Tulpen Mix (Bollen in Pot)

Triumph tulpen zijn een groep van sterk gesteelde tulpen voor het midden van het seizoen, vanaf 2e week april tot eind april. Veelvuldig bloeien ze met een rand aan de bloembladen maar ook volle prachtige niet gerande kleuren zijn voorhanden. Wij lev ..

€ 19,99
Bloembollentas Persoonlijk Bedrukt Vrolijke Vlinder en Bijen mix (Biologisch) aangeboden door Bloembollen Kopen op Koopjesstraat.nl

Bloembollentas Persoonlijk Bedrukt Vrolijke V ..

Een persoonlijke tas met biologische bloembollen cadeau. Wie wil dat niet? Geef  bio bloembolpakketten cadeau. Ideaal als zakelijk relatiegeschenk of promotie. Geef bloembollen cadeau. Laat de tasjes bloembollen bedrukken met uw persoonlijke tekst. ..

€ 199,99
Krokus Yellow Giant aangeboden door Bloembollen Kopen op Koopjesstraat.nl

Krokus Yellow Giant

Krokus Yellow Giant is werkelijk prachtig. Deze soort heeft grote goud gele bloemen. Yellow giant is een aanwinst in de tuin, zeker vanwege het feit dat het zeer sterke bloembollen zijn die vroeg in het seizoen bloeien. ..

€ 9,99
Fuchsia Mix aangeboden door Bloembollen Kopen op Koopjesstraat.nl

Fuchsia Mix

Deze fuchsia mix bevat vroeg bloeiende half-hang fuchsias, met opvallende zachtroze gekleurde, belvormige bloemen. Fuchsia’s zijn zeer geliefde potplanten en ideaal voor hangmanden, hangbakken of als solitair geplant in een mooie bloempot op de ter ..

€ 9,99
Tulp & Krokus Mix aangeboden door Bloembollen Kopen op Koopjesstraat.nl

Tulp & Krokus Mix

Dit bloembollenpakket is een onweerstaanbare combinatie van rode tulpen (tulp Showwinner) en paars bloeiende krokussen (Crocus vernus ‘Remembrance’). Het zijn 35 prachtige bloembollen van A kwaliteit voor een zeer voordelige prijs. Tip: bloemboll ..

€ 5,99
Chionodoxa Lucilea aangeboden door Bloembollen Kopen op Koopjesstraat.nl

Chionodoxa Lucilea

Chionodoxa Lucilea (sneeuwroem) is een mooie vaste plant. Sneeuwroem heeft prachtig geurende en opvallende paars gekleurde bloemen en zijn zeer geschikt voor verwildering in de tuin. U kunt de bollen ook planten in terracotta potten en containers om ..

€ 2,99
Tulpen Triumph Mix aangeboden door Bloembollen Kopen op Koopjesstraat.nl

Tulpen Triumph Mix

Triumph tulpen zijn zeer sterke, klassieke tulpen met prachtige grote kelkvormige bloemen. De Triumph tulpen bloembollenpakket bevat verschillende fraai gekleurde bloembollen die mooi op elkaar afgestemd zijn. Het zijn mooie grootbloemige tulpen die ..

€ 9,99
Ranunculus Asiaticus Mix aangeboden door Bloembollen Kopen op Koopjesstraat.nl

Ranunculus Asiaticus Mix

Op dit moment hebben we vanRanunculus Asiaticus Mix nog geen beschrijving beschikbaar

€ 3,99
Tulp Prinses Irene aangeboden door Bloembollen Kopen op Koopjesstraat.nl

Tulp Prinses Irene

Op dit moment hebben we vanTulp Prinses Irene nog geen beschrijving beschikbaar

€ 3,99
Oxalis Autumn Pink aangeboden door Bloembollen Kopen op Koopjesstraat.nl

Oxalis Autumn Pink

Wie houdt hier niet van? Oxalis Autumn Pink is een onderhoudsvriendelijke plant en zeer mooi om naar te kijken. Met lieftallige roze bloempjes. Echt om blij van te worden. Leuk als potplant op de tuintafel of terras. ..

€ 9,99
Aardbei Rumba aangeboden door Bloembollen Kopen op Koopjesstraat.nl

Aardbei Rumba

Aardbei Rumba is een onderhoudsvriendelijk en makkelijk te telen aardbeienplant. Bovendien kunt u genieten van heerlijk zomerfruit. Aardbeienplanten zijn ook uitstekende bodembedekkers en zeer geschikt om in potten te kweken. U kunt aardbeien planten ..

€ 3,99
Biologische Bloembollen: Lelietje van Dalen aangeboden door Bloembollen Kopen op Koopjesstraat.nl

Biologische Bloembollen: Lelietje van Dalen

Deze prachtige biologische Lelie der Dalen is zeer geschikt is om in schaduwrijke tuinen te planten. Lelietjes der Dalen zijn van oorsprong bosplanten. Ze groeien gestaag en kunnen mooi verwilderen (zonder de tuin over te nemen). Deze soort heeft bij ..

€ 3,99
Plantuien Geel 500 gr aangeboden door Bloembollen Kopen op Koopjesstraat.nl

Plantuien Geel 500 gr

Gele uien zijn lang houdbaar. Als je uien uit zaad kweekt, duurt het zeker twee jaar voordat je kunt oogsten. Voor een snellere oogst, planten we daarom plantuien. Uien kunnen na ongeveer 100 dagen na het planten geoogst worden. De plantuitjes kunnen ..

€ 4,99
Blauwe Druifjes Armeniacum (Biologische Bloembollen in pot) aangeboden door Bloembollen Kopen op Koopjesstraat.nl

Blauwe Druifjes Armeniacum (Biologische Bloem ..

12 Biologische bloembollen Blauwe Druifjes Armeniacum in pot (maat 7/8)Blauwe druifjes Armeniacum bloembollen zijn zeer geschikt om in potten te kweken, binnen- of buiten. Ook aangeplant langs paden en aan de rand van uw bloemborder, komt zij mooi to ..

€ 2,99
101 Bloembollen Collectie aangeboden door Bloembollen Kopen op Koopjesstraat.nl

101 Bloembollen Collectie

Op dit moment hebben we van101 Bloembollen Collectie nog geen beschrijving beschikbaar

€ 9,99
Bloembollen Kistje Narcis Miniatuur Collectie aangeboden door Bloembollen Kopen op Koopjesstraat.nl

Bloembollen Kistje Narcis Miniatuur Collectie

Dit bloembollenpakket dwergnarcissen bevat een combinatie van diverse prachtig gekleurde narcissen die, vanwege hun grootte, ideaal zijn om vooraan de bloemborder, tussen vaste planten en langs paden te planten. Narcissen zijn onderhoudsarme bloembol ..

€ 14,99
Groene Asperge (Asparagus viridis) aangeboden door Bloembollen Kopen op Koopjesstraat.nl

Groene Asperge (Asparagus viridis)

De groene Asperge (Asparagus viridis) is een meerjarige plant en komt van oorsprong uit een groot deel van Europa, Noord Afrika en West Azië. Asperge is een heerlijke lentegroente. De jonge scheuten van de plant zijn een ware delicatesse. Asperges z ..

€ 4,99
Vierkante Meter Wit 2 aangeboden door Bloembollen Kopen op Koopjesstraat.nl

Vierkante Meter Wit 2

- 1x Paeonia Wit I- 20x Convallaria Majalis I- 2x Dahlia decoratief wit I- 20x Freesia dubbel wit 5/+- 1x Iris germanica wit I- 1x Agapanthus wit I

€ 19,99
Bloembollen Vierkante Meter Paars aangeboden door Bloembollen Kopen op Koopjesstraat.nl

Bloembollen Vierkante Meter Paars

Inhoud:- 1x Dahlia Le Baron I- 10x Gladiolus Plumtart 12/14- 5x Liatris spicata 10/12- 1x Dahlia Rocco I- 25x Anemone Mr. Fokker 6/7- 20x Freesia dubbel paars 5/+

€ 14,99
Blije Bijen Bloembollentas aangeboden door Bloembollen Kopen op Koopjesstraat.nl

Blije Bijen Bloembollentas

De natuurlijke leefomgeving van bijen en hommels wordt wereldwijd bedreigt. Dit is een enorm probleem voor de voedselproductie, alsmede de natuurlijk biodiversiteit. Deze mix bevat 80 bloembollen als botanische tulpen, botanische krokussen, anemonen ..

€ 9,99
Tulpen Brown Sugar Mix aangeboden door Bloembollen Kopen op Koopjesstraat.nl

Tulpen Brown Sugar Mix

Een prachtige gemengde bloembollenpakket; Tulp Mix Brown Sugar is een mooie combinatie sterke lentebloeiende triomf tulpen. De bloemen combineren prachtig met andere tuinplanten, omdat de bloemblaadjes van deze schoonheden variëren van koper, karame ..

€ 7,99
Bloembollen Surprise pack 3 aangeboden door Bloembollen Kopen op Koopjesstraat.nl

Bloembollen Surprise pack 3

Al jaren een succes. Meer dan 30 resterende artikelen (circa 500 bloembollen), slechts €49,99. Dat is onze bloembollen Surprise Pack. Bestel nu! Kwaliteit gegarandeerd!Let op: Levering van dit product is na 1 december. ..

€ 49,99
Allium Roseum & Allium Amplectens Mix aangeboden door Bloembollen Kopen op Koopjesstraat.nl

Allium Roseum & Allium Amplectens Mix

Niet alleen wonderschoon om te zien, maar ook eetbaar. Allium Roseum is een wilde knoflook soort en Allium Amplectens een wilde ui. De delicate roze en witte bloemen van deze prachtige bloembollen zijn echte bijenlokkers en ook zeer geschikt als snij ..

€ 3,99
Plantensteunen Vario verstelbaar 30-40 cm. - Nature aangeboden door Bloembollen Kopen op Koopjesstraat.nl

Plantensteunen Vario verstelbaar 30-40 cm. - Nature

Op dit moment hebben we vanPlantensteunen Vario verstelbaar 30-40 cm. - Nature nog geen beschrijving beschikbaar

€ 4,99
Biologische Bloembollen: Krokus Gemengd Botanisch aangeboden door Bloembollen Kopen op Koopjesstraat.nl

Biologische Bloembollen: Krokus Gemengd Botanisch

Onze gemengde biologische botanische Krokusbollen (boerenkrokus) ogen bijzonder mooi in elke voorjaarstuin. Ze bloeien in prachtige tinten geel, paars, wit en blauw. Doordat krokusbollen prima naturaliseren, heeft u er jarenlang plezier van. Bolmaat ..

€ 2,99
Narcissen Tete a Tete (6-pack Bloembollen in pot) aangeboden door Bloembollen Kopen op Koopjesstraat.nl

Narcissen Tete a Tete (6-pack Bloembollen in pot)

18 bloembollen Narcissen Tete a Tete in pot (maat 10/11).Narcis Tete a Tete is een kleine narcis met zeer mooie zonnig gele bloemen. Een waardevolle sierplant in de lentetuin!

€ 14,99
Knoflook Roze aangeboden door Bloembollen Kopen op Koopjesstraat.nl

Knoflook Roze

Knoflook: Druk met de vinger in het midden van de bol zodat de teentjes los gaan zitten. Plant de teentjes elk apart met de neuzen naar boven, ongeveer 3 cm diep, op een afstand van 10 cm en een regelafstand van 25 cm. De neuzen moeten zichtbaar blij ..

€ 3,99
Plantensteunen 40 cm. - Nature aangeboden door Bloembollen Kopen op Koopjesstraat.nl

Plantensteunen 40 cm. - Nature

Plantensteunen voor de ondersteuning en begeleiding van uw planten. Te plaatsen op een bamboestok of kunststof plantenstok. Zo voorkomt u dat uw planten omwaaien of omvallen na een stevige regenbui of windvlaag. De weerbestendige kunststof plantenste ..

€ 4,99
Geranium Gemengd aangeboden door Bloembollen Kopen op Koopjesstraat.nl

Geranium Gemengd

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x1 ..

€ 14,99
Muscari Pink Sunrise aangeboden door Bloembollen Kopen op Koopjesstraat.nl

Muscari Pink Sunrise

Mooi en bijzonder. Muscari Pink Sunrise. Opvallende roze bloeiende blauwe druifjes. Een mooie aanwinst voor uw lente tuin. Uitstekend geschikt voor het planten in potten, als rand beplanting en bloemperken. ..

€ 5,99
Blauwe Druifjes Armeniacum (6-pack Bloembollen in pot) aangeboden door Bloembollen Kopen op Koopjesstraat.nl

Blauwe Druifjes Armeniacum (6-pack Bloembolle ..

42 bloembollen Blauwe Druifjes Armeniacum in pot (maat 7/8)Blauwe druifjes Armeniacum bloembollen zijn zeer geschikt om in potten te kweken, binnen- of buiten. Ook aangeplant langs paden en aan de rand van uw bloemborder, komt zij mooi tot haar recht ..

€ 14,99
Tulp Greigii Rood Geel aangeboden door Bloembollen Kopen op Koopjesstraat.nl

Tulp Greigii Rood Geel

Greigii tulpen ogen bijzonder mooi in elke voorjaarstuin. Ze zijn zeer populair en geliefd vanwege hun aantrekkelijk paars gevlamd- en gespikkeld blad. Ze hebben prachtige rood en geel gestreepte bloemen. Doordat Greigii tulpen zeer goed naturalisere ..

€ 7,99

Bericht van onze sponsor

Hyacinten Paars & Roze Mix aangeboden door Bloembollen Kopen op Koopjesstraat.nl

Hyacinten Paars & Roze Mix

Deze heerlijk geurende en kleurrijke Hyacinthus Paars & Roze Mix is een vrolijke aanwinst in de lentetuin. Hyacinten zijn niet alleen goede tuinplanten, het zijn ook uitstekende potplanten. Tijdens de wintermaanden kunt u de bloembollen binnen in pot ..

€ 7,99
Tuinborder Schaduwplanten - Modeste Herwig aangeboden door Bloembollen Kopen op Koopjesstraat.nl

Tuinborder Schaduwplanten - Modeste Herwig

Kant-en-klare tuinborder met schaduwplanten. Dit schitterend pakket is speciaal ontworpen voor Tuincentrum Koeman door een van de bekendste tuinontwerpers van Nederland Modeste Herwig. Het pakket bevat alle vaste planten en een beplantingsplan waarme ..

€ 124,99
Tas Tulipa Enkel Laat Zwart aangeboden door Bloembollen Kopen op Koopjesstraat.nl

Tas Tulipa Enkel Laat Zwart

Op dit moment hebben we vanTas Tulipa Enkel Laat Zwart nog geen beschrijving beschikbaar

€ 9,99
Fuchsia Mix aangeboden door Bloembollen Kopen op Koopjesstraat.nl

Fuchsia Mix

Deze fuchsia mix bevat vroeg bloeiende half-hang fuchsias, met opvallende zachtroze gekleurde, belvormige bloemen. Fuchsia’s zijn zeer geliefde potplanten en ideaal voor hangmanden, hangbakken of als solitair geplant in een mooie bloempot op de ter ..

€ 14,99
Camassia Leichtlinii aangeboden door Bloembollen Kopen op Koopjesstraat.nl

Camassia Leichtlinii

Als je op zoek bent naar iets speciaals voor in de lentetuin, dan kies je voor Camassia Leichtlinii. Camassia heeft prachtige lavendelpaars gekleurde bloemen die mooi te combineren zijn met bijvoorbeeld alliums en irissen. Ideaal om de lentebloei in ..

€ 2,99
Surfinia Festival Colour gemengd (Petunia x hybrida) aangeboden door Bloembollen Kopen op Koopjesstraat.nl

Surfinia Festival Colour gemengd (Petunia x hybrida)

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x1 ..

€ 14,99
Tulp Spirit Green aangeboden door Bloembollen Kopen op Koopjesstraat.nl

Tulp Spirit Green

Green Spirit is een zeer aparte tulp. In het verleden was deze alleen verkrijgbaar als Viridiflora, maar tegenwoordig ook als Triumph tulp. De kleurstelling is fris en fruitig. Spirit Green leent zich daardoor uitstekend voor verschillende kleurcombi ..

€ 9,99
Tulpenpizza met 45 Bloembollen (Relatiegeschenk) aangeboden door Bloembollen Kopen op Koopjesstraat.nl

Tulpenpizza met 45 Bloembollen (Relatiegeschenk)

Deze tulpenpizza maakt het makkelijker voor u om bloembollen te planten. Het bevat 45 bollen (7x Tulipa Triump Rode en 38x Muscari armeniacum) in prachtige gemengde kleuren.Deze pizza kan direct in uw tuin of zelfs in een pot worden geplant. Het geef ..

€ 6,99
Wortel Nantes 2 Topfix aangeboden door Bloembollen Kopen op Koopjesstraat.nl

Wortel Nantes 2 Topfix

Een lange en stevige zomerwortel, die ook geschikt is voor de wat zwaardere grond. Goed en redelijk lang bewaarbaar. Geeft glanzend oranje wortels van ca. 22 cm met een prettig zoete smaak. Dun zaaien op regels en na opkomst niet uitdunnen. Zorg voor ..

€ 2,29
Blauwe Druifjes Armeniacum (3-pack Bloembollen in pot) aangeboden door Bloembollen Kopen op Koopjesstraat.nl

Blauwe Druifjes Armeniacum (3-pack Bloembolle ..

21 bloembollen Blauwe Druifjes Armeniacum in pot (maat 7/8)Blauwe druifjes Armeniacum bloembollen zijn zeer geschikt om in potten te kweken, binnen- of buiten. Ook aangeplant langs paden en aan de rand van uw bloemborder, komt zij mooi tot haar recht ..

€ 9,99
Krokus Gemengd (Bloembollen in pot) aangeboden door Bloembollen Kopen op Koopjesstraat.nl

Krokus Gemengd (Bloembollen in pot)

9 crocusbollen in pot (maat 7/+).Deze schitterende grootbloemige krokussen zijn een lust voor het oog en hebben een werkelijk prachtig kleurenpalet. Krokussen zijn ideale bloembolletjes om in groepen voorin in de bloemenborder te planten, of langs pa ..

€ 9,99
Krokus Gemengd (6-pack Bloembollen in pot) aangeboden door Bloembollen Kopen op Koopjesstraat.nl

Krokus Gemengd (6-pack Bloembollen in pot)

6x3 crocusbollen in pot (maat 7/+).Deze schitterende grootbloemige krokussen zijn een lust voor het oog en hebben een werkelijk prachtig kleurenpalet. Krokussen zijn ideale bloembolletjes om in groepen voorin in de bloemenborder te planten, of langs ..

€ 14,99
Voorjaarsbloeiers op Pot collectie aangeboden door Bloembollen Kopen op Koopjesstraat.nl

Voorjaarsbloeiers op Pot collectie

Een grote verpakking vol met voorjaarsbloeiende bollen. Dit mengsel bevat:3x Crocus7x Muscari3x Daffodil

€ 9,99
Soldaten Boontje - Bush Bean - Zwart aangeboden door Bloembollen Kopen op Koopjesstraat.nl

Soldaten Boontje - Bush Bean - Zwart

Het Soldaten Boontje, ook wel Phaseolus Vulgaris – Monstrans genoemd, dankt zijn naam aan de tekeningen op de zaden. Deze stokboon groeit tot 12-14 cm. lange peulen en kunnen op 2 manieren gegeten worden. De sperzieboon of de boon zelf. De boon sma ..

€ 4,99
LaCie Porsche Design Desktop Drive - vaste schijf - 4 TB - USB 3.0 (STFE4000200) aangeboden door Bruneau.nl op Koopjesstraat.nl

LaCie Porsche Design Desktop Drive - vaste sc ..

LaCie Porsche Design Desktop Drive combineert de innovatieve technologie van LaCie met de onberispelijk stijl van Porsche Design. Dankzij USB-C werkt de LaCie Porsche Design Desktop Drive met elke computer, niet alleen degene die u nu hebt maar ook d ..

€ 247,00
LaCie Porsche Design Desktop Drive - vaste schijf - 8 TB - USB 3.0 (STFE8000200) aangeboden door Bruneau.nl op Koopjesstraat.nl

LaCie Porsche Design Desktop Drive - vaste sc ..

LaCie Porsche Design Desktop Drive combineert de innovatieve technologie van LaCie met de onberispelijk stijl van Porsche Design. Dankzij USB-C werkt de LaCie Porsche Design Desktop Drive met elke computer, niet alleen degene die u nu hebt maar ook d ..

€ 395,00
Lenovo ThinkPad X250 - 12.5

Lenovo ThinkPad X250 - 12.5" - Core i7 5600U ..

Hij weegt minder dan 1,36 kg en is maximaal 20,3 mm dik. De X250 is ultradraagbaar, maar zonder compromis op het gebied van poorten, connectiviteit en duurzaamheid.Het legendarische, ergonomische full-size ThinkPad-toetsenbord is morsbestendig en sta ..

€ 768,00
Fauteuil Brio bordeaux aangeboden door Bruneau.nl op Koopjesstraat.nl

Fauteuil Brio bordeaux

Soepelheid door het slede-onderstel, comfort door de vulling : hem proberen is hem kopen. Afmetingen zitting : 48 x 43 cm. Hoogte 45 cm. Hoogte rug : 46 cm Verchroomd metalen buizenonderstel Zitting, rug en bovenzijde armleuningen in opgevuld kunstle ..

€ 109,00
Cartridge compatibel met Neopost-Satas IS420-IS440 / EVO420-IS440 aangeboden door Bruneau.nl op Koopjesstraat.nl

Cartridge compatibel met Neopost-Satas IS420- ..

Cartridge compatibel met Neopost-Satas IS420-IS440, EVO420-IS440 machines. Door een compatibele cartridge te kopen, bespaart u tot 50% in vergelijking met de prijs van Neopost-Satas en Pitney Bowes cartridges. Onze compatibele cartridges bieden: - ..

€ 129,00
Cartridge compatibel met Neopost-Satas IS480 / EVO480 aangeboden door Bruneau.nl op Koopjesstraat.nl

Cartridge compatibel met Neopost-Satas IS480 ..

Cartridge compatibel met Neopost-Satas IS480 en EVO480 machines. Door een compatibele cartridge te kopen, bespaart u tot 50% in vergelijking met de prijs van Neopost-Satas en Pitney Bowes cartridges. Onze compatibele cartridges bieden: - de garanti ..

€ 129,00
Kleerkasten met L deuren anthraciet aangeboden door Bruneau.nl op Koopjesstraat.nl

Kleerkasten met L deuren anthraciet

Structuur: monoblok in staalplaat 7/10e, epoxy gelakte afwerking bestand tegen schokken en krassen. Gelast volgens een gebrevetteerde procedure. Ventilatie aan de voorkant. Sluiting met 3 punten. Etikethouder (etiket niet meegeleverd). Polypropyleen ..

€ 329,00
Kleerkast L deuren geel aangeboden door Bruneau.nl op Koopjesstraat.nl

Kleerkast L deuren geel

Structuur: monoblok in staalplaat 7/10e, epoxy gelakte afwerking bestand tegen schokken en krassen. Gelast volgens een gebrevetteerde procedure. Ventilatie aan de voorkant. Sluiting met 3 punten. Etikethouder (etiket niet meegeleverd). Polypropyleen ..

€ 329,00
Kleerkast L deuren groen aangeboden door Bruneau.nl op Koopjesstraat.nl

Kleerkast L deuren groen

Structuur: monoblok in staalplaat 7/10e, epoxy gelakte afwerking bestand tegen schokken en krassen. Gelast volgens een gebrevetteerde procedure. Ventilatie aan de voorkant. Sluiting met 3 punten. Etikethouder (etiket niet meegeleverd). Polypropyleen ..

€ 329,00
Monoblok budgetkleerkast 2 vakken aangeboden door Bruneau.nl op Koopjesstraat.nl

Monoblok budgetkleerkast 2 vakken

Structuur: staalplaat 6/10e, duurzame epoxygelakte coating, kras- en schokbestendig. Geperforeerde achterzijde voor ventilatie. Etikethouder (exclusief etiketten). Sluiting: deur voorzien van slothouder voor hangslot (exclusief hangslot). Versterking ..

€ 179,00
Monoblok budgetkleerkasten 4 vakken aangeboden door Bruneau.nl op Koopjesstraat.nl

Monoblok budgetkleerkasten 4 vakken

Structuur: staalplaat 6/10e, duurzame epoxygelakte coating, kras- en schokbestendig. Geperforeerde achterzijde voor ventilatie. Etikethouder (exclusief etiketten). Sluiting: deur voorzien van slothouder voor hangslot (exclusief hangslot). Versterking ..

€ 249,00
Vakantiewoning 6/8 aangeboden door Bungalow.net op Koopjesstraat.nl

Vakantiewoning 6/8

Het park, waarop deze vakantiewoning staat, is het best te omschrijven als compact en intiem. Op loopafstand (250 meter) van het historische centrum van Franeker. De ligging vormt een perfecte uitvalsbasis om de rest van Friesland te ontdekken. Het p ..

€ 490,00
Vakantiewoning 2 + slaapkamer aangeboden door Bungalow.net op Koopjesstraat.nl

Vakantiewoning 2 + slaapkamer

Het park, waarop deze vakantiewoning staat, is het best te omschrijven als compact en intiem. Op loopafstand (250 meter) van het historische centrum van Franeker. De ligging vormt een perfecte uitvalsbasis om de rest van Friesland te ontdekken. Het p ..

€ 380,00
Studio aangeboden door Bungalow.net op Koopjesstraat.nl

Studio

Het park, waarop deze vakantiewoning staat, is het best te omschrijven als compact en intiem. Op loopafstand (250 meter) van het historische centrum van Franeker. De ligging vormt een perfecte uitvalsbasis om de rest van Friesland te ontdekken. Het p ..

€ 345,00
Vakantiewoning IL FIENILE aangeboden door Bungalow.net op Koopjesstraat.nl

Vakantiewoning IL FIENILE

Dit appartement ligt in een boerenhuis, in het hart van de Italiaanse regio Umbrië. Dit boerenhuis ligt tussen de historische steden Assisi, Perugia, Todi en Montefalco. Het mooie stenen boerenhuis is in 8 prachtige appartementen en 2 kamers opgedee ..

€ 0,00
Vakantiewoning IL PORTICO aangeboden door Bungalow.net op Koopjesstraat.nl

Vakantiewoning IL PORTICO

Dit appartement ligt in een boerenhuis, in het hart van de Italiaanse regio Umbrië. Dit boerenhuis ligt tussen de historische steden Assisi, Perugia, Todi en Montefalco. Het mooie stenen boerenhuis is in 8 prachtige appartementen en 2 kamers opgedee ..

€ 0,00
Vakantiewoning IL GRANAIO aangeboden door Bungalow.net op Koopjesstraat.nl

Vakantiewoning IL GRANAIO

Dit appartement ligt in een boerenhuis, in het hart van de Italiaanse regio Umbrië. Dit boerenhuis ligt tussen de historische steden Assisi, Perugia, Todi en Montefalco. Het mooie stenen boerenhuis is in 8 prachtige appartementen en 2 kamers opgedee ..

€ 0,00
Vakantiewoning IL BELVEDERE aangeboden door Bungalow.net op Koopjesstraat.nl

Vakantiewoning IL BELVEDERE

Dit appartement ligt in een boerenhuis, in het hart van de Italiaanse regio Umbrië. Dit boerenhuis ligt tussen de historische steden Assisi, Perugia, Todi en Montefalco. Het mooie stenen boerenhuis is in 8 prachtige appartementen en 2 kamers opgedee ..

€ 0,00
Vakantiewoning IL POGGIO aangeboden door Bungalow.net op Koopjesstraat.nl

Vakantiewoning IL POGGIO

Dit appartement ligt in een boerenhuis, in het hart van de Italiaanse regio Umbrië. Dit boerenhuis ligt tussen de historische steden Assisi, Perugia, Todi en Montefalco. Het mooie stenen boerenhuis is in 8 prachtige appartementen en 2 kamers opgedee ..

€ 0,00
Vakantiewoning IL GRANDE POGGIO aangeboden door Bungalow.net op Koopjesstraat.nl

Vakantiewoning IL GRANDE POGGIO

Dit appartement ligt in een boerenhuis, in het hart van de Italiaanse regio Umbrië. Dit boerenhuis ligt tussen de historische steden Assisi, Perugia, Todi en Montefalco. Het mooie stenen boerenhuis is in 8 prachtige appartementen en 2 kamers opgedee ..

€ 0,00
Vakantiewoning LE QUERCE aangeboden door Bungalow.net op Koopjesstraat.nl

Vakantiewoning LE QUERCE

Dit appartement ligt in een boerenhuis, in het hart van de Italiaanse regio Umbrië. Dit boerenhuis ligt tussen de historische steden Assisi, Perugia, Todi en Montefalco. Het mooie stenen boerenhuis is in 8 prachtige appartementen en 2 kamers opgedee ..

€ 0,00
St Bonnet en Champsaur 2p4 aangeboden door Bungalow.net op Koopjesstraat.nl

St Bonnet en Champsaur 2p4

Op een hoogte van 1025 m. en op 400 m. van het middeleeuws dorp St. Bonnet en Champsaur bevindt zich het vakantiepark. Het vakantiepark bestaat uit 60 appartementen verdeeld over kleine gebouwen en een camping en is dichtbij de route Napoleon gelegen ..

€ 336,00
St Bonnet en Champsaur 2p5 aangeboden door Bungalow.net op Koopjesstraat.nl

St Bonnet en Champsaur 2p5

Op een hoogte van 1025 m. en op 400 m. van het middeleeuws dorp St. Bonnet en Champsaur bevindt zich het vakantiepark. Het vakantiepark bestaat uit 60 appartementen verdeeld over kleine gebouwen en een camping en is dichtbij de route Napoleon gelegen ..

€ 336,00
St Bonnet en Champsaur 2p6 aangeboden door Bungalow.net op Koopjesstraat.nl

St Bonnet en Champsaur 2p6

Op een hoogte van 1025 m. en op 400 m. van het middeleeuws dorp St. Bonnet en Champsaur bevindt zich het vakantiepark. Het vakantiepark bestaat uit 60 appartementen verdeeld over kleine gebouwen en een camping en is dichtbij de route Napoleon gelegen ..

€ 336,00