Loungeset gevonden op Koopjesstraat.nl

U heeft gezocht naar Loungeset. Wij hebben 4991 resultaten gevonden bij de verschillende webshops. Gebruik de navigatie om te bladeren door de 67 pagina's.

Corona loungeset met kussenbox cappuccino aangeboden door Loungeset-express.nl op Koopjesstraat.nl

Corona loungeset met kussenbox cappuccino

Corona loungeset met kussenbox cappuccino De unieke Corona lounge set heeft organische vormen, voor een perfect zitcomfort. Dit set is uitgevoerd met onderscheidend 4.5 mm rond wicker. De set bestaat uit 2 stoelen, 1 tweepersoons zitbank en een tafel ..

€ 319,00
California loungeset 2 zits antraciet aangeboden door Loungeset-express.nl op Koopjesstraat.nl

California loungeset 2 zits antraciet

California loungeset 2 zits antraciet Met de California loungeset 2 zits antraciet bent u helemaal klaar voor de mooie zomerse dagen en zwoele zomeravonden! De loungeset bestaat uit twee loungestoelen, een tweepersoons zitbank en een handige tafel wa ..

€ 419,00
California loungeset 2 zits cappuccino aangeboden door Loungeset-express.nl op Koopjesstraat.nl

California loungeset 2 zits cappuccino

California loungeset 2 zits cappuccino De California loungeset 2 zits cappucino is een absolute blikvanger in uw tuin. De moderne en comfortabele loungeset heeft de populaire en welbekende wickerlook en heeft hieraan zijn exclusieve uitstraling te da ..

€ 419,00
Palermo hoes voor loungeset - Palermo 23 aangeboden door Loungeset-express.nl op Koopjesstraat.nl

Palermo hoes voor loungeset - Palermo 23

Palermo hoes voor loungeset Dankzij deze Palermo beschermhoes wordt de levensduur van uw loungeset verlengd en beleeft u er zo lang mogelijk plezier van! Daarbij hoeft u de loungeset niet meer op te bergen tijdens de koudere maanden van het jaar, maa ..

€ 37,95
Loungeset Rhodos aangeboden door Loungeset-express.nl op Koopjesstraat.nl

Loungeset Rhodos

Loungeset Rhodos Het Rhodos loungeset is een fraai, compact vormgegeven loungeset. De wicker loungeset bevat 9 cm dikke rug- en zitkussens voor optimaal zitcomfort. Set bevat 1 tweezitsbank, 1 tafel en 2 stoelen. Het frame van het Rhodos loungeset is ..

€ 499,00
California loungeset 3 zits antraciet aangeboden door Loungeset-express.nl op Koopjesstraat.nl

California loungeset 3 zits antraciet

California loungeset 3 zits antraciet Kom maar op met die zomer, want u kunt voortaan heerlijk gaan genieten van een mooie zomerse dag of een zwoele zomeravond in deze comfortabele loungeset van Allibert! Deze California loungeset is een echte eye-ca ..

€ 469,00
California loungeset 3 zits Cappuccino aangeboden door Loungeset-express.nl op Koopjesstraat.nl

California loungeset 3 zits Cappuccino

California loungeset 3 zits Cappuccino Deze California tuinset van Allibert is een indrukwekkende eye-catcher voor in uw tuin! Deze luxe en comfortabele loungeset is voorzien van het populaire en welbekende wickerlook en heeft hierdoor een exclusieve ..

€ 469,00
Monaco loungeset aangeboden door Loungeset-express.nl op Koopjesstraat.nl

Monaco loungeset

Monaco loungeset De Monaco is een trendy loungeset in wicker design. Dit mooie set bestaat uit 2 stoelen, 1 tweepersoons zitbank en een tafel. Het set is duurzaam en onderhoudsvriendelijk, dus u kunt jaren van het loungeset genieten. De tafel kan wor ..

€ 309,00
Loungeset Lugo aangeboden door Loungeset-express.nl op Koopjesstraat.nl

Loungeset Lugo

Loungeset Lugo Het Lugo loungset is een fraai, compact vormgegeven loungeset waar u optimaal kunt genieten van de warme zomer. De wicker loungeset bevat dikke rug- en zitkussens voor optimaal zitcomfort zodat u urenlang kunt genieten in de set. Set b ..

€ 899,00
Hoekbank loungeset Wine & Dine aangeboden door Loungeset-express.nl op Koopjesstraat.nl

Hoekbank loungeset Wine & Dine

Hoekbank loungeset Wine & Dine Maak het uzelf gemakkelijk deze zomer. Op een heerlijke zomermiddag geniet u de hele dag in deze hoekbank loungeset Wine & Dine met uw drankje en dergelijke binnen handbereik. De set bestaat uit een zeer comfort... ..

€ 1499,00
Loungeset Jazz zwart aangeboden door Loungeset-express.nl op Koopjesstraat.nl

Loungeset Jazz zwart

Loungeset Jazz zwart De loungeset Jazz zwart is een prachtige loungeset, bestaande uit twee stoelen, één 2-zitsbank en een tafel. De loungeset is perfect om in de relaxen op een warme zomermiddag met uw gezelschap. De onderdelen van de ... ..

€ 759,00
Loungeset Jazz zwart met liggedeelte aangeboden door Loungeset-express.nl op Koopjesstraat.nl

Loungeset Jazz zwart met liggedeelte

Loungeset Jazz zwart met liggedeelte Geniet van een zomerse namiddag in deze comfortabele loungeset Jazz zwart met liggedeelte. De loungeset bestaat uit één 3-zitsbank, één tafel en één loungestoel waar u hee... ..

€ 799,00
Loungeset Kreta met liggedeelte aangeboden door Loungeset-express.nl op Koopjesstraat.nl

Loungeset Kreta met liggedeelte

Loungeset Kreta met liggedeelte Het Kreta loungeset is een loungebank met een chaise longue, zodat u languit kunt genieten op een zonnige dag. De wicker loungeset bevat 20 cm dikke rugkussens en 10 cm dikke zitkussens dit voor optimaal zitcomfort. He ..

€ 699,00
Loungeset Salondi aangeboden door Loungeset-express.nl op Koopjesstraat.nl

Loungeset Salondi

Loungeset Salondi Bent u op zoek naar een moderne, stijlvolle en comfortabele loungeset? Dan is de loungeset Salondi perfect voor u! De loungeset Salondi is uitgevoerd in rond en halfrond wicker en beschikt over zeer comfortabele kussens. De loungese ..

€ 999,00
Wicker loungeset Jazz Pebble aangeboden door Loungeset-express.nl op Koopjesstraat.nl

Wicker loungeset Jazz Pebble

Wicker loungeset Jazz Pebble De Wicker loungeset Jazz Pebble bestaat uit één twee-zitsbank, één tafel en twee loungestoelen, ideaal om met uw gezelschap aan te genieten op een warme zomerdag. De prachtige loungeset biedt p... ..

€ 759,00
Hoekbank loungeset Salondi aangeboden door Loungeset-express.nl op Koopjesstraat.nl

Hoekbank loungeset Salondi

Hoekbank loungeset Salondi Met deze hoekbank loungeset Salondi creëert u een stijlvolle sfeer op uw terras. Op de royale ronde hoekbank geniet u comfortabel van de heerlijke zomerdagen terwijl alle hapjes en drankjes voor u op tafel staan. De lo... ..

€ 1499,00
Rio balkon loungeset antraciet aangeboden door Loungeset-express.nl op Koopjesstraat.nl

Rio balkon loungeset antraciet

Rio balkon loungeset antraciet De Rio balkon loungeset antraciet is dankzij zijn compacte maatvoering de perfecte aanvulling op ieder balkon. De Rio balkonset bestaat uit twee comfortabele stoelen en een tafel in wicker design. Door het hellende zitv ..

€ 124,95
Delano loungeset met kussenbox aangeboden door Loungeset-express.nl op Koopjesstraat.nl

Delano loungeset met kussenbox

Delano loungeset met kussenbox Met dit stijlvolle Delano loungeset wordt het genieten geblazen op uw balkon of terras. Het loungeset bestaat uit 2 stoelen, 1 twee-zitsbank en 1 tafel. De tafel is tevens een opbergbox voor uw kussens. De "houtloo... ..

€ 299,00
Nevada loungeset met liggedeelte antraciet aangeboden door Loungeset-express.nl op Koopjesstraat.nl

Nevada loungeset met liggedeelte antraciet

Nevada loungeset met liggedeelte antraciet Met deze Nevada loungeset kunt u hopelijk snel gaan genieten in uw tuin of op uw terras van het zonnetje. De tuinset bestaat uit drie loungestoelen, een hocker en een bijpassend tafeltje. Bij deze wicker lou ..

€ 379,00
Loungeset Aura aangeboden door Loungeset-express.nl op Koopjesstraat.nl

Loungeset Aura

Loungeset Aura De loungeset Aura is een ruime en stijlvolle tuinset van 233 bij 294 cm. De loungeset bestaat uit een 2-zitsbank, een 3-zitsbank, een tafel en een ottoman. Een ottoman is een voetenbank, die ook als zitplaats kan dienen. De bank heeft ..

€ 1799,00
Loungeset Espressi Rock antraciet aangeboden door Loungeset-express.nl op Koopjesstraat.nl

Loungeset Espressi Rock antraciet

Loungeset Espressi Rock antraciet Deze prachtige loungeset is een blikvanger op ieder terras. De luxe uitstraling van de loungeset zorgt voor een moderne sfeer en de lichtgrijze kussens in de donkere loungeset geven het geheel een stijlvolle uitstral ..

€ 1499,00
Loungeset Espressi Snow wit aangeboden door Loungeset-express.nl op Koopjesstraat.nl

Loungeset Espressi Snow wit

Loungeset Espressi Snow wit Met deze bijzondere loungeset kunt u niet alleen heerlijk genieten op uw eigen terras, u heeft ook nog eens een prachtige blikvanger in uw tuin. De bijzondere kleurencombinatie van het witte frame en de groene kussens zorg ..

€ 1499,00
Loungeset houtlook Classico aangeboden door Loungeset-express.nl op Koopjesstraat.nl

Loungeset houtlook Classico

Loungeset houtlook Classico Deze loungeset heeft een unieke uitstraling en geeft een prachtig effect op ieder terras. Het aluminium frame in de onderdelen van de loungeset heeft een houtlook waardoor de uitstraling van de loungezet zeer bijzonder is. ..

€ 1599,00
Loungeset Excellent Straw aangeboden door Loungeset-express.nl op Koopjesstraat.nl

Loungeset Excellent Straw

Loungeset Excellent Straw Met de loungeset Excellent Straw geniet u optimaal van de zomerse dagen. De loungeset bestaat uit een driezitsbank, twee stoelen en een prachtige tafel met een glasplaat. De kussens in de loungeset worden bijgeleverd en zorg ..

€ 1799,00
Loungeset Flamingo Straw aangeboden door Loungeset-express.nl op Koopjesstraat.nl

Loungeset Flamingo Straw

Loungeset Flamingo Straw De loungeset Flamingo Straw is perfect voor wie in stijl wil relaxen maar niet wil inleveren in comfort. De loungeset Flamingo Straw biedt genoeg ruimte voor u, voor uw vrienden en heel wat hapjes en drankjes. Met de loungese ..

€ 1049,00
Loungeset dining Jazz Pebble met hockers aangeboden door Loungeset-express.nl op Koopjesstraat.nl

Loungeset dining Jazz Pebble met hockers

Loungeset dining Jazz Pebble met hockers De loungeset dining Jazz Pebble bestaat uit een royale hoekbank, een tuintafel en twee hockers. Deze loungeset biedt de ideale gelegenheid om op een warme zomerdag of avond heerlijk in te relaxen. De ruime hoe ..

€ 979,00
Loungeset dining Jazz Pebble aangeboden door Loungeset-express.nl op Koopjesstraat.nl

Loungeset dining Jazz Pebble

Loungeset dining Jazz Pebble De loungeset dining Jazz Pebble bestaat uit een prachtige, ruime hoekbank en een lounge/dining tafel. De loungeset is zowel geschikt om heerlijk in te relaxen onder het genot van een hapje en een drankje, maar ook om geze ..

€ 849,00
Loungeset dining Jazz Stone aangeboden door Loungeset-express.nl op Koopjesstraat.nl

Loungeset dining Jazz Stone

Loungeset dining Jazz Stone De loungeset dining Jazz Stone is de ideale loungeset om heerlijk in te relaxen met vrienden en familie op een warme zomerdag, maar ook om gezellig aan te dineren. De loungeset bestaat uit een royale hoekbank en een lounge ..

€ 849,00
Loungeset dining Jazz Stone met hockers aangeboden door Loungeset-express.nl op Koopjesstraat.nl

Loungeset dining Jazz Stone met hockers

Loungeset dining Jazz Stone met hocker De loungeset dining Jazz Stone bestaat uit een ruime hoekbank, een tuintafel en twee hockers. De loungeset is de perfecte plaats om tijdens een warme zomerdag met vrienden en familie in te relaxen. Onder het gen ..

€ 979,00
Loungeset dining Tango rechts aangeboden door Loungeset-express.nl op Koopjesstraat.nl

Loungeset dining Tango rechts

Loungeset dining Tango rechts In deze prachtige, ruime loungeset kunt u zowel heerlijk relaxen, als gezellig dineren met uw gezelschap. De loungeset bestaat uit een lounge/dining tafel en een royale hoekbank. De hoekbank biedt plaats aan minimaal zes ..

€ 699,00
Loungeset dining Tango links aangeboden door Loungeset-express.nl op Koopjesstraat.nl

Loungeset dining Tango links

Loungeset dining Tango links Beleef het ultieme relaxgevoel gewoon bij u in de tuin in deze loungeset dining Tango! In de loungeset kunt u met vrienden en familie relaxen onder het genot van een hapje en een drankje of op een warme avond heerlijk din ..

€ 699,00
Loungeset steigerhout Eagle Beach aangeboden door Loungeset-express.nl op Koopjesstraat.nl

Loungeset steigerhout Eagle Beach

Loungeset steigerhout Eagle Beach Steigerhout meubelen worden de laatste jaren weer erg populair, met een loungeset van steigerhout trekt u alle aandacht van uw gasten en geeft u een trendy en stoere uitstraling aan uw terras. Deze prachtige loungese ..

€ 1399,00
Corona loungeset met kussenbox antraciet aangeboden door Loungeset-express.nl op Koopjesstraat.nl

Corona loungeset met kussenbox antraciet

Corona loungeset met kussenbox antraciet Op een warme zomermiddag heerlijk relaxen in eigen tuin; dat doet u in de Corona loungeset met kussenbox antraciet! De Corona loungeset is 4-delig en bevat een 2-zitsbank, twee stoelen met zitkussens en een ta ..

€ 319,00
Rio balkon loungeset cappuccino aangeboden door Loungeset-express.nl op Koopjesstraat.nl

Rio balkon loungeset cappuccino

Rio balkon loungeset cappuccino Tover uw balkon om tot een heerlijke plek om te ontspannen met de Rio balkon loungeset cappuccino. De Rio balkonset is een 3-delige loungeset welke door zijn compacte maatvoering perfect is voor ieder balkon. Het schui ..

€ 124,95
Rio balkon loungeset wit aangeboden door Loungeset-express.nl op Koopjesstraat.nl

Rio balkon loungeset wit

Rio balkon loungeset wit Het balkon is een extra buitenkamer waar u urenlang kunt genieten van de heerlijke zomerdagen, om deze buitenkamer compleet te maken is een balkon loungeset de perfecte aanvulling. De Rio balkon loungeset wit is een 3-delige ..

€ 124,95
Loungeset Kai high dining Deluxe grijs aangeboden door Loungeset-express.nl op Koopjesstraat.nl

Loungeset Kai high dining Deluxe grijs

Loungeset Kai high dining Deluxe grijs Deze prachtige loungset Kai deluxe is een absolute aanwinst voor uw tuin of terras! De loungeset bestaat uit een ruime hoekbank, twee hockers en een handige tuintafel waar u aan kunt dineren. De tuinbank en de h ..

€ 1199,95
Loungeset Justin high dining aangeboden door Loungeset-express.nl op Koopjesstraat.nl

Loungeset Justin high dining

Loungeset Justin high dining Genieten van een warme zomerdag of van een heerlijk diner doet u in de loungeset Justin high dining! De loungeset bestaat uit een royale hoekbank bestaande uit drie delen en een vierkante tuintafel. De tuintafel heeft een ..

€ 1299,95

Bericht van onze sponsor

Loungeset Madrid met opbergsysteem aangeboden door Loungeset-express.nl op Koopjesstraat.nl

Loungeset Madrid met opbergsysteem

Loungeset Madrid met opbergsysteem De loungeset Madrid met opbergsysteem is de ideale set op uw terras of in uw tuin. De loungeset biedt vele opbergmogelijkheden waar u bijvoorbeeld de tuinkussens in kunt opbergen. Natuurlijk kunt u ook andere tuinsp ..

€ 1199,95
Loungeset Texel met verstelbare tafel aangeboden door Loungeset-express.nl op Koopjesstraat.nl

Loungeset Texel met verstelbare tafel

Loungeset Texel met verstelbare tafel De loungeset Texel met verstelbare tafel is de ideale set voor de wat kleinere tuinen of terras. De tafel is in hoogte verstelbaar waardoor u de tafel zowel als loungetafel kunt gebruiken, maar ook als eettafel. ..

€ 999,95
Loungeset Dylano beige aangeboden door Loungeset-express.nl op Koopjesstraat.nl

Loungeset Dylano beige

Loungeset Dylano beige De loungeset Dylano is een prachtige loungeset die iedereen wel in zijn tuin wil hebben! De loungeset bestaat uit een hoekbank, een hocker en een heerlijke loungestoel. Dankzij de comfortabele en stevige kussens zit u heerlijk ..

€ 1199,95
Loungeset Everton Island antraciet aangeboden door Loungeset-express.nl op Koopjesstraat.nl

Loungeset Everton Island antraciet

Loungeset Everton Island antraciet De loungeset Everton Island antraciet is een bijzondere loungeset welke op veel verschillende manieren gebruikt kan worden. De loungeset kan gebruikt worden als een loungeset met 3-zitsbank, twee losse stoelen, een ..

€ 1299,95
Loungeset Syda 5-delig beige aangeboden door Loungeset-express.nl op Koopjesstraat.nl

Loungeset Syda 5-delig beige

Loungeset Syda 5-delig beige De loungeset Syda 5-delig beige is een prachtige loungeset in een lichte kleur welke mooi staat op ieder terras! De loungeset bestaat uit een 2-zitsbank, twee loungestoelen, een tafel en een hocker waardoor er plaats is v ..

€ 1349,95
Loungeset Southamption high dining bruin aangeboden door Loungeset-express.nl op Koopjesstraat.nl

Loungeset Southamption high dining bruin

Loungeset Southamption high dining bruin Zodra de eerste warme dagen aanbreken wilt u natuurlijk weer heerlijk buiten zitten. Om optimaal te kunnen genieten van de warme dagen kiest u voor de loungeset Southamption high dining bruin. Deze loungeset b ..

€ 1349,95
Loungeset Chelsea high dining grijs aangeboden door Loungeset-express.nl op Koopjesstraat.nl

Loungeset Chelsea high dining grijs

Loungeset Chelsea high dining grijs De Loungeset Chelsea high dining grijs is een loungeset en diningset in één. De loungeset bestaat uit een royale hoekbank welke plaats biedt aan zes personen en een handige loungetafel. De loungebank ... ..

€ 1349,95
Loungeset sofa Laura grijs aangeboden door Loungeset-express.nl op Koopjesstraat.nl

Loungeset sofa Laura grijs

Loungeset sofa Laura grijs Kom heerlijk tot rust na een lange werkdag of geniet van uw vrije dag in de loungeset sofa Laura grijs! De loungeset bestaat uit een comfortabele 2-zitsbank, twee loungestoelen en een handige loungetafel voor uw hapjes en d ..

€ 649,95
Allibert loungeset California 2-zits - grafiet aangeboden door Loungeset.nl op Koopjesstraat.nl

Allibert loungeset California 2-zits - grafiet

Wilt u in de zomer genieten van een conforabele en stijlvolle loungeset, maar heeft u maar een beperkt budget? Dit is geen probleem. Deze loungeset is stijlvol, comfortabel, en heeft een luxe uitstraling voor een betaalbare prijs. Met deze loungset v ..

€ 419,00
Garden Impressions Prego loungeset - Rechts aangeboden door Loungeset.nl op Koopjesstraat.nl

Garden Impressions Prego loungeset - Rechts

De Garden Impressions Prego loungeset is 3-delig en komt uit de Easy Dry loungeset collectie. Hij is gekleurt in het populaire new grey met textileen afwerking en kussens. Totale afmeting van de loungebank is 264x171 cm, 93cm diep en 60 cm hoog. Dit ..

€ 1399,00
Supper Club Loungeset Salondi taupe/nature wicker aangeboden door Loungeset.nl op Koopjesstraat.nl

Supper Club Loungeset Salondi taupe/nature wicker

Prachtige Supper Club Loungeset Salondi taupe/nature wicker. De Loungeset Salondi taupe/nature wicker is vervaardigd uit de beste materialen en zal perfect aansluiten bij je tuininrichting. Je kunt het product veilig bij ons online bestellen en het z ..

€ 1239,00
Supper Club Loungeset Soho dubbel grijs/antraciet wicker aangeboden door Loungeset.nl op Koopjesstraat.nl

Supper Club Loungeset Soho dubbel grijs/antra ..

Prachtige Supper Club Loungeset Soho dubbel grijs/antraciet wicker. De Loungeset Soho dubbel grijs/antraciet wicker is vervaardigd uit de beste materialen en zal perfect aansluiten bij je tuininrichting. Je kunt het product veilig bij ons online best ..

€ 2299,00
Outdoor Living steigerhouten Loungeset Eagle beach aangeboden door Loungeset.nl op Koopjesstraat.nl

Outdoor Living steigerhouten Loungeset Eagle beach

Prachtige Outdoor Living Loungeset Eagle beach. De Loungeset Eagle beach is vervaardigd uit de beste materialen en zal perfect aansluiten bij je tuininrichting. Je kunt het product veilig bij ons online bestellen en het zal spoedig bij je thuis worde ..

€ 1759,00
Taste by 4 seasons Quinta loungeset - Kubu aangeboden door Loungeset.nl op Koopjesstraat.nl

Taste by 4 seasons Quinta loungeset - Kubu

Deze loungeset van Taste by 4 seasons bestaat uit een hoekbank met een tafel. Deze loungeset is heerlijk zomers van kleur en perfect om er uren in door te brengen. De tafel van deze Quinta loungeset bezit een glazen plaat. Onder de rechthoekige tafel ..

€ 2079,00
Allibert loungeset Nevada - grafiet aangeboden door Loungeset.nl op Koopjesstraat.nl

Allibert loungeset Nevada - grafiet

Met deze wicker lounge set blijft u variëren! De drie loungestoelen, hocker en het tafeltje plaatst u eenvoudig naar eigen smaak. Met de bijgeleverde koppelstukken houdt u de set eenvoudig in de gewenste opstelling. De lounge set heeft een lage zitt ..

€ 379,00
Keter loungeset Rio - antraciet aangeboden door Loungeset.nl op Koopjesstraat.nl

Keter loungeset Rio - antraciet

Afmetingen:- stoel: (cm) 77.5x76x54- Tafel: (cm) 38x38x36.5  Details:- Rio balcony loungeset- Kleur: antraciet- 2 stoelen + bijzettafeltje

€ 124,95
Keter loungeset Rio - wit aangeboden door Loungeset.nl op Koopjesstraat.nl

Keter loungeset Rio - wit

Afmetingen:- stoel: (cm) 77.5x76x54- Tafel: (cm) 38x38x36.5  Details:- Rio balcony loungeset- Kleur: wit- 2 stoelen + bijzettafeltje

€ 124,95
Supper Club Hoekbank loungeset four-stripes zwart wicker aangeboden door Loungeset.nl op Koopjesstraat.nl

Supper Club Hoekbank loungeset four-stripes z ..

Prachtige Supper Club Hoekbank loungeset four-stripes zwart wicker. De Hoekbank loungeset four-stripes zwart wicker is vervaardigd uit de beste materialen en zal perfect aansluiten bij je tuininrichting. Je kunt het product veilig bij ons online best ..

€ 899,00
4 Seasons Outdoor Madoera loungeset aangeboden door Loungeset.nl op Koopjesstraat.nl

4 Seasons Outdoor Madoera loungeset

Deze Madoera loungeset van 4 seasons outdoor is landelijk loungeset. De tuinmeubelen zijn voorzien van all weather kussens, waardoor deze tuinset 100% weerbestendig is. Op het Wicker zit 10 jaar garantie en op alle andere onderdelen krijg je 3 jaar g ..

€ 2895,00
4 Seasons Outdoor Del Mar loungeset aangeboden door Loungeset.nl op Koopjesstraat.nl

4 Seasons Outdoor Del Mar loungeset

De 4 seasons outdoor Del Mar loungeset - tuinset is een comfortablele tuinset. Met zijn dikke all weather kussens kan je in de Del Mar uren doorbrengen. De kleur "pure wicker" is de populairste kleur van 4 seasons outdoor en oogt zeer natuurlijk. De ..

€ 2399,00
4 Seasons Outdoor Cayman loungeset - taupe aangeboden door Loungeset.nl op Koopjesstraat.nl

4 Seasons Outdoor Cayman loungeset - taupe

4 Seasons Outdoor heeft een lijn genaamd Cayman. Deze loungeset uit de Cayman lijn is voorzien van een taupe kleur, wat een rustgevende uitstraling geeft in uw tuin. De loungeset beschikt over een wit frame van aluminium en comfortabele kussens die b ..

€ 2949,00
Buddha Lounge Dazu loungeset 5-delig - passion willow/sand aangeboden door Loungeset.nl op Koopjesstraat.nl

Buddha Lounge Dazu loungeset 5-delig - passio ..

Moderne Dazu loungeset met aluminium frame en daaromheen 6,5 mm halfrond vlechtwerkdraad in de kleur passion willow. Deze set wordt geleverd inclusief sand kleurige kussens die zorgen voor extra zitcomfort. Naast comfortabel is deze loungeset ook ond ..

€ 1159,00
4 Seasons Outdoor Castillo loungeset aangeboden door Loungeset.nl op Koopjesstraat.nl

4 Seasons Outdoor Castillo loungeset

4 Seasons Outdoor Castillo loungeset

€ 1999,00
4 Seasons Outdoor Brighton loungeset - provance - serie III aangeboden door Loungeset.nl op Koopjesstraat.nl

4 Seasons Outdoor Brighton loungeset - provan ..

De Brighton loungeset van 4 Seasons Outdoor is gemaakt van provance wicker. Met deze tuinset haalt u gezellig naar uw tuin toe en geeft u uw tuin direct een luxe uitstraling. De loungeset loopt rond af, waarbij in het midden een salontafel staat, die ..

€ 2795,00
4 Seasons Outdoor Luton loungeset aangeboden door Loungeset.nl op Koopjesstraat.nl

4 Seasons Outdoor Luton loungeset

De meubelen van 4 Seasons Outdoor staan bekend om hun kwaliteit en luxe. Deze tweeëneenhalf zitter wordt geleverd met 6 kussens en een beschermhoes. De kussens geven deze bank ongekend comfort. Zo kunt u na een stresssvolle dag heerlijk tot rust ko ..

€ 3995,00
Taste by 4 Seasons Rialto loungeset - Elzas aangeboden door Loungeset.nl op Koopjesstraat.nl

Taste by 4 Seasons Rialto loungeset - Elzas

De Rialto Elzas bestaat uit een loungeset met een chaise lounge. Daarnaast bevat de set een hocker en een fauteuil.  De Elzas heeft 5mm dik gevlochten wicker draad. De Rialto Elzas loungeset van Taste by 4 seasons bestaat uit:- Rialto fauteuil- R ..

€ 1499,00
Buddha Lounge loungeset Zenju - kubu aangeboden door Loungeset.nl op Koopjesstraat.nl

Buddha Lounge loungeset Zenju - kubu

De Buddha Lounge loungeset Zenju is een trendy loungeset met luxe uitstraling in de kleur kubu. De set bestaat uit een loungebank, gemaakt uit drie stukken, een loungestoel en een hocker. De hocker kunt u gebruiken om iets op te zetten of als voetens ..

€ 799,00
Supper Club Loungeset Jazz mixed white/grey wicker aangeboden door Loungeset.nl op Koopjesstraat.nl

Supper Club Loungeset Jazz mixed white/grey wicker

Prachtige Supper Club Loungeset Jazz mixed white/grey wicker. De Loungeset Jazz mixed white/grey wicker is vervaardigd uit de beste materialen en zal perfect aansluiten bij je tuininrichting. Je kunt het product veilig bij ons online bestellen en het ..

€ 879,00
Supper Club Loungeset Porto aangeboden door Loungeset.nl op Koopjesstraat.nl

Supper Club Loungeset Porto

Prachtige Supper Club Loungeset Porto. De Loungeset Porto is vervaardigd uit de beste materialen en zal perfect aansluiten bij je tuininrichting. Je kunt het product veilig bij ons online bestellen en het zal spoedig bij je thuis worden bezorgd.Detai ..

€ 999,00
4 Seasons Outdoor Lucca loungeset - serie VII aangeboden door Loungeset.nl op Koopjesstraat.nl

4 Seasons Outdoor Lucca loungeset - serie VII

De 4 Seasons Outdoor Lucca loungeset is hier gecombineert met de 4SO Forio koffietafel, waarbij het tafelblad in delen omhoog kan. De Lucca brengt je één en al comfort. De dikke all weather kussens hebben een zeer goede vulling van Dracon, welke ee ..

€ 4295,00
4 Seasons Outdoor Kingston loungeset - serie IX aangeboden door Loungeset.nl op Koopjesstraat.nl

4 Seasons Outdoor Kingston loungeset - serie IX

De 4 Seasons Outdoor Kingston loungeset is de meest comfortabele loungeset van 4SO. Op de 4SO Kingston vind je 22cm dikke all weather zitkussens, welke een heerlijk zitcomfort geven. De kussenhoezen zijn van Olefin en daardoor waterafstotend en UV be ..

€ 3795,00
4 Seasons Outdoor Almeria loungeset - serie III aangeboden door Loungeset.nl op Koopjesstraat.nl

4 Seasons Outdoor Almeria loungeset - serie III

De Almeria loungeset van 4 Seasons Outdoor heeft een prachtig design, gemaakt van hoogwaardige materialen. Zo vind je een sterk aluminium frame, welke is afgewerkt met onder andere Sunbrella. De zit en de rugkussens zijn ook van Sunbrella en dit mate ..

€ 3695,00
Supper Club loungeset Flamingo aangeboden door Loungeset.nl op Koopjesstraat.nl

Supper Club loungeset Flamingo

De Supper Club Loungeset Flamingo heeft de volgende afmetingen: stoel 68x79x83cm / bank 188x79x83cm / tafel 108x54,5x41,5cm De loungeset heeft een goede prijs kwaliteit verhouding en is een musthave om te hebben. Bestel het product nu veilig online e ..

€ 1369,00
4 Seasons Outdoor Evora loungeset - serie VI aangeboden door Loungeset.nl op Koopjesstraat.nl

4 Seasons Outdoor Evora loungeset - serie VI

Comfortabel de zomer doorkomen? De 4 Seasons Outdoor Evora teak loungeset, wordt standaard geleverd inclusief de all weather kussens en 5 jaar garantie. De zithoogte op de Evora is 45cm en de totale hoogte van de Evora is 82cm. Complimenten die deze ..

€ 2795,00
Taste by 4 Seasons Catania loungeset - serie I aangeboden door Loungeset.nl op Koopjesstraat.nl

Taste by 4 Seasons Catania loungeset - serie I

De Taste by 4 Seasons Catania loungeset biedt veel comfort omdat je de rugleuning van de bank en de loungestoelen traploos kan verstellen. De dikke zit en rugkussens zorgen natuurlijk voor het meeste comfort en worden erbij geleverd. De set bestaat u ..

€ 1849,00
Buddha Lounge loungeset Zenju - antraciet 4 delig aangeboden door Loungeset.nl op Koopjesstraat.nl

Buddha Lounge loungeset Zenju - antraciet 4 delig

De Buddha Lounge loungeset Zenju is een trendy loungeset met luxe uitstraling in de kleur earl grey. De set bestaat uit een loungebank, gemaakt uit drie stukken en een hocker. De hocker kunt u gebruiken om iets op te zetten of als voetensteun om lang ..

€ 649,00
Loungeset Jazz Pebble met liggedeelte aangeboden door Loungeset-express.nl op Koopjesstraat.nl

Loungeset Jazz Pebble met liggedeelte

Loungeset Jazz Pebble met liggedeelte De loungeset Jazz Pebble met liggedeelte is een zeer comfortabele loungeset met een rustgevende uitstraling. De loungeset bestaat uit één stoel, één 2-persoons zitbank met liggedeelte ... ..

€ 799,00
Allibert loungeset California 3-zits - cappuccino aangeboden door Loungeset.nl op Koopjesstraat.nl

Allibert loungeset California 3-zits - cappuccino

De California is een loungeset in 6 mm rond wicker design. De twee loungestoelen en 3-zitsbank zijn voorzien van 7,5 cm dikke kussens voor optimaal comfort. In de tafel kunnen spullen worden opgeborgen. Een mooie en comfortabele loungeset voor ieder ..

€ 469,00