Online boeken gevonden op Koopjesstraat.nl

U heeft gezocht naar Online boeken. Wij hebben 242 resultaten gevonden bij de verschillende webshops. Gebruik de navigatie om te bladeren door de 4 pagina's.

Bach Boek Genezing Door Bloemen aangeboden door De Online Drogist op Koopjesstraat.nl

Bach Boek Genezing Door Bloemen

De idee van individualisatie van het geneesmiddel voor elke zieke, die wij reeds bij Hippokrates aantreffen en die Samuel Hahnemann zo voorbeeldig uitgebouwd heeft tot de moderne homeopathie, vinden wij als richtsnoer terug in de therapie van Edward ..

€ 16,95
Bach Boek Katten Psychisch Helen 1st aangeboden door De Online Drogist op Koopjesstraat.nl

Bach Boek Katten Psychisch Helen 1st

Katten psychisch helen behandelt de mogelijkheden van de Bach-bloesemtherapie voor uw huisdier; legt uit hoe u de behandeling moet geven en bespreekt tevens een aantal andere natuurgeneeskundige therapieën waarbij uw kat baat kan hebben ..

€ 13,41
Boek: Het Alli Programma aangeboden door De Online Drogist op Koopjesstraat.nl

Boek: Het Alli Programma

Binnen het alli-programma moet je een aantal eenvoudige, maar belangrijke aanpassingen maken in je eetpatroon en je manier van leven. Het boek: Het alli-programma laat je zien hoe je dat het beste aan kunt pakken én hoe je toch lekker kunt blijven ..

€ 19,03
Boek Schoonheid Van Nature aangeboden door De Online Drogist op Koopjesstraat.nl

Boek Schoonheid Van Nature

Boek Schoonheid Van Nature, de essentie van natuurlijke schoonheid

€ 2,25
Boek Beste Babytips Oma Opa aangeboden door De Online Drogist op Koopjesstraat.nl

Boek Beste Babytips Oma Opa

Boek Beste Babytips Oma Opa staat vol leuke en grappige adviezen over de omgang met de volgende generatie van je gezin. De negen maanden zitten erop en eindelijk is de nieuwe baby er. Maar deze keer ben jij niet degene met wallen onder je ogen en wan ..

€ 7,95
Boek Beste Caloriekillers aangeboden door De Online Drogist op Koopjesstraat.nl

Boek Beste Caloriekillers

Boek Beste Caloriekillers Boek Beste Caloriekillers met de 49 meest doeltreffende manieren om calorieën te lijf te gaan. Wat hebben algen, cafeïne, gember en rode aalbessen met elkaar gemeen? Het antwoord is dat ze onze stofwisseling stimuleren en ..

€ 7,95
Boek Eerste Hulp Op Reis aangeboden door De Online Drogist op Koopjesstraat.nl

Boek Eerste Hulp Op Reis

Boek Eerste Hulp Op Reis is een handig handzaam boekje voor mee op reis. Wat doe je als je door een insect bent gebeten? Wat kan en mag je doen als een reisgenoot gewond raakt? Hoe herken je een zonnesteek? Wat is een frostbite? Reizigers bereiden zi ..

€ 11,50
Boek Feiten Over Vetten aangeboden door De Online Drogist op Koopjesstraat.nl

Boek Feiten Over Vetten

Boek Feiten Over Vetten, onder andere de rol van verzadigde vetten, door velen ten onrechte als ongezond bestempeld, wordt hierbij nader belicht. Mary G. Enig is wetenschapper, biochemicus en voedingsdeskundige. Als expert op het gebied van de analys ..

€ 29,95
Boek Fit En Gezond Met Omega aangeboden door De Online Drogist op Koopjesstraat.nl

Boek Fit En Gezond Met Omega

Boek Fit En Gezond Met Omega. Omega 3-vetzuren… Wat zijn het? Waarom heeft iedereen het erover? Wat zijn de wetenschappelijk bewezen effecten en voordelen ervan? Waarvoor zijn omega 3-supplementen nuttig en hoe kunt u ze het best gebruiken? In dit ..

€ 8,95
Boek Geluk Is... aangeboden door De Online Drogist op Koopjesstraat.nl

Boek Geluk Is...

Boek Geluk Is... met wijze en inspirerende uitspraken voor elke dag. Hoe gelukkiger men is, hoe minder aandacht men aan geluk besteedt. Alberto Moravia In dit boek vindt u voor elke dag van het jaar een wijze uitspraak over wat nu precies geluk is. D ..

€ 7,50
Boek Gelukkig Zijn aangeboden door De Online Drogist op Koopjesstraat.nl

Boek Gelukkig Zijn

Boek Gelukkig Zijn is een inspirerende handleiding om uw dromen waar te maken. De zoektocht naar het geluk is heel populair: wie wil er niet gelukkig zijn? Maar het is niet altijd gemakkelijk om gelukkig te blijven! Alle mensen hebben het vermogen om ..

€ 15,95
Boek Gezond Op Reis Met Kinderen aangeboden door De Online Drogist op Koopjesstraat.nl

Boek Gezond Op Reis Met Kinderen

Boek Gezond Op Reis Met Kinderen. Wat moet je doen als je kind plotseling hoge koorts krijgt? Op welke manier maak je het best een schaafwondje schoon? Hoe behandel je een tekenbeet? Wat is een verantwoorde dosis paracetamol voor een peuter van twee ..

€ 14,79
Boek Hoe Blijf Ik Gezond In De Diepte aangeboden door De Online Drogist op Koopjesstraat.nl

Boek Hoe Blijf Ik Gezond In De Diepte

Boek Hoe Blijf Ik Gezond In De Diepte, vroeger was het een zeer select en uiterst gezond gezelschap dat leerde duiken. Vandaag de dag wint de sport aan populariteit. Een onderzoek heeft uitgewezen dat 5% van de Nederlandse bevolking wel zou willen le ..

€ 11,50
Boek Hoe Blijf Ik Gezond In De Hoogte aangeboden door De Online Drogist op Koopjesstraat.nl

Boek Hoe Blijf Ik Gezond In De Hoogte

Boek Hoe Blijf Ik Gezond In De Hoogte met informatie voor sportievelingen die geen hoogteziekte willen krijgen. Trekking naar en in hooggelegen gebieden heeft veel te bieden: schitterende tochten, panoramische uitzichten, de kick van het bereiken van ..

€ 18,42
Boek Hoe Blijf Ik Gezond In De Tropen aangeboden door De Online Drogist op Koopjesstraat.nl

Boek Hoe Blijf Ik Gezond In De Tropen

Boek Hoe Blijf Ik Gezond In De Tropen, informatie voor reizigers die naar de tropen gaan.Hoe kun je malaria voorkomen? Waarom krijg je op reis zo vaak diarree? Hoe gevaarlijk zijn slangen? Wat is kala azar? Hoe groot is de kans op een tropische ziekt ..

€ 15,92
Boek Ik Hou Van Jou aangeboden door De Online Drogist op Koopjesstraat.nl

Boek Ik Hou Van Jou

Boek Ik Hou Van Jou is een kort overzicht van de meest gedenkwaardige woorden die ooit zijn geschreven over de liefde

€ 7,95
Boek Ingredienten Biologische Keuken aangeboden door De Online Drogist op Koopjesstraat.nl

Boek Ingredienten Biologische Keuken

Boek Ingredienten Biologische Keuken, van agar-agar tot tofoe. Tips voor de bereiding en recepten. Tofoe, quinoavlokken, seitan of zeewier... Tegenwoordig vindt u in de winkel een heel gamma van plantaardige voedingsmiddelen die een gezonde afwisseli ..

€ 11,67
Boek Parels Wijsheid Liefde aangeboden door De Online Drogist op Koopjesstraat.nl

Boek Parels Wijsheid Liefde

Boek Parels Wijsheid Liefde, schenk jezelf aan een ander en de leegte zal je verlaten. Liefde is een universele waarde, aanwezig in alle culturen en tradities. In dit boekje vindt u een mooie verzameling gedachten en spreuken over de liefde. Ze zulle ..

€ 9,95
Boek Rooibos Gezondheidsdrank aangeboden door De Online Drogist op Koopjesstraat.nl

Boek Rooibos Gezondheidsdrank

Boek Rooibos Gezondheidsdrank in klein, handzaam formaat staan allerlei wetenswaardigheden over de rooibos die in Zuid-Afrika groeit. Begonnen wordt met de oorsprong, de geschiedenis, de botanische verschijning, de inkoop en het bewaren van deze veel ..

€ 12,95
Boek Speciaal Voor De Jarige aangeboden door De Online Drogist op Koopjesstraat.nl

Boek Speciaal Voor De Jarige

Boek Speciaal Voor De Jarige, je weet dat je oud wordt als de kaarsjes meer hebben gekost dan de verjaardagstaart. Bob Hope Verjaardagen zijn goed voor je. Statistieken bewijzen dat de mensen die de meeste verjaardagen meemaken, het langst leven. Lar ..

€ 7,95
Boek Vrienden Voor Altijd aangeboden door De Online Drogist op Koopjesstraat.nl

Boek Vrienden Voor Altijd

Boek Vrienden Voor Altijd is een cadeauboek. Jij en ik, ik en jij, daar komt niks of niemand tussen. Daarom, speciaal voor jou, dit bijzondere boekje vol wondermooie woorden

€ 7,95
Boek Wijze Uitspraken aangeboden door De Online Drogist op Koopjesstraat.nl

Boek Wijze Uitspraken

Boek Wijze Uitspraken vindt u tal van wijze woorden die inspiratie brengen, warme woorden die vertroosting bieden als u een opkikkertje nodig hebt en heel wat mooie uitspraken die u zullen aanmoedigen positief naar het leven te kijken. Kortom, een ve ..

€ 7,95
Het Gouden Boekje Gewrichten aangeboden door De Online Drogist op Koopjesstraat.nl

Het Gouden Boekje Gewrichten

Op dit moment hebben we vanHet Gouden Boekje Gewrichten nog geen beschrijving beschikbaar

€ 11,50
Het Gouden Gezondheidsboekje aangeboden door De Online Drogist op Koopjesstraat.nl

Het Gouden Gezondheidsboekje

Het Gouden Gezondheidsboekje geeft antwoord op alle vragen over de zin en onzin van het nemen van extra vitamines en mineralen. Het boekje bevat onder meer een stappenplan voor het kiezen van uw juiste voedingssupplementen ..

€ 10,06
Het Gouden Boekje Hart aangeboden door De Online Drogist op Koopjesstraat.nl

Het Gouden Boekje Hart

Het Gouden Boekje Hart bevat onder meer 10 lifestylestappen die u kunnen helpen een hartinfarct te voorkomen. Vier van deze stappen gaan over voeding, de anderen onder meer over medicijnen

€ 11,50
Boek In Balans Met Schusslerzouten aangeboden door De Online Drogist op Koopjesstraat.nl

Boek In Balans Met Schusslerzouten

Schussler Boek Celzouten biedt alle informatie die nodig is: van het toepassen van de 12 basiszouten en hun 15 aanvullingen en tips voor holistische gezondheidszorg tot een uitgebreide alfabetische tabel met welke middelen tegen een specifieke kwaal ..

€ 12,99
Bewust Beter Sapvasten Boek aangeboden door De Online Drogist op Koopjesstraat.nl

Bewust Beter Sapvasten Boek

Bewust Beter Sapvasten Boek beschrijft verschillende manieren om sapkuren te houden die geschikt zijn voor jong en oud. Een dag sapvasten in de week geeft vaak al merkbaar resultaat

€ 6,05
Boekje Citroensapkuur Ahorn aangeboden door De Online Drogist op Koopjesstraat.nl

Boekje Citroensapkuur Ahorn

Boekje Citroensapkuur Ahorn staat alle informatie wat je nodig zou kunnen hebben als je de citroensapkuur gaat doen. Zeker een aanrader als je de kuur voor de eerste keer gaat doen

€ 2,99
SteviJa Kookboek Koken & Bakken aangeboden door De Online Drogist op Koopjesstraat.nl

SteviJa Kookboek Koken & Bakken

Met dit stevia basiskookboek wordt de overstap van suiker naar het gebruik van de plantaardige zoetstoffen van SteviJa heel gemakkelijk gemaakt. In het kookboek staat een variatie aan recepten met SteviJa Zoetpoeder® en SteviJa Kristal®.Het kookboe ..

€ 7,95
Boek Kerngezond aangeboden door De Online Drogist op Koopjesstraat.nl

Boek Kerngezond

Kerngezond: Een boek, nooit te laat om te lezen en een vriend voor het leven.Frank Jonkers ging door een hel voordat hij begreep dat hij zijn leven totaal op de schop moest nemen. Ruim 130 kilo, slechte voeding en nauwelijks beweging, de eerste versc ..

€ 22,95
Eet Goed, Dat Doet Je Goed aangeboden door De Online Drogist op Koopjesstraat.nl

Eet Goed, Dat Doet Je Goed

Eet Goed, Dat Doet Je Goed is een kookboek van Chantal Voets vol met biologische, vegetarische en gezonde recepten. Dit prachtig geillustreerde kookboek is tot stand gekomen in samenwerking met Aman Prana, hét merk wat uitsluitend uit 100% natuurlij ..

€ 37,95
Aman Prana Botanico Mix Curcuma aangeboden door De Online Drogist op Koopjesstraat.nl

Aman Prana Botanico Mix Curcuma

Aman Prana Botanico Mix Curcuma met een mix van kurkuma en sumak. Over curcuma zijn al heel wat boeken geschreven. Het is naast een smaakmaker ook nog eens een mooie kleurstof. Het is kurkuma die kerrie/curry-poeder zo geel maakt en ook uw gerechten ..

€ 23,95
Italiaanse toestanden - Stef Smulders aangeboden door Italiewarenhuis.nl op Koopjesstraat.nl

Italiaanse toestanden - Stef Smulders

De auteur emigreerde in 2008 met man en hond naar Italië om daar een B&B te beginnen. Hij verkocht zijn huis, liet familie en vrienden achter en deed een sprong in het onbekende. Een huis was snel gevonden maar voordat de eerste gasten er konden kom ..

€ 15,95
Forza Motorsport 2 Guide aangeboden door Nedgame.nl op Koopjesstraat.nl

Forza Motorsport 2 Guide

Soup It Up, Slam It into Gear, And Hold On! - Master lists for all player-level, car-level, and manufacturer relationship unlocks, - Comprehensive car upgrading and tuning guide, - All the racing theory you need to beat everyone to the podium in care ..

€ 0,00
Warhammer Online Strategy Guide aangeboden door Nedgame.nl op Koopjesstraat.nl

Warhammer Online Strategy Guide

- Exclusive in-game item for that extra edge while leveling, - Detailed maps labeled with points of interest, - Realm vs. Realm (RvR) tips from the experts, - In-depth class section written by gamers, for gamers, - Tips for creating and leveling a gu ..

€ 0,00
Call of Duty Modern Warfare 2 Guide aangeboden door Nedgame.nl op Koopjesstraat.nl

Call of Duty Modern Warfare 2 Guide

Het boek met alle ins en outs omtrent modern warfare 2 !Tactics voor de special ops missies, tips voor elke map (niet de DLC mappen)van de online play, en een complete doorloop van de single player.Kortom, is modern warfare 2 jouw game ? Dan mag deze ..

€ 9,99
Call of Duty Black Ops Limited Edition Guide (PS3 / Xbox 360 / PC) aangeboden door Nedgame.nl op Koopjesstraat.nl

Call of Duty Black Ops Limited Edition Guide ..

Dit boek bevat alle informatie omtrent Call of Duty Black Ops. Zoek jij tips om beter te worden online ? Of kom je net de singleplayer niet door omdat je telkens op een bepaald stuk vast loopt ? Dan is dit het boek voor jou ! Tevens staan hier tips e ..

€ 18,00

Bericht van onze sponsor

Watch Dogs Game Guide aangeboden door Nedgame.nl op Koopjesstraat.nl

Watch Dogs Game Guide

- FREE Mobile Friendly eGuide: This print guide comes with access to an enhanced eGuide, offering expert videos, alternate tactics and more. all optimized for a second screen experience. - Covers every main mission, side mission, investigation, and c ..

€ 9,99
Medal of Honor Official Game Guide aangeboden door Nedgame.nl op Koopjesstraat.nl

Medal of Honor Official Game Guide

Single-Player Campaign Walkthrough: The Campaign chapter, starting on page 43, provides in-depth walkthroughs of all ten of the single-player missions. Study the detailed maps to learn how to complete the objectives in every mission with step-by-step ..

€ 9,99
Fifa 10 Strategy Guide aangeboden door Nedgame.nl op Koopjesstraat.nl

Fifa 10 Strategy Guide

- Top clubs shown with detailed statistics including player abilities! - Advanced Tactics and Strategies to dominate your mates and online opponents! - Breakdown of Skill Moves, custom tactics, formations, and much more! - Insider Tips for building a ..

€ 0,00
Pokemon Omega Ruby & Alpha Sapphire Strategy Guide aangeboden door Nedgame.nl op Koopjesstraat.nl

Pokemon Omega Ruby & Alpha Sapphire Strategy Guide

- A complete walkthrough of all the Gym battles, the Elite Four, becoming the Champion, and beyond! - More Mega Evolutions and the mysterious Primal Reversion! - All the new game features, including Super-Secret Bases, Pokémon Contest Spectaculars, ..

€ 19,99
Praktische didactiek voor Engels in het basisonderwijs aangeboden door Onderwijsboek.nl op Koopjesstraat.nl

Praktische didactiek voor Engels in het basis ..

Het belang van Engels als internationale communicatietaal wordt steeds groter. Steeds meer basisscholen starten met Engels in de midden- of zelfs in de onderbouw. Met dit boek leert de docent (in opleiding) op een didactisch verantwoorde en creatieve ..

€ 32,50
Breinbreker + online aangeboden door Onderwijsboek.nl op Koopjesstraat.nl

Breinbreker + online

Volwassenen met een niet-aangeboren hersenletsel worden na een periode van intensieve revalidatie ten volle geconfronteerd met hun beperkingen, wanneer ze terugkeren in hun natuurlijke omgeving, met min- der nabijheid van hulpverleners en minder omge ..

€ 31,80
bijVoorbeeld aangeboden door Onderwijsboek.nl op Koopjesstraat.nl

bijVoorbeeld

De laatste twee decennia heeft de taaldidactiek voor het basisonderwijs zich sterk ontwikkeld. De nieuwe inzichten zijn voor de lerarenopleiding onder andere verwerkt in de Kennisbasis Nederlands. Met bijVoorbeeld wordt deze kennisbasis geïntegreerd ..

€ 29,50
Bcollege Balanslezen aangeboden door Onderwijsboek.nl op Koopjesstraat.nl

Bcollege Balanslezen

Bcollege Balanslezen. Online colleges (9789080193864). Auteur: Haveman. Uitgever: De Thuisdocent. Taal: Nederlands. Lengte: . Uitvoering: Media

€ 99,95
Arbeidsovereenkomstrecht en ontslagrecht aangeboden door Onderwijsboek.nl op Koopjesstraat.nl

Arbeidsovereenkomstrecht en ontslagrecht

Arbeidsovereenkomstrecht en ontslagrecht. Online colleges (9789080193871). Auteur: Jack Haveman. Uitgever: De Thuisdocent. Taal: Nederlands. Lengte: . Uitvoering: Media

€ 99,95
Bcollege Slagwerk voor beginners aangeboden door Onderwijsboek.nl op Koopjesstraat.nl

Bcollege Slagwerk voor beginners

Bcollege Slagwerk voor beginners. Online colleges (9789080193895). Auteur: Haveman. Uitgever: De Thuisdocent. Taal: Nederlands. Lengte: . Uitvoering: Media

€ 99,95
Bcollege College (Int) Market Entry & Development aangeboden door Onderwijsboek.nl op Koopjesstraat.nl

Bcollege College (Int) Market Entry & Development

Bcollege College (Int) Market Entry & Development. Online colleges (9789080193888). Auteur: Jack Haveman. Uitgever: De Thuisdocent. Taal: Nederlands. Lengte: . Uitvoering: Media

€ 89,95
5-jaarslicentie Skills online totaalpakket aangeboden door Onderwijsboek.nl op Koopjesstraat.nl

5-jaarslicentie Skills online totaalpakket

5-jaarslicentie Skills online totaalpakket. (9789031399185). Auteur: Onbekend. Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum. Taal: Nederlands. Lengte: . Uitvoering: Loose-leaf

€ 168,00
Foundation Study Guide aangeboden door Onderwijsboek.nl op Koopjesstraat.nl

Foundation Study Guide

This title is a Study Guide for TOGAF® 9 Foundation. It gives an overview of every learning objective for the TOGAF 9 Foundation Syllabus and in-depth coverage on preparing and taking the TOGAF 9 Part 1 Examination. It is specifically designed to he ..

€ 42,35
LVS toetsen oefenen boeken set 2013/2014 groep 4 versie 1.0 Opgaven en antwoorden/uitlegboek aangeboden door Onderwijsboek.nl op Koopjesstraat.nl

LVS toetsen oefenen boeken set 2013/2014 groe ..

Deze boeken set is bedoeld ter ondersteuning bij het voorbereiden op LVS toetsen in groep 4 van het basisonderwijs. In het oefenboek staan een groot aantal vragen, afkomstig van toetsendleren.nl. De vakken om mee te oefenen zijn: rekenen, taal - begr ..

€ 99,00
Master your mood aangeboden door Onderwijsboek.nl op Koopjesstraat.nl

Master your mood

Grip Op Je DipOnline depressie-interventie voor adolescenten en jongvolwassenen: effectiviteit, veranderingsmechanismen, en taalgebruik als psychologische marker Master your mood. Online depression treatment for adolescents and young adults: effecti ..

€ 32,50
Recht lezen 1 aangeboden door Onderwijsboek.nl op Koopjesstraat.nl

Recht lezen 1

Goed lezen is een van de basisvaardigheden van de jurist, niet alleen tijdens de studie maar ook in de praktijk. Recht lezen 1 biedt een schat aan (online) oefeningen in tekstbegrip en woordenschat voor toekomstige juristen. Het mes snijdt daarbij aa ..

€ 24,50
De operationele verkoopcyclus aangeboden door Onderwijsboek.nl op Koopjesstraat.nl

De operationele verkoopcyclus

Operationele Verkoopcyclus beschrijft op heldere en toegankelijke wijze het operationele deel van salesmanagement. Het richt zich op de individuele verkoopmedewerker van de binnen- en buitendienst. Operationele Verkoopcyclus maakt het verkoopproces i ..

€ 29,95
Cito toets en andere eindtoetsen - Oefenen voor taal en rekenen Groep 8 - Versie 1.0 Opgaven en Antwoorden/uitlegboek aangeboden door Onderwijsboek.nl op Koopjesstraat.nl

Cito toets en andere eindtoetsen - Oefenen vo ..

Deze boeken set kan gebruikt worden bij de voorbereidingen op een van de eindtoetsen in het basisonderwijs. Dit zijn de Centrale Eindtoets van het CITO maar ook andere door de overheid toegelaten Eindtoetsen.De set bestaat uit een uitgebreid opgavenb ..

€ 149,00
Onderweg aangeboden door Onderwijsboek.nl op Koopjesstraat.nl

Onderweg

Onderweg is een methode die voorbereidt op het inburgeringsexamen in Nederland. Deze herziene editie sluit aan bij de aangepaste examens.Het boek bevat 20 lessen waarin de verschillende toetsonderdelen worden getraind. Aan de hand van onderwerpen uit ..

€ 35,00
Vorm en beweging + Book + Online Access aangeboden door Onderwijsboek.nl op Koopjesstraat.nl

Vorm en beweging + Book + Online Access

Vorm en beweging is het leerboek over het bewegingsapparaat voor medische en paramedische studenten. Dit fraaie boek valt op door zijn helder geschreven tekst en de grote hoeveelheid anatomische tekeningen. Niet voor niets wordt Vorm en beweging al r ..

€ 107,00
Online reputatiemanagement aangeboden door Onderwijsboek.nl op Koopjesstraat.nl

Online reputatiemanagement

Online ReputatiemanagementOver webcare, reputatie meten en het voorkomen van imagoschade"Boordevol mooie cases. Dit boek biedt echt een handvat voor het optuigen en uitbouwen van de online reputatie van je organisatie."Steven van Belleghem (inspirato ..

€ 24,95
Transmedia storytelling aangeboden door Onderwijsboek.nl op Koopjesstraat.nl

Transmedia storytelling

Met transmedia storytelling kun je een breed publiek op uiteenlopende manieren betrekken bij een verhaal. Het publiek kan zelfs een bijdrage leveren aan het verloop ervan. De beleving staat centraal, waardoor de onderliggende boodschap veel beter bli ..

€ 26,50
Taal - Lezen en B&T - Citotoets, Entreetoets, LVS-toetsen oefenen boeken set - groep 7+8 Groep 7+8 - Versie 1.0 Opgaven en Antwoorden/uitlegboek aangeboden door Onderwijsboek.nl op Koopjesstraat.nl

Taal - Lezen en B&T - Citotoets, Entreetoets, ..

Boeken set Taal voor gebruik in groep 7 + 8Deze boeken set kan gebruikt worden bij de voorbereidingen op de Citotoets, Entreetoets en Leerling Volg Systeem (LVS) CITO toetsen in groep 7 en 8 voor het vak Taal. Ook kan deze boeken set gebruikt worden ..

€ 99,00
Rekenen - Citotoets, Entreetoets, LVS-toetsen oefenen boeken set - groep 7+8 Groep 7+8 - Versie 1.0 Opgaven en antwoorden/uitlegboek aangeboden door Onderwijsboek.nl op Koopjesstraat.nl

Rekenen - Citotoets, Entreetoets, LVS-toetsen ..

Boeken set Rekenen voor gebruik in groep 7 + 8Deze boeken set kan gebruikt worden bij de voorbereidingen op de Citotoets, Entreetoets en Leerling Volg Systeem (LVS) CITO toetsen in groep 7 en 8 voor het vak Rekenen. Ook kan deze boeken set gebruikt w ..

€ 99,00
Bathmate Hydropump - Blue aangeboden door Online-Erotiekwinkel.nl op Koopjesstraat.nl

Bathmate Hydropump - Blue

Met de Bathmate Blue heeft u een groot zichtbaar verschil in slechts 15 minuten. U staat op het punt om het nieuwste en meest revolutionaire apparaat te ontdekken om uw penis te vergroten.Misschien wist u niet dat u de grootte van uw penis, in het co ..

€ 98,95
Ik ontdek de natuur - Een eerste veldgids voor kids aangeboden door Bresser-online.nl op Koopjesstraat.nl

Ik ontdek de natuur - Een eerste veldgids voor kids

Ik ontdek de natuur - Een eerste veldgids voor kidsDit handboek is perfect als je de natuur wilt ontdekken en leren kennen, van in je eigen achtertuin tot in het diepste van het bos. Je vindt in dit boek feiten, weetjes en nauwkeurige tekeningen van ..

€ 6,99
Het grote boek over sterren en planeten aangeboden door Bresser-online.nl op Koopjesstraat.nl

Het grote boek over sterren en planeten

Ik ontdek de natuur - Een eerste veldgids voor kidsStap in en maak een onvergetelijke reis naar de ruimte! Je hoeft er alleen maar even voor naar buiten te gaan en naar de hemel te kijken. Op deze reis zal je het mysterieuze heelal ontdekken en van a ..

€ 16,95
Ik ontdek de sterrenhemel - Een eerste veldgids voor kids aangeboden door Bresser-online.nl op Koopjesstraat.nl

Ik ontdek de sterrenhemel - Een eerste veldgi ..

Ik ontdek de sterrenhemel - Een eerste veldgids voor kidsDit handboek is perfect als je de nachtelijke hemel wilt ontdekken en leren kennen. Je vindt in dit boek gedetailleerde informatie, weetjes en nauwkeurige tekeningen van de zon, de maan, de pla ..

€ 6,99
Ik ontdek de sterren en planeten aangeboden door Bresser-online.nl op Koopjesstraat.nl

Ik ontdek de sterren en planeten

Ik ontdek de sterren en planetenWaaruit bestaat ons zonnestelsel? Waar komen de seizoenen vandaan? Waarom kan er niemand op de planeet Jupiter wonen? Wat is een zonsverduistering? Wil jij alles weten over sterren en planeten? Sla dan gauw dit boek op ..

€ 10,95
Aan de slag met de microscoop aangeboden door Bresser-online.nl op Koopjesstraat.nl

Aan de slag met de microscoop

Aan de slag met de microscoopHeb je zin om een bijzondere en mysterieuze wereld te ontdekken die onzichtbaar is voor het blote oog? Dat kan met de microscoop! - Onderzoek piepkleine, bijna doorzichtige wezentjes in een druppel vijverwater.- Ontdek de ..

€ 12,95
Handboek Sterrenkunde - Govert Schilling aangeboden door Bresser-online.nl op Koopjesstraat.nl

Handboek Sterrenkunde - Govert Schilling

Handboek Sterrenkunde - Govert SchillingHet volledig geactualiseerde en opnieuw vormgegeven Handboeksterrenkunde (7e druk). Ultiem basisboek waarin alle denkbare vragen over sterrenkunde helder en begrijpelijk worden beantwoord. Handboek Sterrenkunde ..

€ 24,95
Hoe? Wat? Waarom? Het Heelal aangeboden door Bresser-online.nl op Koopjesstraat.nl

Hoe? Wat? Waarom? Het Heelal

Hoe? Wat? Waarom? Het HeelalWaarom is de zon voor ons zo belangrijk? Hoe leven astronauten in het ruimtestation? Hoe worden planeten onderzocht? Is er buitenaards leven? Vraag jij je soms ook af hoe de rest van het heelal eruitziet? Dan is dit boek i ..

€ 14,95
Studievaardigheden - Citotoets, Entreetoets, LVS-toetsen oefenen boeken set - groep 7+8 Groep 7+8 - Versie 1.0 Opgaven en antwoorden/uitlegboek aangeboden door Onderwijsboek.nl op Koopjesstraat.nl

Studievaardigheden - Citotoets, Entreetoets, ..

AlgemeenBoeken set Studievaardigheden voor gebruik in groep 7 + 8Deze boeken set kan gebruikt worden bij de voorbereidingen op de Citotoets, Entreetoets en Leerling Volg Systeem (LVS) CITO toetsen in groep 7 en 8 voor het vak Studievaardigheden.Ook k ..

€ 119,00
De financiëledienstverlener online aangeboden door Onderwijsboek.nl op Koopjesstraat.nl

De financiëledienstverlener online

Financiële dienstverleners en hun klanten maken in toenemende mate gebruik van de mogelijkheid om via computer, mobiele telefoon of tablet financiële diensten te verlenen en af te nemen. Financiële dienstverleners bieden online producten aan. Zij ..

€ 56,50
Vogels in je tuin - Daniela Strauss aangeboden door Bresser-online.nl op Koopjesstraat.nl

Vogels in je tuin - Daniela Strauss

Vogels in je tuin - Daniela StraussIn je tuin komen veel meer vogelsoorten voor dan je denkt. Het is fascinerend en bovendien eenvoudig om ze te observeren met hun kleuren, gezang en vliegkunsten. Met dit boek leer je 44 van de meest voorkomende inhe ..

€ 14,95
De leukste insectengids voor kids aangeboden door Bresser-online.nl op Koopjesstraat.nl

De leukste insectengids voor kids

De leukste insectengids voor kids - Ontdek welke kriebeldiertjes in jouw insectenkijker zitten!Vind jij al die kleine kriebeldiertjes ook zo boeiend? Deze handige gids bevat alle informatie die je nodig hebt om de insecten die je pad kruisen te herke ..

€ 9,95
Hoe schrijf ik zelf een waanzinnig boek? aangeboden door Voordeelboeken Online op Koopjesstraat.nl

Hoe schrijf ik zelf een waanzinnig boek?

Word zélf een waanzinnig goede schrijver! Vraag je je soms af waar ideeën vandaan komen en hoe je een verhaal vertelt? Kriebelt het bij jou ook om zelf te schrijven of te tekenen? Wil je weten wat het verhaal is achter de boeken en de personages va ..

€ 8,25
Paarse hibiscus aangeboden door Voordeelboeken Online op Koopjesstraat.nl

Paarse hibiscus

De vijftienjarige Nigeriaanse Kambili is de dochter van een rijke en fanatiek religieuze man die voor de buitenwereld de reputatie heeft van een filantroop. Maar hij regeert zijn gezin met harde hand en het leven van Kambili wordt bepaald door zijn s ..

€ 8,25