Showroom gevonden op Koopjesstraat.nl

U heeft gezocht naar Showroom. Wij hebben 7009 resultaten gevonden bij de verschillende webshops. Gebruik de navigatie om te bladeren door de 94 pagina's.

Seletti - Assemblage Kast - Zwart (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Seletti - Assemblage Kast - Zwart (Showroom model)

Let op: alleen nog een laatste showroom model beschikbaar! Ontdek de mogelijkheden van de Assemblage kast van het Italiaanse merk Seletti. De moderne en trendy kast geeft jou de ruimte om hem zo in elkaar te zetten zoals jij wilt! Wil je de kast bred ..

€ 644,00
Pasha 660-Helder (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Pasha 660-Helder (Showroom model)

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.De Pasha 660 fauteuil heeft een klassiek model, maar is door de nieuwe materiaalkeuze in een modern jasje gestoken. De stoel is gemaakt van polycarbonaat wat zorgt ..

€ 351,20
Pedrali Apple 762 - gebleekt & wengé eiken (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Pedrali Apple 762 - gebleekt & wengé eiken ( ..

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.Pedrali Apple 762, representatieve stoel op verchroomde spiderframe, dit frame is niet draaibaar. Optioneel te voorzien van stoffering op de zitting. Pedrali Apple h ..

€ 580,00
Muna - Retro Booglamp - Chroom (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Muna - Retro Booglamp - Chroom (Showroom model)

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.De Retro vloerlamp heeft een opmerkelijk design dat in vrijwel elk interieur een impuls geeft aan de sfeer. Dit soort Retro vloerlampen zijn door het typische Italia ..

€ 143,20
Casamania - Bek Chair - Zwart (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Casamania - Bek Chair - Zwart (Showroom model)

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn. De Bek Chair is een klapstoel het Italiaanse designermerk Casamania. De Bek Chair behoort dan ook tot het topsegment designstoelen en klapstoelen. Deze Bek Chair i ..

€ 175,20
Seletti - Trash Chic Afvalemmer 18L (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Seletti - Trash Chic Afvalemmer 18L (Showroom model)

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.Let op: alleen nog een laatste showroom model beschikbaar! De Trash Chic van het italiaanse merk Seletti, doet zijn naam eer aan. Bij de zijkanten en op de bovenkant ..

€ 143,20
Zoe - Rood - Slide (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Zoe - Rood - Slide (Showroom model)

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.Schitterende stoel genaamd de Zoe, deze stoel is van het italiaanse merk Slide en is ontworpen door de ontwerper Guglielmo Berchicci. Doordat dit product gemaakt is ..

€ 175,20
Paddock XL - Vloerstandaard (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Paddock XL - Vloerstandaard (Showroom model)

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn. (ps. de foto geeft grijs aan, het showroom model is wit)De Paddock XL is een design standaard voor de Ipad tablet. De Paddock XL kan gebruikt worden op verschillend ..

€ 223,20
Forest Office - Wit - Fast (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Forest Office - Wit - Fast (Showroom model)

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.De Forest Office design bureaustoel is een ontwerp uit de hand van Roby Cantarutti voor het merk Fast uit Italië. Deze design bureaustoel is gefabriceerd en ontworp ..

€ 508,00
Glenda - Hoogglans Zwart - Scab Design (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Glenda - Hoogglans Zwart - Scab Design (Showr ..

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.De Glenda design stoel is een ontwerp uit de hand van Arter & Citton voor het merk Scab Design uit Italië. Deze design stoel is gefabriceerd en ontworpen in Italië ..

€ 132,00
Igloo - Hoogglans Zwart - Scab Design (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Igloo - Hoogglans Zwart - Scab Design (Showro ..

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.De Igloo is een design klassieker, maar niet te min een echte eyecatcher voor in uw huiskamer. De Iglo is een ontwerp uit de hand van Mark Robson / Luisa Battaglia ..

€ 124,00
Diva - Antraciet / transparant - Scab Design (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Diva - Antraciet / transparant - Scab Design ..

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.De Diva is een design stoel van het italiaanse merk Scab Design. Deze stoel is ontworpen door Centro Stil Scab en wordt geprodceerd in italië. De stoel is met zijn ..

€ 124,00
Diva - Geel / doorschijnend geel - Scab Design (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Diva - Geel / doorschijnend geel - Scab Desig ..

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.De Diva is een design stoel van het italiaanse merk Scab Design. Deze stoel is ontworpen door Centro Stil Scab en wordt geprodceerd in italië. De stoel is met zijn ..

€ 124,00
Diva star - Pistache / Verchroomd - Scab Design (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Diva star - Pistache / Verchroomd - Scab Desi ..

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.De Diva Star is een design stoel van het italiaanse merk Scab Design. Deze stoel is ontworpen door Centro Stil Scab en wordt geprodceerd in italië. De stoel is met ..

€ 172,00
Tricot Braccio - Transparant grijs - Scab Design (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Tricot Braccio - Transparant grijs - Scab Des ..

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.De Tricot Braccio is een echte design topper van italiaanse bodem. Het is een ontwerp van Arter&Citton voor het merk Scab Design. Deze design stoel is gefabriceerd e ..

€ 164,00
Divo 65 - Antraciet - Barkruk - Scab Design (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Divo 65 - Antraciet - Barkruk - Scab Design ( ..

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.De Divo 65 is een designerkruk is uit de hand van Centro Sitl Scab voor het italiaanse merk Scab Design. Deze kruk behoort tot de serie lage/counter krukken van ..

€ 135,20
Kaleidos 66 - Barkruk - Zwart - Caimi (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Kaleidos 66 - Barkruk - Zwart - Caimi (Showro ..

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.De Kaleidos 66 designerkruk is een ontwerp van het merk Caimi. Deze kruk is ontworpen door Michele de Luchi en wordt geproduceerd in Italië. Door zijn trendy look ..

€ 295,20
Zebra 4 pop l - Rood - Scab Design (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Zebra 4 pop l - Rood - Scab Design (Showroom model)

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.De Zebra designerstoel is een ontwerp van het merk Scab Design. Deze stoel is ontworpen door de itliaanse Luisa Battaglia en wordt geproduceerd in Italië. Door z ..

€ 271,20
Zebra cl pop f - Beige - Scab Design (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Zebra cl pop f - Beige - Scab Design (Showroo ..

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.De Zebra designerstoel is een ontwerp van het merk Scab Design. Deze stoel is ontworpen door de Italiaanse Luisa Battaglia en wordt geproduceerd in Italië. Door ..

€ 231,20
Zebra B Pop W - Magenta - Scab Design (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Zebra B Pop W - Magenta - Scab Design (Showro ..

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.De Zebra designerstoel is een ontwerp van het merk Scab Design. Deze stoel is ontworpen door de itliaanse Luisa Battaglia en wordt geproduceerd in Italië. Door z ..

€ 260,00
Scab Ola stoel chair - Pistache (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Scab Ola stoel chair - Pistache (Showroom model)

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.Maak kennis met de Ola design stoel! Dit iconische ontwerp is afkomstig van het Italiaanse Scab en is misschien wel het pronkstuk van de collectie te noemen. De Ola ..

€ 79,20
Super Jenny - Pistache - Scab Design (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Super Jenny - Pistache - Scab Design (Showroo ..

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.Designstoel met geïntegreerde armleggers. Gemaakt van recyclebaar polypropyleen en ge-anodiseerd aluminium poten. Geschikt voor binnen en buiten gebruik. Leverbaar ..

€ 103,20
Super Jenny - Lichtgrijs - Scab Design (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Super Jenny - Lichtgrijs - Scab Design (Showr ..

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.Designstoel met geintegreerde armleggers. Gemaakt van recyclebaar polypropyleen en ge-anodiseerd aluminium poten. Geschikt voor binnen en buiten gebruik. Leverbaar i ..

€ 103,20
Bip - Geel - Colico (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Bip - Geel - Colico (Showroom model)

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.Multifunctionele stoel met een schaal gemaakt van bijzonder sterk kunststof. Deze uitvinding van Bayer heet HYREK. De Bip is leverbaar in 7 kleuren.Het onderstel ..

€ 172,00
Gim Barkruk - Ivoor - Scab Design (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Gim Barkruk - Ivoor - Scab Design (Showroom model)

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.De Scab Gim 80 is ontworpen en gefabriceerd in Italië. Het Italiaanse design komt voornamelijk tot uitdrukking in de ronde en vierkante vormen in combinatie met de ..

€ 95,20
Diva 75 Kruk - Oranje - Scab design (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Diva 75 Kruk - Oranje - Scab design (Showroom model)

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.De Scab Diva 75 is ontworpen en gefabriceerd in Italië. Het Italiaanse design komt voornamelijk tot uitdrukking in de ronde en vierkante vormen in combinatie met de ..

€ 191,20
Day Up - Transparant - Scab design (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Day Up - Transparant - Scab design (Showroom model)

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.De Scab Day Up 80 is ontworpen en gefabriceerd in Italië. Het Italiaanse design komt voornamelijk tot uitdrukking in de ronde en vierkante vormen in combinatie met ..

€ 335,20
Igloo 74 - Barkruk - Hoogglans Zwart - Scab (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Igloo 74 - Barkruk - Hoogglans Zwart - Scab ( ..

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.De Scab Igloo 74 is ontworpen en gefabriceerd in Italië. Het Italiaanse design komt voornamelijk tot uitdrukking in de ronde en vierkante vormen in combinatie met d ..

€ 223,20
Spoon - Hoogglans Wit - Scab Design (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Spoon - Hoogglans Wit - Scab Design (Showroom model)

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.NIEUW van Scab Design is de Spoon, een ontwerp uit de hand van Roberto Semprine. Deze design stoel is gefabriceerd en ontworpen in Italië, tijdens de IMM in Köln w ..

€ 103,20
Vanity Glanzend Duif Grijs - Scab (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Vanity Glanzend Duif Grijs - Scab (Showroom model)

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.De perfecte stoel in elk type omgeving, Deze design stoel is van het italiaanse merk SCAB en is ontworpen door de ontwerpers Arter & Citton. Deze stoel heeft een fri ..

€ 124,00
Vanity Braccio Glanzend Duif Grijs - Scab (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Vanity Braccio Glanzend Duif Grijs - Scab (Sh ..

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.De perfecte stoel in elk type omgeving, Deze design stoel is van het italiaanse merk SCAB en is ontworpen door de ontwerpers Arter & Citton. Deze stoel heeft een fri ..

€ 140,00
Forest 78 - Barkruk - Olijfgroen - Fast (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Forest 78 - Barkruk - Olijfgroen - Fast (Show ..

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.Deze FAST forest 78 barkruk is in zijn gehaal gemaakt van gelakt aluminium de voetsteun is van gepolijst roestvrijstaal. De stoel is van het italiaanse merk FAST en ..

€ 402,40
Vad 4 - wit - Casamania (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Vad 4 - wit - Casamania (Showroom model)

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.De Casamania Vad 4 colour is ontworpen door Lucha Nichetto en gefabriceerd door Casamania in Italië. De Vad 4 colour is door zijn scandinavische design een echte ..

€ 207,20
Stereo wood - wit - Casamania (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Stereo wood - wit - Casamania (Showroom model)

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.Stereo wood Casamania is ontworpen door Luca Nichetto en gefabriceerd door Casamania in Italië. Het design van Casamania is verbluffend. Dit model is een echte eyec ..

€ 276,00
Botter Design - Kaluga Eetkamerstoel - Grijs (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Botter Design - Kaluga Eetkamerstoel - Grijs ..

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.De Kaluga stoel is een uiterst geschikte stoel voor aan de eettafel. Dankzij het materiaal die gebruikt is tijdens de fabricage is de zit comfort van de Kaluga optim ..

€ 89,60
Cooper - Eetkamerstoel met armleuningen - Nouvion (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Cooper - Eetkamerstoel met armleuningen - Nou ..

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.Cooper eetkamerstoel met armleuningen en vierkante RVS poten van het merk Nouvion. Nouvion biedt tijdloze, duurzame en stijlvolle meubels van topkwaliteit. Deze eetk ..

€ 295,20
Miss b natural - Hoogglans wit - Scab Design (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Miss b natural - Hoogglans wit - Scab Design ..

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.De Miss b natural is het nieuwste ontwerp van het Italiaanse Scab. Deze stoel is gefabriceerd en ontworpen in Italië, waardoor hij behoort tot het echt topsegme ..

€ 260,00

Bericht van onze sponsor

Ken Eetkamerstoel - Blauw Eiken Poten - Nouvion (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Ken Eetkamerstoel - Blauw Eiken Poten - Nouvi ..

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.Ken eetkamerstoel van Nouvion. Deze stoel heeft een bekleding van facet en heeft houten poten in eiken of noten. De stoel is verkrijgbaar in diverse kleuren, die u h ..

€ 263,20
Diablito 80 - Ivoor - Scab Design (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Diablito 80 - Ivoor - Scab Design (Showroom model)

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.De Diablito 80 designerkruk is een ontwerp van het merk Scab Design. Deze stoel is ontworpen door de italiaanse Luisa Battaglia en wordt geproduceerd in Italië. D ..

€ 135,20
Diablito 80 - Pistache - Scab Design (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Diablito 80 - Pistache - Scab Design (Showroo ..

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.De Diablito 80 designerkruk is een ontwerp van het merk Scab Design. Deze stoel is ontworpen door de italiaanse Luisa Battaglia en wordt geproduceerd in Italië. D ..

€ 135,20
Meduse - Wit - Breed - Bijzettafel - Casamania (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Meduse - Wit - Breed - Bijzettafel - Casamani ..

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.Dit is de Meduse bijzettafel van Casamania. De Meduse Koffie tafel is geïnspireerd op de ironische vorm van kwallen. Ontworpen door Gamfratesi. Zijn speelse vormgev ..

€ 247,20
Casamania - Twine Salontafel - Wit (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Casamania - Twine Salontafel - Wit (Showroom model)

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.Deze design salon tafel is geïnspireerd door een hele eenvoudige uitvinding. De knoop. De knoop loopt door het tafelblad, en loopt door in het metalen frame. Een sp ..

€ 287,20
Jenny - Blauw - Scab Design (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Jenny - Blauw - Scab Design (Showroom model)

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.De stapelbare designstoel JENNY is leverbaar in 8 moderne kleuren. Gemaakt van recyclebaar en kleurecht polypropyleen. Geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik ..

€ 68,00
Zebra twist pop SL - Rood - Scab Design (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Zebra twist pop SL - Rood - Scab Design (Show ..

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.De Zebra designerstoel is een ontwerp van het merk Scab Design. Deze stoel is ontworpen door de itliaanse Luisa Battaglia en wordt geproduceerd in Italië. Door z ..

€ 255,20
Favorit - Loom stoel met armleuningen - Nouvion (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Favorit - Loom stoel met armleuningen - Nouvi ..

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.Favorit Loom stoel met armleuningen van het merk Nouvion. Nouvion is erkend als Oringineel Loom Furniture en biedt tijdloze, duurzame en stijlvolle meubels van topkw ..

€ 431,20
Ken Eetkamerstoel - Noten poten - Nouvion (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Ken Eetkamerstoel - Noten poten - Nouvion (Sh ..

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.Ken eetkamerstoel van Nouvion. Deze stoel heeft een bekleding van facet en heeft houten poten in eiken of noten. De stoel is verkrijgbaar in diverse kleuren, die u h ..

€ 263,20
Scab - Frog 65 Barkruk - Transparant Groen (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Scab - Frog 65 Barkruk - Transparant Groen (S ..

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.De Frog 65 designerkruk is een ontwerp van het merk Scab Design. Deze kruk is ontworpen door Luisa Battaglia Scab en wordt geproduceerd in Italië. Door zijn trend ..

€ 183,20
Casamania - Twine Salontafel - Wit - Magenta (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Casamania - Twine Salontafel - Wit - Magenta ..

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.Deze design salon tafel is geïnspireerd door een hele eenvoudige uitvinding. De knoop. De knoop loopt door het tafelblad, en loopt door in het metalen frame. Een sp ..

€ 287,20
Jenny - Ivoor - Scab Design (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Jenny - Ivoor - Scab Design (Showroom model)

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.De stapelbare designstoel JENNY is leverbaar in 8 moderne kleuren. Gemaakt van recyclebaar en kleurecht polypropyleen. Geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik ..

€ 68,00
Zebra s pop - Antraciet - Scab Design (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Zebra s pop - Antraciet - Scab Design (Showro ..

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.Speciaal voor de Nederlandse markt, heeft designer Luisa Battaglia van het Italiaanse merk Scab Design deze design stoel een nieuw uiterlijk gegeven. Vanaf nu is de ..

€ 191,20
Teaser - Bijzettafel - Groen - Lonc (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Teaser - Bijzettafel - Groen - Lonc (Showroom model)

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.De Teaser van Lonc is een bijzettafel met een eigenwijs ontwerp. De Teaser is ontworpen en geproduceerd in Nederland door Rogier Waaijer.  Deze bijzettafel is origi ..

€ 229,00
Pedrali - Ara 315 - Wit (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Pedrali - Ara 315 - Wit (Showroom model)

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.De Ara 315 design stoel is volledig uit kunststof vervaardigd (polypropyleen) en is volledig recyclebaar. Deze moderne stoel van het bekende Italiaanse design merk P ..

€ 103,20
Seletti - Assemblage Kast - Hout Bruin (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Seletti - Assemblage Kast - Hout Bruin (Showr ..

Let op: alleen nog een laatste showroom model beschikbaar! Ontdek de mogelijkheden van de Assemblage kast van het Italiaanse merk Seletti. De moderne en trendy kast geeft jou de ruimte om hem zo in elkaar te zetten zoals jij wilt! Wil je de kast bred ..

€ 644,00
Slide - Bamboo Bloempot - Wit (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Slide - Bamboo Bloempot - Wit (Showroom model)

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.Creëer een unieker sfeer met de Slide bamboo bloempot, doordat de pot gemaakt is van kunststof is deze gemakkelijk te reinigen. Vooral door zijn vorm en uitstraling ..

€ 300,00
Slide - Bamboo Bloempot - Bruin (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Slide - Bamboo Bloempot - Bruin (Showroom model)

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.Creëer een unieker sfeer met de Slide bamboo bloempot, doordat de pot gemaakt is van kunststof is deze gemakkelijk te reinigen. Vooral door zijn vorm en uitstraling ..

€ 300,00
Zuiver - Ridge Rib Barkruk - Groen (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Zuiver - Ridge Rib Barkruk - Groen (Showroom model)

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.De Barkruk Ridge Rib heeft een modern retro design. De Barkruk Ridge Rib heeft een lichtverende rugleuning en buisframe wat zorgt voor optimaal zitcomfort. Het frame ..

€ 151,20
LaForma - Ydnah Kruk - Groen (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

LaForma - Ydnah Kruk - Groen (Showroom model)

De Kruk Ydnah is een mooie moderne bijzetkruk van het Spaanse merk LaForma. Deze bijzetkruk is uitermate geschikt voor in uw woonkamer of ook natuurlijk voor op uw zolder bijvoorbeeld. De zitting van deze kruk is gemaakt van een hoge kwaliteit stofLE ..

€ 55,20
Seletti Pantone - Paars (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Seletti Pantone - Paars (Showroom model)

Let op: alleen nog een laatste showroom model beschikbaar!De Pantone klapstoel van het merk Seletti is een opvallende klaptstoel die geleverd worden in verschillende kleuren. Door deze verschillende felle kleursoorten krijgt deze klapstoel een trendy ..

€ 52,00
Playseat® Sensation Pro Black - Showroom model !! aangeboden door Gadgetsentrends.nl op Koopjesstraat.nl

Playseat® Sensation Pro Black - Showroom model !!

 Dit is de Pro editie van de nieuwste Playseat® simulatorserie, maar dan met een zwarte frame, race stuur, TV scherm en een PS4 met F1 spel!! Met deze simulator race je op het hoogste niveau en het oogt ook erg mooi. De Playseat® Sensation Pro Bla ..

€ 2999,00
Playseat® Sensation Pro Black - Showroom model !! aangeboden door Playseat.nl op Koopjesstraat.nl

Playseat® Sensation Pro Black - Showroom model !!

 Dit is de Pro editie van de nieuwste Playseat® simulatorserie, maar dan met een zwarte frame, race stuur, TV scherm en een PS4 met F1 spel!! Met deze simulator race je op het hoogste niveau en het oogt ook erg mooi. De Playseat® Sensation Pro Bla ..

€ 2999,00
Coninx Showroom keuken Wit met Composiet werkblad aangeboden door Keukenmarkt-Nederland.nl op Koopjesstraat.nl

Coninx Showroom keuken Wit met Composiet werkblad

Mooie Showroom keuken van Coninx keukens . Voorzien van Composiet werkblad met een lengte van 280cm x 60cm diepte.Rvs Copa design spoelbak 40 x 37Rvs Keukenkraan Gaggenau inductiekookplaat CI261De dietrich combi oven DME1140BDe dietrich koelkast. 122 ..

€ 6100,00
Muna - Allure Fauteuil - Zwart Rood (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Muna - Allure Fauteuil - Zwart Rood (Showroom model)

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.Deze uniek ontworpen design stoel heeft een modern en open uitstraling. De opening aan de achterkant van deze stoel geeft een extra dimensie aan deze design stoel. D ..

€ 143,20
Muna - Allure Fauteuil - Wit Rood (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Muna - Allure Fauteuil - Wit Rood (Showroom model)

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.Deze uniek ontworpen design stoel heeft een modern en open uitstraling. De opening aan de achterkant van deze stoel geeft een extra dimensie aan deze design stoel. D ..

€ 143,20
Muna - Harz Barkruk - Transparant Grijs (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Muna - Harz Barkruk - Transparant Grijs (Show ..

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.De Harz barkruk is door zijn eenvoud een tijdloze design barkruk. Of u deze stoel in uw eetkamer zet of bij u aan de bar, aan deze design barkruk zit u altijd goed. ..

€ 79,20
Magis - Air Chair - Gebroken Wit (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Magis - Air Chair - Gebroken Wit (Showroom model)

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.Deze Italiaanse Design stoel de: Air-chair van het merk Magis, is herkenbaar door zijn strakke belijning en comfortabele zit. Deze in het jaar 2000 ontworpen design ..

€ 71,20
Muna - Astro Barkruk - Metaal (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Muna - Astro Barkruk - Metaal (Showroom model)

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.Met de Astro barkruk heeft u een echte moderene barkruk waar u ook nog een heerllijk in kunt zitten. Deze elegante design barkruk is door zijn moderne uiterlijk de p ..

€ 271,20
Typisk - Janna Eetkamerstoel - Bruin (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Typisk - Janna Eetkamerstoel - Bruin (Showroo ..

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.Maak kennis met de Janna eetkamerstoel collectie van het merk Typisk. Deze collectie bestaat uit stoelen met een landelijke uitstraling, dit komt mede door het gebru ..

€ 108,00
Tenzo - Viggo Stoel - Zwart (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Tenzo - Viggo Stoel - Zwart (Showroom model)

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.Hoge kwaliteit designmeubelen afkomstig uit Zweden! Tenzo wordt in eigen land gezien als de specialist in houten meubelen naast de kennis in hout hebben zij ook erg ..

€ 135,20
Seletti - Beeth (showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Seletti - Beeth (showroom model)

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.Speelse schaap van het Italiaanse merk Seletti, de Bééth is geproduceerd van hoogwaardig natuurlijk hout en kurk. Deze twee totaal verschillende materialen vormen ..

€ 239,20
Magis Me Too - Piedras - Poltroncina - Antraciet (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Magis Me Too - Piedras - Poltroncina - Antrac ..

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.Ontdek de Piedras collectie! Deze krachtige rotsen zijn een design van beroemd ontwerper Javier Mariscal voor de kindercollectie van het Italiaanse Magis Me Too. De ..

€ 183,20
Magis Me Too - Piedras - Tavolino - Antraciet (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Magis Me Too - Piedras - Tavolino - Antraciet ..

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.Ontdek de Piedras collectie! Deze krachtige rotsen zijn een design van beroemd ontwerper Javier Mariscal voor de kindercollectie van het Italiaanse Magis Me Too. De ..

€ 135,20
Magis Me Too - Le Chien Savant - Kinderstoel - Roze (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Magis Me Too - Le Chien Savant - Kinderstoel ..

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.Steel de show met Le Chien Savant! Deze stoere hond is gemodelleerd door de befaamde Philippe Starck voor het toonaangevende Italiaanse Magis Me Too. Le Chien Savant ..

€ 199,20
Magis Me Too - Dodo - Kinderstoel - Geel (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Magis Me Too - Dodo - Kinderstoel - Geel (Sho ..

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.Droom lekker weg op de Dodo! Deze design kinderstoel is een ongelofelijk ontwerp van Oiva Toikka voor de Magis Me Too collectie, afkomstig uit Italië. De Dodo breng ..

€ 124,00
Scab - Zebra 4 AS - Stoel - Transparant Grijs (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Scab - Zebra 4 AS - Stoel - Transparant Grijs ..

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.Dit is de Zebra 4 AS stoel. Deze stoel van het merk Scab heeft een doorschijnend grijze kleur. De Scab stoel heeft een 4-poots chroom frame. Het zitgedeelte van de Z ..

€ 151,20
Scab - Bicolore 4 - Stoel - Wit Rood (Showroom model) aangeboden door Eyoba.nl op Koopjesstraat.nl

Scab - Bicolore 4 - Stoel - Wit Rood (Showroo ..

Let op : dit is een showroom model, op dit model kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.Dit is de Bicolore 4 stoel. Deze stoel van het merk scab heeft een rood met witte kleur. De Bicolore stoel heeft een 4-poots frame.Door de vorm en kleur van de Bicol ..

€ 135,20