Spanje gevonden op Koopjesstraat.nl

U heeft gezocht naar Spanje. Wij hebben 10000 resultaten gevonden bij de verschillende webshops. Gebruik de navigatie om te bladeren door de 134 pagina's.

Wandelvakantie Spanje - Op stap in de Siera de Gredos aangeboden door Baobab.nl op Koopjesstraat.nl

Wandelvakantie Spanje - Op stap in de Siera d ..

Ten westen van Madrid maken de vlakten van Castilië plaats voor de bergen van de Sierra de Gredos. In dit granieten landschap van ruige pieken tot bijna 2600 meter, meren, keteldalen en kloven is het vinnig wandelen. Twee dagtochten en een vierdaags ..

€ 870,00
Fietsvakantie Spanje aangeboden door Baobab.nl op Koopjesstraat.nl

Fietsvakantie Spanje

Je fietst over Vias Verdes, voormalige spoorwegen zonder verkeer, door een van de mooiste natuurparken van Alicante: Serra de Mariola. Je zult zeker genieten van de bergen, valleien, vergezichten, wilde bloemen en zeldzame vogels! Door de kloof van d ..

€ 1198,00
Chi Rozemarijn Spanje Eko 10ml aangeboden door De Online Drogist op Koopjesstraat.nl

Chi Rozemarijn Spanje Eko 10ml

In het geurlampje geeft Chi Rozemarijn Spanje Eko een kruidig frisse, kamferachtige geur, die een stimulerende uitwerking heeft op het centrale zenuwstelsel. De olie is goed te mengen en via verdamping is rozemarijn in te zetten ter ondersteuning van ..

€ 10,25
Chi Rozemarijn Spanje Wild Olie aangeboden door De Online Drogist op Koopjesstraat.nl

Chi Rozemarijn Spanje Wild Olie

Chi Rozemarijn Spanje Wild Olie is een etherische olie die wordt gewonnen uit de Spaanse kamferrozemarijn. Deze variant stimuleert de ademhaling en de circulatie. Het is een olie die niet vlak voor het slapengaan ingezet moet worden. Op de huid bevor ..

€ 12,95
Wandelkaart Camino de Santiago in Spanje | CNIG aangeboden door DeZwerver.nl op Koopjesstraat.nl

Wandelkaart Camino de Santiago in Spanje | CNIG

Een duidelijke overzichtskaart van Spanje en Portugal waarop alle pelgrimsroutes naar Santiago de Compostela - de Camino"s - staan ingetekend. Ideaal voor het uitkiezen en plannen van een langere wandelroute. Het is door de schaal niet een kaart die ..

€ 6,95
Reisgids Spanje - Spanien | Baedeker aangeboden door DeZwerver.nl op Koopjesstraat.nl

Reisgids Spanje - Spanien | Baedeker

Een van de beste en meest complete reisgidsen van de streek. Een klassieker in het Duits! Met heel veel informatie over alles wat je maar kunt bedenken, inclusief een losse grove kaart achter in het boek. Der Baedeker Spanien vereint fundierte Infor ..

€ 29,95
Wandelgids - Pelgrimsroute Spanje: Jakobsweg Camino de Levante | Conrad Stein Verlag aangeboden door DeZwerver.nl op Koopjesstraat.nl

Wandelgids - Pelgrimsroute Spanje: Jakobsweg ..

Conrad Stein wandelgids, Spanje Jakobsweg, Camino de Levante, van Valencia naar Zamora. Deze eenvoudige wandelgids beschrijft een wandelroute van 750 km van Valencia naar Zamora. De gids bevat een uitgebreide routebeschrijving, informatie over accom ..

€ 15,90
Reisgids Kunstreiseführer Zentralspanien und Madrid - Centraal Spanje en Madrid | Dumont aangeboden door DeZwerver.nl op Koopjesstraat.nl

Reisgids Kunstreiseführer Zentralspanien und ..

Zeer diepgaande reisgids op het gebied van kunst, cultuur en geschiedenis. Veel plattegronden van interessante bezienswaardigheden, beschrijvingen van achtergronden. Absoluut een aanrader voor de geinteresseerde reiziger!Von den Schätzen des Prado z ..

€ 27,90
Fietsgids de Hispania route, Van Malaga in Zuid-Spanje naar Pau in Frankrijk | Pirola aangeboden door DeZwerver.nl op Koopjesstraat.nl

Fietsgids de Hispania route, Van Malaga in Zu ..

Handige uitvoering in ringband met redelijke kaarten. Tamelijk oude gids (nieuwere niet verkrijgbaar) maar updates zijn te vinden op de site van de uitgever!De 1300 kilometer lange ´Hispania´-route dwars door Spanje, begint in het diepe zuiden in M ..

€ 14,75
Wandelkaart Serra de Montsant (Catalonië, Spanje) | Editorial Piolet aangeboden door DeZwerver.nl op Koopjesstraat.nl

Wandelkaart Serra de Montsant (Catalonië, Sp ..

Zeer gedetailleerde wandelkaart van de Serra de Montsant (Catalonië). De laatste editie van de topografische kaart van de Serra de Montsant schaal 1: 20.000 heeft de volgende locaties: Ulldemolins, Margalef, de Vilella Alta Vilella Baja, Poboleda, ..

€ 10,25
Wegenkaart - landkaart 571 Galicia - Santiago de Compostela - Vigo - La Curuna (Galicië) noordwest Spanje | Michelin aangeboden door DeZwerver.nl op Koopjesstraat.nl

Wegenkaart - landkaart 571 Galicia - Santiago ..

Zoals je van Michelin mag verwachten zijn het onmisbare overzichtskaarten van een uitstekende kwaliteit: een duidelijk en goed leesbaar kaartbeeld.  Vrijwel alle berijdbare wegen staan er op ingetekend, in kleur verschillend voor grote en kleine we ..

€ 9,50
Wegenatlas Spanje en Portugal | Marco Polo aangeboden door DeZwerver.nl op Koopjesstraat.nl

Wegenatlas Spanje en Portugal | Marco Polo

Gloednieuwe wegenatlas op prima schaal, geschikt voor automobilisten, maar bij gebrek aan beter ook voor fietsers! Er staat veel informatie op ingetekend. Met inleidende tekst en register. Mit landschaftlich schönen Strecken und Sehenswürdigkeiten ..

€ 16,95
Wegenatlas Spanje & Portugal 2017 | Michelin aangeboden door DeZwerver.nl op Koopjesstraat.nl

Wegenatlas Spanje & Portugal 2017 | Michelin

Zowel Spanje als Portugal op goede schaal. Veel details in helder kaartbeeld. A4 formaat / ringband / met register en enkele stadsplattegronden. O.a. in het Nederlands. Alle wegenkaarten van Michelin van Spanje en Portugal gebundeld in een atlas met ..

€ 19,95
Campinggids Rustiek Kamperen Spanje & Portugal | BLU aangeboden door DeZwerver.nl op Koopjesstraat.nl

Campinggids Rustiek Kamperen Spanje & Portugal | BLU

Een selectie van campings door het hele land, waarbij rust, ruimte en gastvrijheid als criteria zijn gebruikt. Veel tekst maakt de keuze wat eenvoudiger. In ieder geval niet de massa campings aan de kust! De serie Rustiek Kamperen heeft in de afgelo ..

€ 13,95
Reisgids Focus Castilla Y León - Leon Spanje | Footprint aangeboden door DeZwerver.nl op Koopjesstraat.nl

Reisgids Focus Castilla Y León - Leon Spanje ..

Kleine uitgave van de alom gewaardeerde Footprint guides: goede gidsen met veel praktische informatie als hotels, restaurants, openbaar vervoer en musea. Ook gedegen culturele achtergrond informatie.  Castilla y León is, for many people, the image ..

€ 11,95
Kinderreisgids Jippie naar Spanje! | Kosmos aangeboden door DeZwerver.nl op Koopjesstraat.nl

Kinderreisgids Jippie naar Spanje! | Kosmos

Leuke taalgids speciaal geschreven voor kinderen, met vele reistips en informatie over het land.   De Jippie-reeks is de leukste serie taalreisgidsen speciaal voor kinderen van 8-12 jaar. De vrolijke Jippie neemt de kinderen mee naar Spanje en leer ..

€ 9,99
Wandelgids Galicië - Galicien (Noordwest Spanje) | Rother aangeboden door DeZwerver.nl op Koopjesstraat.nl

Wandelgids Galicië - Galicien (Noordwest Spa ..

Uitstekende wandelgids met een groot aantal dagtochten in dal en hooggebergte. Met praktische informatie en beperkt kaartmateriaal! Wandelingen in verschillende zwaarte weergegeven in rood/blauw/zwart. 176 Seiten mit 114 Farbabbildungen, 51 Höhenpr ..

€ 16,90
Spel - Vakantielandenspel Spanje | Scala leuker leren aangeboden door DeZwerver.nl op Koopjesstraat.nl

Spel - Vakantielandenspel Spanje | Scala leuk ..

Viva España! Met het vakantielandenspel leer je over het land, de geschiedenis, het eten en drinken, de typische Spaanse cultuur, sport en nog veel meer. Verzamel zoveel mogelijk souvenirs en wordt de winnaar van het spel! Het vakantielanden spel i ..

€ 8,95
Wegenkaart - landkaart Spanje Noord - Sint Jacobsroute | Reise Know-How Verlag aangeboden door DeZwerver.nl op Koopjesstraat.nl

Wegenkaart - landkaart Spanje Noord - Sint Ja ..

Tweetalige kaart (Engels en Duits). Door ingetekende lengte- en breedtegraden is het gebruik van GPS mogelijk. Met hoogtelijnen en uitgebreid wegennetwerk: daarnaast worden ook de afstanden tussen belangrijke plaatsen duidelijk leesbaar weergegeven. ..

€ 10,95
Wandelgids - Pelgrimsroute Spanje: Jakobsweg Vía de la Plata, Mozarabischer Jakobsweg | Conrad Stein Verlag aangeboden door DeZwerver.nl op Koopjesstraat.nl

Wandelgids - Pelgrimsroute Spanje: Jakobsweg ..

De Zilverroute of Via de la Plata is de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela vanuit het zuiden van Spanje. Hij begint in Sevilla en is in deze wandelgids beschreven in 42 dagetappes. U wandelt dan in totaal 1000 km. Daarnaast beschrijft deze wa ..

€ 16,50
Campergids 47: Mit dem Wohnmobil nach Spanien (Süd, Andalusien), Spanje Zuid - Andalusië | WOMO verlag aangeboden door DeZwerver.nl op Koopjesstraat.nl

Campergids 47: Mit dem Wohnmobil nach Spanien ..

Handige reisgids voor de Camper. Aan de hand van 16 routes worden camperplaatsen  beschreven met o.a. camper vriendelijke plekken en beschrijvingen van allerlei bezienswaardigheden.   TOURENKARTEN Über 3400 km durch Andalusien auf 16 interessan ..

€ 20,90
Wegenkaart - landkaart Spanje en Portugal - Spanien und Portugal | Freytag & Berndt aangeboden door DeZwerver.nl op Koopjesstraat.nl

Wegenkaart - landkaart Spanje en Portugal - S ..

Gedetailleerde, tweezijdige landkaart van Spanje en Portugal, prima geschikt voor planning en rondtrekken. De berijdbare wegen zijn goed weergeven, zowel de hoofdwegen als provinciale en lokale wegen; wegnummers worden vermeld. Afstanden tussen plaa ..

€ 11,95
Wegenatlas - Atlas Superatlas Spanje - Portugal Spanien - Portugal | Freytag & Berndt aangeboden door DeZwerver.nl op Koopjesstraat.nl

Wegenatlas - Atlas Superatlas Spanje - Portug ..

Wegenatlas van Spanje en Portugal : goede kaarten met register etc.  De berijdbare wegen zijn goed weergeven, zowel de hoofdwegen als provinciale en lokale wegen; wegnummers worden vermeld. Afstanden tussen plaatsen zijn in kilometers op de kaart i ..

€ 19,95
Wegenkaart - landkaart Spanje - Spanien | Hallwag aangeboden door DeZwerver.nl op Koopjesstraat.nl

Wegenkaart - landkaart Spanje - Spanien | Hallwag

Prima kaart van heel Spanje op 1 kant bedrukt met plaatsnamen index. Met distoguide: een afstanden tabel op schuifkaart die de afstanden geeft tussen de belangrijkste plaatsen.Hallwag road maps are renowned for their up-to-date information, clear lay ..

€ 11,95
Reisgids Cultuur Bewust Spanje | Elmar aangeboden door DeZwerver.nl op Koopjesstraat.nl

Reisgids Cultuur Bewust Spanje | Elmar

Waarom gedragen de mensen op je vakantiebestemming zich soms zo eigenaardig? En waarom verlopen de zaken in het buitenland toch zo anders dan je hier gewend bent? Kijk jij op vakantie graag verder dan je neus lang is, stop dan een gidsje uit de seri ..

€ 9,95
Wegenkaart - landkaart 03 Spanje Andalusië, Costa del Sol | ANWB Media aangeboden door DeZwerver.nl op Koopjesstraat.nl

Wegenkaart - landkaart 03 Spanje Andalusië, ..

De ANWB Wegenkaarten zijn inmiddels bekend; goede uitsneden, gemakkelijk hanteerbaar, kaartrand met wegnummers en afstanden tot plaatsen en knooppunten, stadsplattegronden en agglomeratiekaartjes. -Schaal 1:300.000 – 1 cm: 3 km -Stadsplattegronden ..

€ 8,95
Wegenkaart - landkaart 01 Spanje catalonië, Costa Brava, Barcelona | ANWB Media aangeboden door DeZwerver.nl op Koopjesstraat.nl

Wegenkaart - landkaart 01 Spanje catalonië, ..

De ANWB Wegenkaarten zijn inmiddels bekend; goede uitsneden, gemakkelijk hanteerbaar, kaartrand met wegnummers en afstanden tot plaatsen en knooppunten, stadsplattegronden en agglomeratiekaartjes. -Schaal 1:300.000 – 1 cm: 3 km -Stadsplattegrond B ..

€ 8,95
Fietsgids Jakobsweg per Rad - Spanje | Kettler Verlag aangeboden door DeZwerver.nl op Koopjesstraat.nl

Fietsgids Jakobsweg per Rad - Spanje | Kettle ..

Ein Fahrrad-Reiseführer für die populäre Radroute im Norden der Iberischen Halbinsel.Die 18 Etappen folgen dem Verlauf des Jakobswegs von St.-Jean-de-Luz (Frankreich) bis Santiago de Compostela. Eine knapp beschriebene Verlängerung kehrt über ei ..

€ 16,95
Campergids 28: Mit dem Wohnmobil nach Spanien (Ost; Katalonien) Catalonië - Oost spanje | WOMO verlag aangeboden door DeZwerver.nl op Koopjesstraat.nl

Campergids 28: Mit dem Wohnmobil nach Spanien ..

Overzichtsgids met o.a. campervriendelijke plekken in Catalonië Spanje. Tegelijk is het ook een reisgids met veel informatie voor camper reizigers in Catalonië . Het gebied wordt beschreven in 12 routes. TOURENKARTEN Über 3000 km Ost-Spanien in 1 ..

€ 20,90
Wandkaart Spanje, 70 x 50 cm | CNIG aangeboden door DeZwerver.nl op Koopjesstraat.nl

Wandkaart Spanje, 70 x 50 cm | CNIG

Administrative provinces of Spain shown in bright colours on a wall map at 1:2,250,000, size 70 x 50cm (27.5" x 20" approx), from IGN/CNIG - the country’s civilian survey organization, plus a panel of regional flags. Each province is presented in ..

€ 16,95
Reisgids Trotter noordwest Spanje | Lannoo aangeboden door DeZwerver.nl op Koopjesstraat.nl

Reisgids Trotter noordwest Spanje | Lannoo

Beroemd om zijn betrouwbare keuze van hotel- en restaurantadressen in alle prijsklassen. Berucht voor zijn kritische noten en persoonlijke visie. Overvloedige achtergrondinformatie over het land en over de bezienswaardigheden. Speciale aandacht voor ..

€ 19,95
Camperkaart - Wegenkaart - landkaart Camperkaart Spanje | Michelin aangeboden door DeZwerver.nl op Koopjesstraat.nl

Camperkaart - Wegenkaart - landkaart Camperka ..

Zoals je van Michelin mag verwachten is deze kaart zeer overzichtelijk en heeft een duidelijk helder kaartbeeld. De kaart geeft uitgebreid toeristische informatie weer. Met register, afstanden en reistijden.    Wat deze kaart bijzonder maakt is ..

€ 13,95
Sleutelhanger World Soccer - Spanje aangeboden door Gadgetsentrends.nl op Koopjesstraat.nl

Sleutelhanger World Soccer - Spanje

Fan van Spanje? Dan is dit een must have sleutelhanger voor jou !Deze trendy Solar sleutelhanger knippert op zonne-energie en is spatwaterdicht.Wanneer de sleutelhanger voldoende is opgeladen kun je een klein ingebouwd LED lampje gebruiken om bijvoor ..

€ 3,95
8-daagse fly & drive door het <b>Baskenland</b> in <b>Spanje</b> incl. autohuur aangeboden door Groupactie.nl op Koopjesstraat.nl

8-daagse fly & drive door het Baskenland

Geniet van een prachtige 8-daagse rondreis door het Baskenland in Noord-Spanje. Stap in uw huurauto en ontdek de dynamische stad Bilbao met als hoogtepunt het Guggenheim Museum, de historische stad Santander, de op 900 meter hoogte gelegen industries ..

€ 469,00

Oranje tegen Spanje (1500-1648) aangeboden door Onderwijsboek.nl op Koopjesstraat.nl

Oranje tegen Spanje (1500-1648)

¿De anderhalve eeuw tussen de geboorte van keizer Karel in 1500 en de Vrede van Munster in 1648 vormt een van de meest fascinerende periodes uit onze geschiedenis. De welvaart bloeide als nooit tevoren en de kunsten bereikten een ongekend hoogtepunt ..

€ 69,99
Graven van Vlaanderen + Bourgondische vorsten + Oranje tegen Spanje foedraal aangeboden door Onderwijsboek.nl op Koopjesstraat.nl

Graven van Vlaanderen + Bourgondische vorsten ..

Meer dan negen eeuwen geschiedenis van onze streken op grandioze manier beschreven, compleet met schitterende illustraties, kaarten en stambomen. Je krijgt er een prachtige foedraal bij, ideaal om de drie klassiekers in te bewaren.Foedraal met de 3 m ..

€ 175,00
De strijd om Spanje aangeboden door Onderwijsboek.nl op Koopjesstraat.nl

De strijd om Spanje

De Spaanse Burgeroorlog was een van de bitterste conflicten van de twintigste eeuw. Van over de hele wereld kwamen socialisten om tegen Franco te vechten. Voor de Russen, de Italianen en de Duitsers bleek de strijd in Spanje een voorbode te zijn van ..

€ 39,95

Bericht van onze sponsor

Spanje, Granada, Granada aangeboden door Opvakantievanafbrussel.nl op Koopjesstraat.nl

Spanje, Granada, Granada

Geniet optimaal van Granada in dit bijzondere hotel met prachtige ligging midden in het centrum! Het hotel is gevestigd in een 19e-eeuws pand, in Andalusische stijl. Zo kunt u heerlijk...

€ 372,00
Spanje, Granada, Granada aangeboden door Opvakantievanafbrussel.nl op Koopjesstraat.nl

Spanje, Granada, Granada

Goed hotel met vele faciliteiten, gelegen aan de rand van het oude centrum bij de woonwijk La Alhambra. Vele belangrijke bezienswaardigheden zijn op loopafstand. Geniet ervan!

€ 315,00
Spanje, Granada, Granada aangeboden door Opvakantievanafbrussel.nl op Koopjesstraat.nl

Spanje, Granada, Granada

Het hotel is gevestigd in een traditioneel gebouw met een gunstige ligging voor vele bezienswaardigheden en op circa 1 kilometer van het prachtige Alhambra. Verzorgd ingerichte kamers met o.a.... ..

€ 307,00
Spanje, Granada, Granada aangeboden door Opvakantievanafbrussel.nl op Koopjesstraat.nl

Spanje, Granada, Granada

Stijlvol hotel tegenover het indrukwekkende Alhambra. Overal in het hotel kunt u de Andalusische sfeer proeven. Het mooie centrum van Granada ligt op ongeveer 1 km afstand, gemakkelijk te bereiken... ..

€ 343,00
Spanje, Costa Blanca, Benidorm aangeboden door Opvakantievanafbrussel.nl op Koopjesstraat.nl

Spanje, Costa Blanca, Benidorm

Gran Hotel Bali is met haar 52 verdiepingen het hoogste hotel van Benidorm, zelfs van Europa en biedt daarmee een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee en het bergachtige binnenland.... ..

€ 298,00
Spanje, Costa Blanca, Benidorm aangeboden door Opvakantievanafbrussel.nl op Koopjesstraat.nl

Spanje, Costa Blanca, Benidorm

Apartamentos Moby Dick is rustig gelegen op loopafstand van het oude stadscentrum van Benidorm en het Levante strand. In de directe omgeving zijn verschillende restaurants, bars en winkels te... ..

€ 269,00
Spanje, Costa Blanca, Benidorm aangeboden door Opvakantievanafbrussel.nl op Koopjesstraat.nl

Spanje, Costa Blanca, Benidorm

Hotel Mont Park ligt in de moderne wijk Rincon de Loix en op slechts 150m van het prachtige strand van Benidorm. Het 7 verdiepingen tellend hotel biedt 147 kamers, een restaurant, bar en...

€ 319,00
Spanje, Costa Blanca, Benidorm aangeboden door Opvakantievanafbrussel.nl op Koopjesstraat.nl

Spanje, Costa Blanca, Benidorm

Hotel Benilux Park in Benidorm is een goede keuze voor mensen die willen profiteren van een centrale ligging in Benidorm. Zowel het strand als het toeristische centrum zijn op loopafstand te... ..

€ 333,00
Spanje, Costa Blanca, Benidorm aangeboden door Opvakantievanafbrussel.nl op Koopjesstraat.nl

Spanje, Costa Blanca, Benidorm

Apartamentos Amalia is een prettige bestemming in Benidorm voor wie houdt van strand, zwemmen en relaxen. De appartementen zijn voorzien van alle comfort en benodigdheden voor het zelf bereiden... ..

€ 246,00
Spanje, Costa Blanca, Benidorm aangeboden door Opvakantievanafbrussel.nl op Koopjesstraat.nl

Spanje, Costa Blanca, Benidorm

Apartamentos Halley in Benidorm telt in totaal 18 verdiepingen en beschikt over 69 appartementen. Het strand bevindt zich op een loopafstand van slechts 7 minuten, maar het complex beschikt ook... ..

€ 218,00
Spanje, Costa Blanca, Benidorm aangeboden door Opvakantievanafbrussel.nl op Koopjesstraat.nl

Spanje, Costa Blanca, Benidorm

Hotel Las Vegas ligt pal in het centrum van Benidorm en op slechts 300m van het strand. Het is een typisch Spaans hotel met een karakteristieke inrichting. Vanuit het hotel loopt u zo naar de... ..

€ 290,00
Spanje, Costa Blanca, Benidorm aangeboden door Opvakantievanafbrussel.nl op Koopjesstraat.nl

Spanje, Costa Blanca, Benidorm

Hotel Madeira Centro is een luxueus hotel in het centrum van Benidorm. Met het Levante strand op 200m en het centrum op een paar stappen lopen heeft u alles binnen handbereik voor een...

€ 333,00
Spanje, Costa Blanca, Benidorm aangeboden door Opvakantievanafbrussel.nl op Koopjesstraat.nl

Spanje, Costa Blanca, Benidorm

Hotel Benidorm Centre is een gemoedelijk hotel vlakbij het strand en de toeristische binnenstad. Het hotel beschikt over een buitenzwembad met een apart kindergedeelte, eromheen staan ligbedden... ..

€ 305,00
Spanje, Ibiza, Figueretas aangeboden door Opvakantievanafbrussel.nl op Koopjesstraat.nl

Spanje, Ibiza, Figueretas

Lage:Lido in Figueretas verfügt über 79 Zimmer, verteilt auf 4 Etagen. Das Hotel liegt 50 m vom Sandstrand entfernt. Die nächstgelegene Stadt des Hotels ist Ibiza (1 km). Für...

€ 444,00
Spanje, Gran Canaria, Patalavaca aangeboden door Opvakantievanafbrussel.nl op Koopjesstraat.nl

Spanje, Gran Canaria, Patalavaca

Marina Elite Resort ligt op een fantastische plek in het rustige plaatsje Patalavaca, bij Playa Balito. Een rustig plaatsje waar je heerlijk kunt relaxen in een oase van rust. En wil je een keer... ..

€ 859,00
Spanje, Ibiza, Santa Eulalia aangeboden door Opvakantievanafbrussel.nl op Koopjesstraat.nl

Spanje, Ibiza, Santa Eulalia

Ligging:Het hotel ligt in het zakencentrum van Santa Eulalia del Rio, ongeveer 15 km van de stad Ibiza verwijderd. In de directe omgeving van het hotel bevinden zich talrijke winkels, kleine... ..

€ 626,00
Spanje, Costa Dorada, Salou aangeboden door Opvakantievanafbrussel.nl op Koopjesstraat.nl

Spanje, Costa Dorada, Salou

Modern hotel met een gunstige ligging en veel faciliteiten.

€ 210,00
Spanje, Mallorca, Playa De Palma aangeboden door Opvakantievanafbrussel.nl op Koopjesstraat.nl

Spanje, Mallorca, Playa De Palma

✔ Trendy volledig gerenoveerd adults only hotel✔ Aan de boulevard van Playa de Palma✔ Seasoul restaurant & lounge met prachtig zeezichtIBEROSTAR Bahía de Palma is een mooi 4-sterren adults... ..

€ 679,00
Spanje, Mallorca, Playa De Palma aangeboden door Opvakantievanafbrussel.nl op Koopjesstraat.nl

Spanje, Mallorca, Playa De Palma

Op dit moment hebben we vanSpanje, Mallorca, Playa De Palma nog geen beschrijving beschikbaar

€ 619,00
Spanje, Mallorca, Playa De Palma aangeboden door Opvakantievanafbrussel.nl op Koopjesstraat.nl

Spanje, Mallorca, Playa De Palma

Hotel Iberostar Playa de Palma is een luxueus hotel aan het strand van Playa de Palma op het zonnige eiland Mallorca. Het hotel is geschikt voor alle leeftijden en biedt diverse faciliteiten,... ..

€ 721,00
Spanje, Mallorca, Playa De Palma aangeboden door Opvakantievanafbrussel.nl op Koopjesstraat.nl

Spanje, Mallorca, Playa De Palma

Algemene beschrijving:Occidental Playa de Palma ligt op 200 m van een zandstrand. De dichtstbijzijnde plaatsen vanuit het hotel zijn Palma (14 km) en Llucmajor (16 km). Andere steden: Inca (39... ..

€ 595,00
Spanje, Costa Brava, Lloret De Mar aangeboden door Opvakantievanafbrussel.nl op Koopjesstraat.nl

Spanje, Costa Brava, Lloret De Mar

In 2012 gerenoveerde appartementen in het centrum van Lloret de Mar.

€ 146,00
Spanje, Costa Brava, Lloret De Mar aangeboden door Opvakantievanafbrussel.nl op Koopjesstraat.nl

Spanje, Costa Brava, Lloret De Mar

Prima appartementen met een centrale ligging.

€ 142,00
Spanje, Costa Dorada, Cambrils aangeboden door Opvakantievanafbrussel.nl op Koopjesstraat.nl

Spanje, Costa Dorada, Cambrils

Een modern ingericht 4-sterrenhotel.

€ 214,00
Spanje, Ibiza, Cala Tarida aangeboden door Opvakantievanafbrussel.nl op Koopjesstraat.nl

Spanje, Ibiza, Cala Tarida

Ligging:Dit hotel bevindt zich boven een kleine baai, waar u kunt zwemmen, met een langzaam aflopend zandstrand in Cala Tarida. De baai ligt op ongeveer 250 meter afstand van het hotel en via... ..

€ 571,00
Spanje, Costa Brava, Blanes aangeboden door Opvakantievanafbrussel.nl op Koopjesstraat.nl

Spanje, Costa Brava, Blanes

Hotel Esplendid ligt vlakbij het strand van Blanes en net buiten het drukke centrum. In het hotel kunt u heerlijk vakantie vieren met het hele gezin; er zijn volop faciliteiten voor alle...

€ 264,00
Spanje, Baskenland, Bilbao aangeboden door Opvakantievanafbrussel.nl op Koopjesstraat.nl

Spanje, Baskenland, Bilbao

Dit moderne hotel is gevestigd in een karakteristiek 19e-eeuws gebouw en ligt op loopafstand van de bezienswaardigheden.

€ 259,00
Spanje, Barcelona, Barcelona aangeboden door Opvakantievanafdusseldorf.nl op Koopjesstraat.nl

Spanje, Barcelona, Barcelona

In 2014 geheel gerenoveerd hotel met een chique uitstraling! Het hotel beschikt over ruime kamers geschikt voor maximaal 5 personen.

€ 201,00
Spanje, Barcelona, Barcelona aangeboden door Opvakantievanafdusseldorf.nl op Koopjesstraat.nl

Spanje, Barcelona, Barcelona

Comfortabel luxueus hotel met binnen- en buitenzwembad, direct aan de Ramblas!

€ 317,00
Spanje, Sevilla, Sevilla aangeboden door Opvakantievanafdusseldorf.nl op Koopjesstraat.nl

Spanje, Sevilla, Sevilla

Dit comfortabele hotel is zeer centraal gelegen op ca. 300 m van de Giralda kathedraal en Real Alcazar. Het hotel heeft nog de traditionele Andalusische stijl in combinatie met klassieke en design... ..

€ 331,00
Spanje, Formentera, Es Pujols aangeboden door Opvakantievanafdusseldorf.nl op Koopjesstraat.nl

Spanje, Formentera, Es Pujols

Ca. 800 m van het mooie, lange zandstrand, iets boven Es Pujols met zijn talrijke winkels. Op ca. 10 minuten van het centrum van Es Pujols.

€ 549,00
Spanje, Ibiza, Ibiza-stad aangeboden door Opvakantievanafdusseldorf.nl op Koopjesstraat.nl

Spanje, Ibiza, Ibiza-stad

Lage:Das Hotel Royal Plaza befindet sich 2 km vom Sandstrand entfernt. Die nächstgelegenen Städte des Hotels sind: San Antonio (16 km) und Santa Eulalia (16 km). Für Ihren Komfort...

€ 447,00
Spanje, Mallorca, Playa De Muro aangeboden door Opvakantievanafdusseldorf.nl op Koopjesstraat.nl

Spanje, Mallorca, Playa De Muro

Lage:Willkommen im JS Alcudi Mar Hotel in Playa de Muro. Die nächstgelegene Stadt des Hotels ist Alcudia (5 km). Weitere Städte: Palma (50 km). Für Ihren Komfort verfügt das...

€ 325,00
Spanje, Ibiza, Santa Eulalia aangeboden door Opvakantievanafdusseldorf.nl op Koopjesstraat.nl

Spanje, Ibiza, Santa Eulalia

Lage:Azuline Mediterraneo Hotel in Santa Eulalia verfügt über 60 Zimmer, verteilt auf 4 Etagen. Das Hotel liegt 350 m vom Sandstrand entfernt. Die nächstgelegene Stadt des Hotels...

€ 354,00
Spanje, Costa Dorada, Salou aangeboden door Opvakantievanafdusseldorf.nl op Koopjesstraat.nl

Spanje, Costa Dorada, Salou

Hotel Best Negresco I-II ligt ten oosten van Salou, in de wijk Cap Salou. De locatie van dit sfeervolle hotel is perfect: aan de kust en op korte loopafstand van het strand. Hotel Best Negresco... ..

€ 387,00
Spanje, Mallorca, Playa De Palma aangeboden door Opvakantievanafdusseldorf.nl op Koopjesstraat.nl

Spanje, Mallorca, Playa De Palma

Hotel Iberostar Playa de Palma is een luxueus hotel aan het strand van Playa de Palma op het zonnige eiland Mallorca. Het hotel is geschikt voor alle leeftijden en biedt diverse faciliteiten,... ..

€ 360,00
Spanje, Mallorca, Playa De Palma aangeboden door Opvakantievanafdusseldorf.nl op Koopjesstraat.nl

Spanje, Mallorca, Playa De Palma

Ter hoogte van Balneario 8, rustig gelegen in een met dennenbossen begroeide omgeving, ca. 250 m van het kilometerslange, fijne zandstrand van Playa de Palma. Naar het levendige centrum met... ..

€ 490,00
Wandelvakantie Spanje - Andalusië aangeboden door Sawadee.nl op Koopjesstraat.nl

Wandelvakantie Spanje - Andalusië

Spanje heeft veel meer dan toeristische gebieden langs de kust. Het land kent een prachtig landschap en steden met indrukwekkende architectuur. De Spanjaarden staan bekend om hun voorliefde voor tapas, paella, passievolle feesten en de siësta. ..

€ 1450,00