Toetsenborden gevonden op Koopjesstraat.nl

U heeft gezocht naar Toetsenborden. Wij hebben 1208 resultaten gevonden bij de verschillende webshops. Gebruik de navigatie om te bladeren door de 17 pagina's.

Wireless Laser Mouse - WM326 aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

Wireless Laser Mouse - WM326

Verminder de wirwar van kabels met de Dell draadloze muis WM326 die alles kan wat u van een muis verwacht - maar dan zonder kabels. Werk comfortabel dankzij een afgerond ontwerp dat prettig aanvoelt in beide handen. Deze lichte en compacte muis is on ..

€ 23,95
BlackWidow X Chroma TE US aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

BlackWidow X Chroma TE US

De Razer BlackWidowX Tournament Edition Chroma is voorzien van een geheel nieuwe look, een die helemaal gestript is tot een strak en compact stukje bouwkundige vernuftigheid. Dankzij zijn slanke en compacte vorm is hij ook uitermate geschikt voor jou ..

€ 149,00
Ornata Gamingkeyboard US aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

Ornata Gamingkeyboard US

Razer Ornata Het volledig nieuw ontworpen Razer Mecha-Membrane-toetsenbord combineert zacht aanvoelende rubberen dome-toetsen met de duidelijk voelbare klik van mechanische schakelaars voor een snelle toetsregistratie. MIDDELHOGE TOETSEN VOOR SNELLER ..

€ 78,95
Ornata Chroma US aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

Ornata Chroma US

Razer Ornata Chroma Het volledig nieuw ontworpen Razer Mecha-Membrane-toetsenbord combineert zacht aanvoelende rubberen dome-toetsen met de duidelijk voelbare klik van mechanische schakelaars voor een snelle toetsregistratie. MIDDELHOGE TOETSEN VOOR ..

€ 98,95
Gaming Mechanical GXT-880 aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

Gaming Mechanical GXT-880

De GXT 880 Mechanical Gaming Keyboard is een mechanisch gaming-toetsenbord met snel reagerende GXT-White-switches en full led-achtergrondverlichting met verbeterde individuele toetsverlichting. Verder biedt het toetsenbord vele functie die interessan ..

€ 119,00
One DKON1508F PBT MX Red US aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

One DKON1508F PBT MX Red US

De Ducky One DKON1508F is een stevig mechanisch toetsenbord, met PBT keycaps. De Cherry MX keys hebben een levensduur van 50 miljoen handelingen per toets en het toetsenbord biedt door de N-Key Rollover een sterke anti-ghosting, zodat geen enkele toe ..

€ 109,00
ROG Claymore MX Red RGB US aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

ROG Claymore MX Red RGB US

De ASUS ROG Claymore mechanical gaming keyboard is een gaming toetsenbord met een afneembaar numpad gedeelte, Cherry MX Red switches, N-Key Rollover en uitgebreid instelbare Aura verlichting. De ASUS Aura software maakt het mogelijk om de Aura verlic ..

€ 229,00
EW3102 Numeric Keypad USB aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

EW3102 Numeric Keypad USB

Geniet van optimaal computer gemak dankzij dit handige Ewent EW3102 numerieke toetsenbord. De keypad is voorzien van comfortabele toetsen voor het invoeren van cijfers. Je kunt de keypad gebruiken voor spreadsheets, accounting en alle financiële sof ..

€ 9,95
ThinkPad USB 3.0 Basic Dock (EU) aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

ThinkPad USB 3.0 Basic Dock (EU)

Sluit je muis, toetsenbord, printer, beeldscherm en mobiele apparaten direct aan met één kabel via het ThinkPad Basic USB 3.0-dockingstation. Een betaalbaar dockingstation met de kracht van SuperSpeed USB 3.0 en geavanceerde HD-video in één omgev ..

€ 109,00
Iluminated Keyboard ELight LED aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

Iluminated Keyboard ELight LED

Het Elight Iluminated Keyboard heeft heldere, LED-verlichte tekens op de toetsen waardoor ze perfect leesbaar zijn in het donker. Je kunt kiezen uit drie kleuren blauw, groen of turkoois, maar je kunt de verlichting ook uitschakelen. Het toetsenbord ..

€ 32,95
G84-4400 Trackbal US Bk U aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

G84-4400 Trackbal US Bk U

Geen ruimte voor een muis? Dan is het ultra platte compacte toetsenbord G84-4400 geschikt. Het toetsenbord beschikt over een geïntegreerde trackbal en twee muisknoppen. Eenvoudig aansluiten en verder werken. ..

€ 120,00
G84-4400 Trackbal US Gy U aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

G84-4400 Trackbal US Gy U

Geen ruimte voor een muis? Dan is het ultra platte compacte toetsenbord G84-4400 geschikt. Het toetsenbord beschikt over een geïntegreerde trackbal en twee muisknoppen. Eenvoudig aansluiten en verder werken. ..

€ 120,00
G84-4400 Trackbal EU Bk U aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

G84-4400 Trackbal EU Bk U

Geen ruimte voor een muis? Dan is het ultra platte compacte toetsenbord G84-4400 geschikt. Het toetsenbord beschikt over een geïntegreerde trackbal en twee muisknoppen. Eenvoudig aansluiten en verder werken. ..

€ 120,00
Toetsenbordreiniger, 100 Ml aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

Toetsenbordreiniger, 100 Ml

Toetsenborden worden vuil doordat (huid)vetten aan de toetsen blijven kleven en zo ander vuil en stof vasthouden. Een onhygiënische aanslag is het gevolg. HG toetsenbordreiniger is een sneldrogende en ontvettende reiniger die speciaal ontwikkeld is ..

€ 2,95
Bluetooth Keyboard Verlicht Draagbaar US International Zwart aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

Bluetooth Keyboard Verlicht Draagbaar US Inte ..

Bluetooth Keyboard Verlicht Draagbaar US International Zwart

€ 31,95
Bluetooth Keyboard Draagbaar US International Aluminium aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

Bluetooth Keyboard Draagbaar US International ..

Dankzij de USB aansluiting is dit toetsenbord met franse layout uitermate geschikt voor notebookgebruikers. Het insteken van de USB plug is voldoende om in no time te beschikken over een full size toetsenbord. Met de multimedia toetsen zijn internet ..

€ 23,95
Targus, Number Pad aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

Targus, Number Pad

The Targus Numeric Keypad allows users to type numbers into spreadsheets and other applications quickly and easily. The full-size 19mm concave keys improve speed and accuracy by making it easier to locate and press the numbers you are looking for. Th ..

€ 14,95
ThinkPad OneLink Dock - Frost Silver - EU1 aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

ThinkPad OneLink Dock - Frost Silver - EU1

Het aantrekkelijke, zilverkleurige ThinkPad OneLink-dockingstation zorgt voor ongelofelijk snelle gegevensoverdracht, kristalheldere HD-audio en -video via HDMI en kan uw notebook, mobiele telefoon en tablet opladen. Sluit het handige ThinkPad OneLin ..

€ 123,00
ThinkPad OneLink Dock - Heatwave Red- EU1 aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

ThinkPad OneLink Dock - Heatwave Red- EU1

Het aantrekkelijke, zilverkleurige ThinkPad OneLink-dockingstation zorgt voor ongelofelijk snelle gegevensoverdracht, kristalheldere HD-audio en -video via HDMI en kan uw notebook, mobiele telefoon en tablet opladen. Sluit het handige ThinkPad OneLin ..

€ 132,00
Pockethub Ext. 7-Port USB2.0 aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

Pockethub Ext. 7-Port USB2.0

Zeven poorten in plaats van één met de Kensington PocketHub 7-poorts USB. Met zeven poorten kunt alles wat u nodig hebt aansluiten, van externe vaste schijven en mediaspelers tot printers, scanners, toetsenborden, muizen en meer. En dat in een ruim ..

€ 44,95
MK710 Wireless Desktop aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

MK710 Wireless Desktop

De Logitech Wireless Desktop MK710. Waar comfort en productiviteit hand in hand gaan. Het vlakke toetsenbord heeft holronde Logitech Incurve keys die uw vingers in de juiste positie brengen en de zachte, geronde randen nodigen uw vingertoppen uit om ..

€ 88,95
MS Wired Keyboard 600 White aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

MS Wired Keyboard 600 White

Dit morsbestendige toetsenbord is alles wat u nodig hebt. De kwaliteit is zoals u die gewend bent van Microsoft en de prijs is aantrekkelijk. De installatie is een kwestie van aansluiten, er zijn speciale Windows Vista-eigenschappen en de Xbox 360 wo ..

€ 14,95
MS Wired Keyboard 600 Black aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

MS Wired Keyboard 600 Black

Dit morsbestendige toetsenbord is alles wat u nodig hebt. De kwaliteit is zoals u die gewend bent van Microsoft en de prijs is aantrekkelijk. De installatie is een kwestie van aansluiten, er zijn speciale Windows Vista-eigenschappen en de Xbox 360 wo ..

€ 14,95
MK120 Desktop aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

MK120 Desktop

Logitech Desktop MK120. Een duurzaam duo dat comfort, stijl en eenvoud combineert. Dankzij de vlakke, fluisterstille toetsen en de standaardindeling met F-toetsen en een numeriek toetsenblok van normaal formaat kunt u comfortabel typen. Dankzij het d ..

€ 22,95
Comp G84-4100 US Wh U P aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

Comp G84-4100 US Wh U P

Weinig ruimte? Dan is het ultra platte en compacte toetsenbord G84-4100 ideaal. Het toetsenbord beschikt over de standaard functies van een toetsenbord, maar zonder de numpad. Eenvoudig aansluiten en verder werken. ..

€ 54,95
Dune Qwerty CL U aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

Dune Qwerty CL U

De Qwerty van HDI Dune is een draadloos toetsenbord, met een ingebouwde touchpad en is ontworpen voor de Dune HD media spelers, maar kan ook gebruikt worden met andere HTPC/ Media centers. Met behulp van dit toetsenbord kunt u gebruik maken van diver ..

€ 69,95
K360 Wireless Keyboard aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

K360 Wireless Keyboard

Logitech Wireless Keyboard K360. Mooi en toch handig. En ook nog compact. Krijg meer comfort met uw laptop of netbook en een vertrouwde indeling in een ruimtebesparend ontwerp dat ongeveer 20% kleiner is dan onze standaardtoetsenborden. Er zijn prakt ..

€ 36,95
Tecla WL Multi. Keyboard & Mouse aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

Tecla WL Multi. Keyboard & Mouse

Deze Tecla Wireless Multimedia Keyboard & Mouse is een stijlvolle en comfortabele bureauset met draadloos toetsenbord en muis, met een gestroomlijnd ontwerp. Het toetsenbord beschikt over toetsen met een laag profiel en 10 functietoetsen voor snel ..

€ 32,95
Compact WL Entertainment Keyboard aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

Compact WL Entertainment Keyboard

De Trust Compact Wireless Entertainment Keyboard is compact draadloos toetsenbord met trackball voor de besturing van uw computer waarop Media Center is geïnstalleerd of in combinatie met de PS3 en de XBOX 360 en werkt via een micro USB-ontvanger me ..

€ 24,95
K270 Wireless Keyboard aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

K270 Wireless Keyboard

Logitech Wireless Keyboard K270. Betrouwbaar draadloos, waar u uw laptop ook gebruikt. De Logitech Unifying-ontvanger is zo klein dat deze op uw laptop aangesloten kan blijven. Bovendien kunt u een compatibele muis of compatibel toetsenbord toevoegen ..

€ 27,95
MK270 Wireless Desktop aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

MK270 Wireless Desktop

Logitech Wireless Combo MK270. De betrouwbare draadloze combinatie met de kleine Logitech plug-and-forget-ontvanger. Geavanceerde draadloze 2.4GHz-verbinding van Logitech combineert de betrouwbaarheid van een draad met het gemak van draadloos tot op ..

€ 26,95
WL Ultrathin Keyboard Silver aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

WL Ultrathin Keyboard Silver

Het Wireless Ultra-slim Touch Keyboard E9270P van Rapoo is een compacte, licht en draadloos toetsenbord, welke door het geringe formaat zeer gemakkelijk in gebruik is. Door de hoogte van 4mm op het dunste gedeelte en de Ultradunne knoppen, kan je com ..

€ 68,95
MS Sculpt Comfort Desktop Bk U aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

MS Sculpt Comfort Desktop Bk U

Met het afgeronde ontwerp, aanpasbare functies die eenvoudig naar wens kunnen worden ingesteld en een speciaal ontwikkelde rechtshandige muis, zal de Sculpt Comfort Desktop de manier waarop je een toetsenbord en muis gebruikt, voor altijd veranderen. ..

€ 64,95
MS Sculpt Ergonomic Desktop Bk U aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

MS Sculpt Ergonomic Desktop Bk U

De Sculpt Ergonomic Desktop is ontwikkeld op basis van geavanceerde ergonomische principes, met een gesplitst toetsenbord dat je polsen en onderarmen in een ontspannen houding houdt en een zachte handpalmsteun voor een goede ondersteuning van je pols ..

€ 98,95
MS Sculpt Ergonomic Keyboard Business aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

MS Sculpt Ergonomic Keyboard Business

De Sculpt Ergonomic Keyboard is ontwikkeld op basis van geavanceerde ergonomische principes, met een gesplitst toetsenbord dat je polsen en onderarmen in een ontspannen houding houdt en een zachte handpalmsteun voor een goede ondersteuning van je pol ..

€ 89,95
WL Ultrathin Keyboard Black aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

WL Ultrathin Keyboard Black

Het Wireless Ultra-slim Touch Keyboard E9270P van Rapoo is een compacte, licht en draadloos toetsenbord, welke door het geringe formaat zeer gemakkelijk in gebruik is. Door de hoogte van 4mm op het dunste gedeelte en de Ultradunne knoppen, kan je com ..

€ 68,95
MS WL Desktop 800 For Business aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

MS WL Desktop 800 For Business

Met deze combinatie van een compact toetsenbord en een betrouwbare muis ben je van alle gemakken voorzien. Het krachtige en beveiligde draadloze signaal stelt je in staat om overal te werken. Bovendien is deze desktopset uiterst eenvoudig in het gebr ..

€ 29,95

Bericht van onze sponsor

MX800 WL Performance Combo aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

MX800 WL Performance Combo

Met de Logitech Wireless Performance Combo MX800 hebben we onze eersteklas toetsenbord en muis gecombineerd om een spannende nieuwe aanbieding te maken. Met de nieuwste technologie om u de krachtigste interactieve ervaring tot nu toe te geven, biedt ..

€ 129,00
K830 Illuminated Living Room KB aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

K830 Illuminated Living Room KB

Het Logitech Illuminated Living-Room Keyboard K830 is ontworpen om uw tv-entertainment uit te breiden. De beste draadloze bediening voor uw tv met internet, en een perfecte aanvulling voor een trendy huiskamer. Dankzij heldere verlichte toetsen die u ..

€ 94,95
Comfort Keyboard K280e OEM Black aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

Comfort Keyboard K280e OEM Black

Het Logitech K280e-toetsenbord met draad biedt bedrijven de perfecte balans tussen kwaliteit en waar voor hun geld. Het professionele K280e-toetsenbord is gebouwd voor jarenlang intensief kantoorgebruik met een verstevigde behuizing, stevige, verstel ..

€ 24,95
Echelon Mechanical Gaming Keyb. U2 aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

Echelon Mechanical Gaming Keyb. U2

De ASUS Echelon Mechanical Gaming Keyboard is een stevig mechanisch toetsenbord, met blauwe LED verlichting. De Cherry MX keys hebben een levensduur van 50 miljoen handelingen per toets en het toetsenbord biedt door de N-Key Rollover over PS/2 een st ..

€ 78,95
GiBy KM7580 WL Desktop aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

GiBy KM7580 WL Desktop

Met deze combinatie van een compact draadloos toetsenbord en een betrouwbare draadloze muis ben je van alle gemakken voorzien. Bovendien is deze wireless desktopset uiterst eenvoudig in het gebruik door de handige sneltoetsen en een muis welke voor z ..

€ 26,95
Gaming Keyboard R11 US aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

Gaming Keyboard R11 US

De Genesis R11 - Gaming Keyboard is speciaal ontworpen voor intensieve gamers. Door de klassieke toetsen is deze toetsenbord snel en eenvoudig in gebruik. Speciaal voor de actieve gamer heeft dit toetsenbord acht verwisselbare gaming keycaps met PU g ..

€ 12,95
Gaming Keyboard R33 US aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

Gaming Keyboard R33 US

De Genesis R33 - Gaming Keyboard is speciaal ontworpen voor intensieve gamers. Het toetsenbord heeft 113 beschikbare toetsen en 9 multimedia toetsen. Door de klassieke toetsen is deze toetsenbord snel en eenvoudig in gebruik. Op de bodem van het toet ..

€ 17,95
Gaming Keyboard RX22 US aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

Gaming Keyboard RX22 US

De Genesis RX22 Gaming keyboard is een toetsenbord die speciaal ontworpen is voor gamers. Hij heeft 104 toetsen beschikbaar die voorzien zijn van X-scissor technologie. Door het gebruik van de scissor mechanisme onder de toetsen in plaats van de trad ..

€ 29,95
Gaming Keyboard RX55 US aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

Gaming Keyboard RX55 US

De Genesis RX55 Gaming keyboard is ontworpen voor de meest actieve, intensieve games. Het is meer dan alleen een toetsenbord, in jou handen kan het veranderen naar een krachtig wapen om virtuele vijanden te verslaan. Met de RX55 ga je direct op de ov ..

€ 36,95
K480 Bluetooth Multi Device White aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

K480 Bluetooth Multi Device White

Het Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 is een uniek toetsenbord voor uw computer… dat ook werkt met uw tablet en smartphone. Met de Easy-Switch-regelaar kunt u gemakkelijk schakelen tussen 3 verbonden, draadloze Bluetooth-apparaten en dankzij de ..

€ 49,95
Strix Tactic Pro MX Brown US aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

Strix Tactic Pro MX Brown US

De Asus Strix Tactic Pro is een stevig mechanisch toetsenbord, met oranje LED verlichting en tot 21 macro toetsen. De Cherry MX keys hebben een levensduur van 50 miljoen handelingen per toets en het toetsenbord biedt door de N-Key Rollover een sterke ..

€ 119,00
Gaming Keyboard RX66 US aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

Gaming Keyboard RX66 US

De Genesis RX66 Gaming keyboard is ontworpen voor de meest actieve, intensieve games. Het is meer dan alleen een toetsenbord, in jou handen kan het veranderen naar een krachtig wapen om virtuele vijanden te verslaan. Met de RX66 ga je direct op de ov ..

€ 44,95
8200 WL Combo Black aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

8200 WL Combo Black

De Wireless Optical Combo 8200P van Rapoo bestaat uit een compact, licht draadloos toetsenbord, welke door de geringe formaat zeer gemakkelijk in gebruik is en een draadloze optische muis. Door de lage Scissor-switches en de speciale toetsen, kan je ..

€ 34,95
Zone MK80 RGB Red (US-Layout) U aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

Zone MK80 RGB Red (US-Layout) U

Voor de professionele gamer: De Sharkoon SHARK ZONE MK80 RGB, in een 3-block layout, biedt briljante verlichting en ongeëvenaarde aanpasmogelijkheden. Dankzij de hoge kwaliteit van de Kailh switch biedt het keyboard elke gamer een voordeel. De ander ..

€ 98,95
Zone MK80 RGB Brown (US-Layout) U aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

Zone MK80 RGB Brown (US-Layout) U

Voor de professionele gamer: De Sharkoon SHARK ZONE MK80 RGB, in een 3-block layout, biedt briljante verlichting en ongeëvenaarde aanpasmogelijkheden. Dankzij de hoge kwaliteit van de Kailh switch biedt het keyboard elke gamer een voordeel. De ander ..

€ 98,95
Zone GB10 Gaming Bag Grey aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

Zone GB10 Gaming Bag Grey

De SHARK ZONE GB10 Gaming Bag is ideaal voor het vervoeren van je gaming gear. De tas heeft 10 verschillende vakken, buiten het grote hoofdvak zijn er vakjes speciaal voor je toetsenbord, muis en voor je mobiele telefoon. De vakken worden doormiddel ..

€ 29,95
Apex M800 Mechanical US aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

Apex M800 Mechanical US

De SteelSeries Apex M800 mechanical gaming keyboard heeft low-profile toetsen met speciaal ontworpen SteelSeries QS1 switches en door het ontwerp van de Macro toetsen zijn deze gemakkelijk te vinden en te gebruiken. Het toetsenbord is voorzien van in ..

€ 219,00
Skiller PRO+ Gaming Keyboard U aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

Skiller PRO+ Gaming Keyboard U

Nu komt er kleur in het spel: Het succesvolle Skiller Pro gaming keyboard met zijn bekende 3-block layout is nu geüpgraded met een nieuwe functie en biedt nu als Skiller Pro+ voor het eerst aanpasbare LED verlichting in zeven verschillende kleuren. ..

€ 39,95
Zone WR10 aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

Zone WR10

Je toetsenbord kan tegen stress je polsen hebben af en toe wat steun nodig. De SHARK ZONE WR10 is een Keyboard polssteun en een eenvoudige oplossing tegen pols krampen. De WR10 houdt je handpalmen op een gelijk niveau met het toetsenbord en biedt een ..

€ 14,95
Gaming STRAFE MX Red NA aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

Gaming STRAFE MX Red NA

De Corsair Gaming STRAFE Mechanical Gaming Keyboard is een heavy duty mechanisch gaming toetsenbord. De mechanische Cherry MX Red toetsen zorgen voor een betrouwbaar gevoel. Het resultaat is een gevoel dat de meeste waarnemen als "soepeler" en "snell ..

€ 119,00
MS Universal Foldable Keyboard US aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

MS Universal Foldable Keyboard US

De Universal Foldable Keyboard is de perfecte reisgenoot - door zijn ultradunne, lichtgewicht en compacte ontwerp kan je hem gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Zodat je gemakkelijk even een document maakt op je tablet of smartphone, ongeacht waar ..

€ 98,95
Gaming STRAFE RGB MX Red NA aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

Gaming STRAFE RGB MX Red NA

De Corsair Gaming STRAFE RGB Mechanical Gaming Keyboard is een heavy duty mechanisch gaming toetsenbord. De mechanische Cherry MX Red toetsen zorgen voor een betrouwbaar gevoel. Het resultaat is een gevoel dat de meeste waarnemen als "soepeler" en "s ..

€ 169,00
Gaming STRAFE RGB MX Brown NA aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

Gaming STRAFE RGB MX Brown NA

De Corsair Gaming STRAFE RGB Mechanical Gaming Keyboard is een heavy duty mechanisch gaming toetsenbord. De mechanische Cherry MX Brown toetsen zorgen voor een betrouwbaar gevoel en voelbare feedback. Het resultaat is een gevoel dat de meeste waarnem ..

€ 169,00
MS WL Desktop 850 US aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

MS WL Desktop 850 US

Geniet van de vrijheid en het gemak van draadloze technologie. Hij heeft tot vijf meter bereik vanaf uw pc met behoud van een sterke draadloze verbinding. Ook kan de muis afzonderlijk gebruikt worden met een laptop. Het installeren van het toetsenbor ..

€ 31,95
Wired Keyobard White aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

Wired Keyobard White

De N2210 heeft een indrukwekkend schoon en futuristisch design. Met zijn slimme keuze van de materialen is dit toetsenbord beschermd tegen spat schade, dus kunt u genieten van een verfrissend drankje terwijl u relatief risico vrij werkt. De verzegeld ..

€ 12,95
SiCo USB 2.0 Travel Hub 4 Port aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

SiCo USB 2.0 Travel Hub 4 Port

Met de CN-080 USB 2.0 Travel Hub 4 Port van Sitecom voeg je extra USB 2.0-poorten aan je MacBook, Chromebook, Ultrabook of gewone notebook toe zodat je al je USB-apparaten kunt aansluiten. De USB 2.0 Travel Hub 4 Port werkt zonder externe stroomadapt ..

€ 9,95
Keyboard E9100 5G Black US aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

Keyboard E9100 5G Black US

Het Draadloos Ultradun Toetsenbord E9100P van Rapoo is een draadloos toetsenbord met 5G draadloze verbinding. Het toetsenbord maakt gebruik van scissor-key mechanische toetsen voor de perfecte toetsaanslagen, waardoor elke toetsaanslag natuurlijk, vl ..

€ 49,95
Ultra Slim Keyboard Wh aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

Ultra Slim Keyboard Wh

De N7200 Ultra Slimkeyboard heeft een ultra plat design en is ongelooflijk gemakkelijk te gebruiken: Geen drivers, installatie of setup nodig. Sluit hem gewoon aan en je kan gelijk beginnen.

€ 24,95
One DKON1508S WhiteLed MX Red US aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

One DKON1508S WhiteLed MX Red US

De Ducky One DKON1508S is een stevig mechanisch toetsenbord, met instelbare witte LED verlichting. De Cherry MX keys hebben een levensduur van 50 miljoen handelingen per toets en het toetsenbord biedt door de N-Key Rollover een sterke anti-ghosting, ..

€ 98,95
Devastator II USB aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

Devastator II USB

De Devastator II - Gaming Gear Combo van Cooler Master bestaat uit een speciaal ontworpen toetsenbord en optische muis. Het toetsenbord biedt door het lage profiel een ergonomische houding en de speciaal ontworpen switches voor de toetsen zorgt voor ..

€ 31,95
KC 1000 EU Wh U aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

KC 1000 EU Wh U

Het KC 1000 toetsenbord van Cherry is betrouwbaar, duurzaam en precies, zowel thuis als op kantoor. Met handige hotkeys voor calculator, e-mail, browser, sleep mode) en de toetsen zijn ontworpen om weinig geluid te maken. Simpel aan te sluiten op USB ..

€ 14,95
KC 1000 EU Bk U aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

KC 1000 EU Bk U

Het KC 1000 toetsenbord van Cherry is betrouwbaar, duurzaam en precies, zowel thuis als op kantoor. Met handige hotkeys voor calculator, e-mail, browser, sleep mode) en de toetsen zijn ontworpen om weinig geluid te maken. Simpel aan te sluiten op USB ..

€ 14,95
STREAM 3.0 EU Gy U aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

STREAM 3.0 EU Gy U

Dit is een robuust en elegant toetsenbord met duurzaam slijtvaste laser geëtste toetsen, het ultra-platte ergonomische top-design zorgt ervoor dat je onvermoeibaar kan werken. Daarnaast is het toetsenbord morsbestendig en heeft het 6 HotKeys voor ee ..

€ 21,95
STREAM 3.0 EU Bk U aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

STREAM 3.0 EU Bk U

Dit is een robuust en elegant toetsenbord met duurzaam slijtvaste laser geëtste toetsen, het ultra-platte ergonomische top-design zorgt ervoor dat je onvermoeibaar kan werken. Daarnaast is het toetsenbord morsbestendig en heeft het 6 HotKeys voor ee ..

€ 24,95
STRAIT BLACK EU Bk U aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

STRAIT BLACK EU Bk U

Dit toetsenbord van Cherry heeft een unieke uitstraling door de knoppen met een blauwe achtergrond, pure elegantie in zwart, een echt eye-catcher voor zowel thuis als op kantoor. Met handige hotkeys voor de media speler en de toetsen zijn ontworpen o ..

€ 37,95
DW 5100 EU Bk U aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

DW 5100 EU Bk U

Het DW 5100 toetsenbord en muis van Cherry zijn betrouwbaar, duurzaam en precies, zowel thuis als op kantoor. Het toetsenbord heeft handige hotkeys voor je multimedia. Bovendien is deze desktopset simpel aan te sluiten op USB. ..

€ 39,95
B.Unlimited AES WL Bk EU aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

B.Unlimited AES WL Bk EU

Het Cherry B.Unlimited toetsenbord is een bedrijfs-toetsenbord met oplaadfunctie via USB-kabel, dit kan ook al ben je ermee aan het werk. De toetsen zijn ontworpen om weinig geluid te maken en gebruikt draadloze 2.4 GHz-technologie om verbinding te m ..

€ 79,95
Veza WL Touchpad Keyboard aangeboden door Vivolanda.nl op Koopjesstraat.nl

Veza WL Touchpad Keyboard

Veza WL Touchpad keyboard

€ 39,95